Prodám SIII 109

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
deTox

Prodám SIII 109

#1 Příspěvek od deTox » 04 led 2014 17:48

Jde o méně běžný benzínový 6 válec (2,6 l), 109 dlouhá verze, LHD – volant na “naší” straně (vůz pochází ze Švýcarska), Salisbury zadní dif., Posilovač brzd a dvojokruhová soustava, 11” přední bubny, truck cab, původním majitelem namontovaná (přivařená) klec/rám (snímatelné výplety na korbě) - konstrukci není problém odstranit. 9 míst k sezení v TP – 3 kabina + 6 korba. Vozidlo se v současnosti nachází v Českých Budějovicích a testace historického vozidla na nového majitele je připravená. Od roku 2003 provozováno jako historické vozidlo.

Popis:
- Motor běží krásně hladce (perfektní zvuk, který čtyřmi válci prostě nevytvoříte), hnací ústrojí plně funkční (všechny kombinace rychlostí a náhonů), vše běží bez ohledu na to, jak dlouho auto zrovna stálo – jak je zvykem u benzínových Sérií
- Rám ve vynikající kondici (viz fota), kapotáž s patinou odpovádající věku, ale žádné hluboké jizvy
- Původní barva: modrá
- Nově udělané brzdy:
- Zadní brzdy: nová prasátka
- Přední brzdy: nová prasátka (všechna 4)
- Přední brzdy: nové hadice
- Nový hlavní brzdový válec
- Bubny a obložení ve vynikajícím stavu (rovné a hladké)
- Motorový olej a příslušný olejový filtr nedávno vyměněn
- Neoriginální elektrické palivové čerpadlo
Známé potíže:
- Stará baterie, lze na přání před předáním vyměnit
- Zatuhlý převod řízení (při jízdě nevadí, ale parkování a podobné manévry vyžadují úsilí)
- Neoriginální sedadla řidiče a spolujezdce a repráčky v kabině (viz fota)

Fotky: http://willcox.rajce.idnes.cz/LR109LHD

K autu navíc 6x traktorové a 4x náhradní pneu.

Mám ještě 88čku, kterou jsem chtěl původně prodat a nechat si tohodle krasavce, ale nakonec jsem změnil názor... Volant v pravo prostě žeru;-)

Cena dle rozumné dohody

Pište prosím email na tomas(tečka)petrman(uzenáč)gmail(tečka)com

pasto
auto: defender 110

Re: Prodám SIII 109

#2 Příspěvek od pasto » 06 led 2014 16:10

poprosim o cenu a viac info

Zamčeno