P: Land Rover Discovery II V8 LPG - PRODANO, PROSIM SMAZAT
Moderátor: stan
P: Land Rover Discovery II V8 LPG - PRODANO, PROSIM SMAZAT
Nabízím k prodeji LR Discovery II V8
Rok výroby: 2003
Motor: 4,0 V8
Palivo: benzín/ LPG (60l nádrž)
Tachometr: 186.000 km
Převodovka: automatická
Cena: 165.000,-
Ostatní: originál. autorádio s CD měničem, el.okna, el. zrcátka, vyhřívané přední okno, vyhřívaná sedadla, topení webasto, klimatizace,
takžné zařízení, střešní hagusy a příčníky, plnohodnotná rezerva, originální 18" alu se zánovními Micheline Latitude Cross AT+zimní Pireli Scorpion, LPG nádrž v kufru.
Informace: koupeno zde na LR foru, auto je po prvním servisu - přetěsnění rozvodovky a převodovky, nové zadní brzdy, nové přední okno; v budoucnu je potřeba opravit závadu v elektroinstalaci, vyměnit hadici u sání.
Auto je v dobrém stavu, v každodenním provozu, mimo silnice ježděno minimálně (polňačky).
Další informace viz. vlákno: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 24&t=23521
Rok výroby: 2003
Motor: 4,0 V8
Palivo: benzín/ LPG (60l nádrž)
Tachometr: 186.000 km
Převodovka: automatická
Cena: 165.000,-
Ostatní: originál. autorádio s CD měničem, el.okna, el. zrcátka, vyhřívané přední okno, vyhřívaná sedadla, topení webasto, klimatizace,
takžné zařízení, střešní hagusy a příčníky, plnohodnotná rezerva, originální 18" alu se zánovními Micheline Latitude Cross AT+zimní Pireli Scorpion, LPG nádrž v kufru.
Informace: koupeno zde na LR foru, auto je po prvním servisu - přetěsnění rozvodovky a převodovky, nové zadní brzdy, nové přední okno; v budoucnu je potřeba opravit závadu v elektroinstalaci, vyměnit hadici u sání.
Auto je v dobrém stavu, v každodenním provozu, mimo silnice ježděno minimálně (polňačky).
Další informace viz. vlákno: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 24&t=23521
Naposledy upravil(a) moon13 dne 11 zář 2014 18:00, celkem upraveno 8 x.
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
Re: P: Land Rover Discovery II V8
krasavice 

-
- tel.: 608155112
- auto: DEF110 ex, T5seikel
pěkná
šlo by foto kufru, kolik tam je místa díky lpg?

To víš, že je pěknáouzin mountainrescue píše:pěkná![]()

A v kufru je náhodou místa dost

Naposledy upravil(a) moon13 dne 25 srp 2014 19:29, celkem upraveno 1 x.
- hifi
- tel.: 0944542144
- auto: D2 Td5 2004 automat
si ho moc dlho neuzil, preco ho predavas?
ak BK v tvojom podpise znamena Blansko, tak uz sa viac blizi ku nam na SK

Peter
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
Užil jsem si to velice a zatím to auto stále mámhifi píše:si ho moc dlho neuzil, preco ho predavas?

Úprava ceny k jednání: 165.000,- Kč
Ještě přidávám nějaké rychlofotky z mobilu...
Naposledy upravil(a) moon13 dne 25 srp 2014 19:30, celkem upraveno 1 x.
-
- auto: GIV 4motion
Ahoj jaká je spotřeba toho plynu díky...
Tak momentálně 2 zájemci.
-
- tel.: 775392424
- auto: Disco I, Bmw e46 325
Počítej tak 18 až 22 litrů LPG při ceně 17 Kč za litr levnější a nebo stejný provoz jak s naftou.kamikazecz píše:Ahoj jaká je spotřeba toho plynu díky...
Tak zájemci odpadli a auto je volné.
Vzhledem k tomu, že mám nabídku na jiné vozidlo, tak na prodej spěchám.
V nejhorším případě by muselo auto do bazaru a to není moc ok jak pro mě, tak pro auto.
Vzhledem k tomu, že mám nabídku na jiné vozidlo, tak na prodej spěchám.
V nejhorším případě by muselo auto do bazaru a to není moc ok jak pro mě, tak pro auto.
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Když se prodávala poprvé tak jsem o ní tak dlouho přemýšlel dokud jsi mi ji nevyfouknul. No a teď už zese mám RRC a další samochod už opravdu do chalupy přitáhnout nemůžu. Zkrátka mi Disco není souzené
Je to moc pěkný auto a teď už i za hodně lákavou cenu. Přeju ti ať se rychle prodá a autu aby šlo do dobrých rukou.

Je to moc pěkný auto a teď už i za hodně lákavou cenu. Přeju ti ať se rychle prodá a autu aby šlo do dobrých rukou.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
No a já jsem zase marně shnáněl RRCmacejky1 píše:Když se prodávala poprvé tak jsem o ní tak dlouho přemýšlel dokud jsi mi ji nevyfouknul. No a teď už zese mám RRC a další samochod už opravdu do chalupy přitáhnout nemůžu. Zkrátka mi Disco není souzené![]()

I doma jsem se snažil vysvětlit výhody DII oproti předchozímu Free2, ale mým zkratkám V8, webasto, takžné, žebřiňák a podobně,
nikdo neporozuměl

A to si nedokážu představit, co by se dělo, kdybych dojel s tím Lightweightem, co jsem si byl prohlédnout

Prostě, jako druhý auto doma je V8 a nebo veterán super.
Re: P: Land Rover Discovery II V8 (obnoveno)

Re: P: Land Rover Discovery II V8 LPG

Re: P: Land Rover Discovery II V8 LPG
Se zarmutkem v srdci oznamuji, ze V8 je prodana.
Vzhledem k tomu, ze se jedna o jednu z nejhezcich DII, co jsem u nas videl a byla ve velmi dobrem stavu, tak doufam, ze v tomto originalnim stavu zustane i nadale a bude dobre slouzit i novemu majiteli.
Vzhledem k tomu, ze se jedna o jednu z nejhezcich DII, co jsem u nas videl a byla ve velmi dobrem stavu, tak doufam, ze v tomto originalnim stavu zustane i nadale a bude dobre slouzit i novemu majiteli.
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Re: P: Land Rover Discovery II V8 LPG - PRODANO, PROSIM SMAZ

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Re: P: Land Rover Discovery II V8 LPG - PRODANO, PROSIM SMAZ
Přesně kvůli tomu jsem to dělalPavelU píše:...super, konečně se mi bude lépe spát...