hands frtee D3
Moderátor: Miky_CZ
- forest
- tel.: 608887484
- auto: def 300 tdi
hands frtee D3
další dotaz,
jak je s hands free u D3. mam aple a pokaždé když sednu do auta musím se manuálně přihlast přes ten kod 2121. myslel jsem že to stačí jednou a potom vždy když sednu do auta tak se to přihlásí automaticky.
kde je chyba?
dík m.
jak je s hands free u D3. mam aple a pokaždé když sednu do auta musím se manuálně přihlast přes ten kod 2121. myslel jsem že to stačí jednou a potom vždy když sednu do auta tak se to přihlásí automaticky.
kde je chyba?
dík m.
byla D1 V8, je D3 HSE 2007 - taky ex, defender tdi
- NOTIX
- tel.: 601322634
- auto: Def 90 Puma, RRE
Re: hands frtee D3
v nakousnutým jabku
ne teď vážně, musí to být v nastavení telefonu a parováním.
mě se to připojuje samo ( HTC ),
ale obecně má apple problémy s konektivitou s ostatním zařízením.

Defender 90 Puma - táta do lesa a na chalupu
Karoq - to mi zbylo pro posun do rachoty
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
- NOTIX
- tel.: 601322634
- auto: Def 90 Puma, RRE
ještě zkus jiný telefon a hned víš kde hledatNOTIX píše:v nakousnutým jabku![]()

Defender 90 Puma - táta do lesa a na chalupu
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
Omlouvam se, ze se vmesuju do diskuze, ale zajimalo by me jak je to obecne u D3 s hands free??
Ma to kazde auto uz v zakladni vybave?
Ja sice mam na stredove konzole vpravo vedle radia tlacitko se symbolem sluchatka, ale nevim k cemu to slouzi
Diky za objasneni, Petr
Ma to kazde auto uz v zakladni vybave?
Ja sice mam na stredove konzole vpravo vedle radia tlacitko se symbolem sluchatka, ale nevim k cemu to slouzi

Diky za objasneni, Petr
D3 TDV6 HSE Manual
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
V základní výbavě to není - je to příplatková výbava. Ten čudlík se symbolem telefonu je tam teda standartně , ale nefunkčnípetr_p píše: Ma to kazde auto uz v zakladni vybave? Diky za objasneni, Petr

Pokud to není z výroby,tak to nemá cenu dodělávat už jen kvůli financím a následnou funkčností ..... To je už lepší např. Parrot ( bo jak se to jmenuje

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Marku, mě se japko 5 hlásí u D4 samo a hned. Tak nevím... 

Musis v nastaveni Bluetooth zapnout volbu parovat automaticky, pak uz to bude behat..
pokud mas tuto funkci vyplnou chce to prave pokazde ten kod, protoze Discu proste neduveruje
pokud mas tuto funkci vyplnou chce to prave pokazde ten kod, protoze Discu proste neduveruje

Ja jsem s BT u D3 nemel problemy az do tusim 2012. Pak jsem si koupil novy smartfoun samsung galaxy S1 a bylo vymalovano. S tim to proste nechodilo a ani s zadnym dalsim novejsim. Sporadicky connect, ale auto-connect ani nahodou. Predtim vse ok.
Po studovani for for jsem od Wiggse z disco3.co.uk poridil BT modul z D4, namontoval a ... naprosta spokojenost, vse chodi jak ma, prenasi to i telefonni seznam (vidis na dipleji kdo vola atd). Tusim asi 5tisic nebo tak neco.
Po studovani for for jsem od Wiggse z disco3.co.uk poridil BT modul z D4, namontoval a ... naprosta spokojenost, vse chodi jak ma, prenasi to i telefonni seznam (vidis na dipleji kdo vola atd). Tusim asi 5tisic nebo tak neco.
Vyrábím XLifter (https://www.xlifter.com) = ovladač vzduchového pérovaní pro D3,4,RRS. (a také http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... =6&t=28825).
Diskoška 3 ve verzi "HST" - předělaná na výletování (a reinkarnovaná Hubertem :D )
Diskoška 3 ve verzi "HST" - předělaná na výletování (a reinkarnovaná Hubertem :D )
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
Me se jabko spoji,po vytoceni cisla se ztlumi radio ale zvuk z telefonu v aute neni slyset.Asi po 5sekundach hovor vypadne.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Tož mě to na displei nic neukazuje ( je to orig dodělávací sada )HST píše: Po studovani for for jsem od Wiggse z disco3.co.uk poridil BT modul z D4, namontoval a ... naprosta spokojenost, vse chodi jak ma, prenasi to i telefonni seznam (vidis na dipleji kdo vola atd). Tusim asi 5tisic nebo tak neco.
A pro změnu mě todle fachčí dobře ( kromě toho zobrazování volajícího nebo volaného čísla o seznamu v telefonu na displei ani nemluvímlibovka píše:Me se jabko spoji,po vytoceni cisla se ztlumi radio ale zvuk z telefonu v aute neni slyset.Asi po 5sekundach hovor vypadne.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.