Zlumiku, napravy chapu. Zajeti pod vozejk, zvednuti zadniho plata na vareni (kdyz to teda nezlevelujes jako tady Vizos) atd.
K cemu ale potrebujes ovladani kazdyho kola zvlast?
Moderátor: Miky_CZ
Zlumiku, napravy chapu. Zajeti pod vozejk, zvednuti zadniho plata na vareni (kdyz to teda nezlevelujes jako tady Vizos) atd.
Ten boční náklon mě taky napadl, ale jak píše MadTom - spíš by to chtělo v nějaké nouzové situaci mít tu možnost to nastavit. Stalo se mi na Ukrajině, že vymletá cesta byla nad moje nervy. Ale bylo sucho a kdybych si mohl jednu stranu dát dolu a druhou nahoru, tak bych to asi projel.Zlumik74 píše: ↑úte srp 13, 2019 20:39No...to taky![]()
Hele s těmi bočními náklony...to jsem ani nemyslel na to hrabat. teď v Rumunsku právě jsem se málem přebalovalspíš jsem myslel, že by to vzalo data z náklonoměru a nad nějakou hodnotu by to samo vyrovnávala. Jen nevím, jestli by to nebylo nebezpečný...že si neuvědomíš, že už jsi na limitu....tak asi radši ne
![]()
Až přijde čas kdy by k tomu došlo tak nebudeš mít čas koukat na naklonomerVladicek píše:Ten boční náklon mě taky napadl, ale jak píše MadTom - spíš by to chtělo v nějaké nouzové situaci mít tu možnost to nastavit. Stalo se mi na Ukrajině, že vymletá cesta byla nad moje nervy. Ale bylo sucho a kdybych si mohl jednu stranu dát dolu a druhou nahoru, tak bych to asi projel.Zlumik74 píše: ↑úte srp 13, 2019 20:39No...to taky![]()
Hele s těmi bočními náklony...to jsem ani nemyslel na to hrabat. teď v Rumunsku právě jsem se málem přebalovalspíš jsem myslel, že by to vzalo data z náklonoměru a nad nějakou hodnotu by to samo vyrovnávala. Jen nevím, jestli by to nebylo nebezpečný...že si neuvědomíš, že už jsi na limitu....tak asi radši ne
![]()
Takže na specifický situace pro mě dobrý.
Spíš jak to tedy vypadá? Bude apka? Ten náklonoměr by se hodil, teď v Albánii jsem měl mistama docela strach s rád bych v té chvíli viděl na displeji uklidnění, že mám ještě prostor :-D
Tak to je jasný, že to vypadá uvnitř hůř. Právě proto by se mi ten náklonoměr hodil pro uklidnění.Rennie píše: ↑pát srp 23, 2019 21:19Až přijde čas kdy by k tomu došlo tak nebudeš mít čas koukat na naklonomerVladicek píše:
Ten boční náklon mě taky napadl, ale jak píše MadTom - spíš by to chtělo v nějaké nouzové situaci mít tu možnost to nastavit. Stalo se mi na Ukrajině, že vymletá cesta byla nad moje nervy. Ale bylo sucho a kdybych si mohl jednu stranu dát dolu a druhou nahoru, tak bych to asi projel.
Takže na specifický situace pro mě dobrý.
Spíš jak to tedy vypadá? Bude apka? Ten náklonoměr by se hodil, teď v Albánii jsem měl mistama docela strach s rád bych v té chvíli viděl na displeji uklidnění, že mám ještě prostor :-D
Ono to ve voze vždy vypadá mnohem hůř než když to vidíš z venku
Nevyjel pac jsem posera a nechal jsem se vytáhnout. Ale chlapi z Čech co mě tahali specialem tak tvrdili že jsem vycouval v podstatě sámZlumik74 píše:No a ted jak jsi z to vyjel...s xliftrem bys nafoukal jen levou stranu....a...
Jasný, ale tak já mám zase jiný zkušenosti - hřebenovka, zpevněná cesta, na jedný straně hodně vymletá ale stále rovná a já se právě posral, že to neprojedu a vracel se 10km zpět do údolí.
Žádný šrámy nebyly pořád to kupodivu stalo na všech kolemZlumik74 píše:No hlavni je, ze se nikomu nic nestalo a asi i auto to nakonec prezilo jen s beznymi sramy, ne?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Checht proč ty ženský pořád musí vystupovat. V Polsku v národním parku kde jsme omylem vyjeli jsem pak Lenicku s Matym cca 40 minut hledat. A dokonce jsem zjistil že v krizi umí mluvit plynule PolskyMadTom píše:Mě takto navigátor a zbytek posádky utekl, když to v bočním náklonu spadlo do malé díry schované v trávě. A že prý raději půjdou pěšky. Nakonec jsem je přesvědčil, ať mi dělají protizávaží alespoň venku, projel, a zkontroval se až potom. A to jsme jeli krokem a kochali se výhledy. Nějaký náklonoměr mě vůbec neintetesoval.
No mě dost často dělá mitfáru šestiletá dcerka, ta sice z auta neutíká, ale zase mi toho zvenčí moc neporadí
Tak to koukám máme velmi podobnýZlumik74 píše:Já letos v Rumunsku holky vysadil sam...poprosil jsem je at jdou pred autem a hledají díry. Víc mě stresovaly ty nenadále ječivé výkřiky než ten náklon![]()