Taky jsem vzal něco pro děti.

Moderátor: Miky_CZ
Nebojime, muzes nas prijit pozdravit v 19:40 na nadrazi v Olomouci.MadTom píše:To jako že jedete vlakem? A to se nebojíte? Já mám vždycky smíšené pocity.
Potrebu asistence zjistime az budem u auta. Tam se po tydnu stani muze take stat ledaco.MadTom píše:Nemůžu, cítil bych se jako že jdu do práce, a to se přece takhle pozdě večer nedělá. Navíc těch 19:40 je jenom taková ideové číslo, které se může velmi rychle změnit. Ale jestli potřebuješ nějakou asistenci, tak není problém.
Další bude Strecno a pokud pojedete CZ dálnici tak bacha pac mají fizli nějakou akcigibson píše:kolona pred řužomberkom![]()
dik za infoRennie píše: 11 říj 2019 12:48Další bude Strecno a pokud pojedete CZ dálnici tak bacha pac mají fizli nějakou akcigibson píše:kolona pred řužomberkom![]()
IMG-20191011-WA0000.jpg
normálně jsem dnes viděl, jak ozbrojenci zablokovali v Ostravě borce ve Fokusu a dali mu za úkol vyměnit nefunkční žárovku v zadním světleRennie píše: 11 říj 2019 12:48Další bude Strecno a pokud pojedete CZ dálnici tak bacha pac mají fizli nějakou akcigibson píše:kolona pred řužomberkom![]()
IMG-20191011-WA0000.jpg