Silentbloky predni napravy?
Vymackany silentbloky agregatu a vyosena prevodovka?
Mate nekdo nejakej napad? Kazda rada dobra, za poslednich 14 dni jsem oddelaval kardan asi 15x

Pri dvoupalcovym liftu to musi makat ne?
Dik Pavel.
Moderátor: Miky_CZ
skritekcrx píše:sice ti to moc nepomuze ale ja se ridim heslem ze vyrobce to ma vymysleny dobre takze kdyz to bylo origo vse jsem si zmeril a namaloval a pak chvili pocital, predni napravu mam bez pouziti korekcnich ramen jen jsem ji trochu prevaril geometrie ok (zaklon kola, volant se vraci) a kardan nevybruje a zadni korekcni ramena jsem si delal sam a taky vse ok takze bych sehnal seriove auto a hledal kde je rozdil a ten pak opravil
Dvojkriz jsem nechal tak jak prisel, tzn presne naproti, origo kardan byl o nejakych 30 stupnu pootoceny. Origo kardan vibroval kolem 40ti, spis pri brzdeni motorem, dvojkriz nejvic kolem 60ti-70ti pri akceleraci. Skoda ze uz je zaima a hnusne tezko se venku laboruje, snad o vikendu.Hubert píše:Mám podobnej problém. A napadlo mě jestli ho mám dobře zkřížovaný. Jak to vlastně přijde? Dal jsem to podle RAVE u D2, ale origo byl složený přesně o 90° tak nevím.
Pro 2" převařovat držák nápravyHubert píše: Převařil jsem na předku nápravy držáky a tím nastavil záklon jak má být.
Přefrézovat díry na koulích rozhodně levnější není. Já sem neuřízl celej držák, ale jenom přední oko a navařij jsem ho níž a tím udělal záklon. Stálo mě to jenom 4 podložky s 16mm dírou o síle 4mm (cca 4 x 20 Kč). Nebudu počítat kousek kotoučku do flexi a sváření. (max 100 Kč). Nepřevařoval jsem to kvůli vracení volantu, ale auto se v zatáčkách chovalo divně (ujížděl jako zadek) a navíc nedrželo stopu. Furt sem musel mít oči na stopkách. Po srovnání záklonu je to pohoda. Aź na ty vybrace, ale je to jak píšeš bude to kravina. Převařit přední oko je to to samé jako korekční ramena nebo excetrický silentbloky.RudaK píše:Pro 2" převařovat držák nápravyHubert píše: Převařil jsem na předku nápravy držáky a tím nastavil záklon jak má být.( pro to,aby se vracel volant je pohodlnější přefrézovat díry na koulích - teda nejlevnější )...... .
Hubert píše:Přefrézovat díry na koulích rozhodně levnější není.