strpanie d2
Moderátor: Miky_CZ
- petr pp
- tel.: 0903790668
- auto: def 90
strpanie d2
Ahoj pani moja d2 my zacala pri vyradeni rychlosti pri zastavovani(mala rychlost) strpat asi tak v strede auta moze to byt kryz aj ked vyzera ze je ok? Dik za nazor.
- petr pp
Re: strpanie d2
tak som bol znova pod autom a zistil som ze na prednom kardane je na dotik tepli dvojkriz asi to bude ono.
- petr pp
Tak predny kardan zadraty v dvojk. Nema niekto na predaj?
Stačí koupit kříže a prostřední ložisko na dvojkříž. Není potřeba celý kardan.petr pp píše:Tak predny kardan zadraty v dvojk. Nema niekto na predaj?
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
A aby jsi moc nehledal - nejjednodušší je vzít z ebay.co.uk celou sadu - tj. všechny 3 kříže a ložisko. ono se to ložisko špatně shání. A když už to budeš mít venku, tak doporučuju rovnou řešit všechny 3 kříže.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
A když to budeš teda mít venku, zamkni mezidif abys byl pojízdnej na zadek než nasněží a pošli to do kardanservisu... Já volal vždy do Ostravy, dodali mi jakýkoliv křížky, i když to byla nějaká kokotina na neznámej kombajn, stačily jim rozměry. Bohužel mi zůstal kontakt ve ztraceným mobilu. Ale pohledej, protože kříže na L200 nebo Patrola stály od nich kolem 250 korun...
Mám za to, že to bylo tady: http://www.kardanservisostrava.cz/kontakt/kontakt.html
Ale stránky ve výstavbě nebyly, no uvidíš... Ale dvojkloub mi generálkovali na patrola 160, byl naraženej, tak jsem jim ho poslal na vyvážení a křížky, jinak si to překlepávám sám... Kdybys uspěl, tak sem hoď kontakt, když jsem ho já stratil.
Mám za to, že to bylo tady: http://www.kardanservisostrava.cz/kontakt/kontakt.html
Ale stránky ve výstavbě nebyly, no uvidíš... Ale dvojkloub mi generálkovali na patrola 160, byl naraženej, tak jsem jim ho poslal na vyvážení a křížky, jinak si to překlepávám sám... Kdybys uspěl, tak sem hoď kontakt, když jsem ho já stratil.
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
- petr pp
dakujem skusim pohladat mam celkom ko aj to ilickove lozisko kuva preco su tam neni maznice. prevodovku som zamkol len neviem dokedy to tak bude fungovat a ci nieco neroztrhne pri preradovani to neako kmase 

Tyjo, zamkni ji až vyndáš kardan...petr pp píše:dakujem skusim pohladat mam celkom ko aj to ilickove lozisko kuva preco su tam neni maznice. prevodovku som zamkol len neviem dokedy to tak bude fungovat a ci nieco neroztrhne pri preradovani to neako kmase

No road? No problem...
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
ked menis krize, sprav rovno aj lozisko. ja som takto super poriesil krize a o par tisic km sa mi zaseklo lozisko a roztrhlo dvojklb - nove krize + kardan na padrt;-)petr pp píše:dakujem skusim pohladat mam celkom ko aj to ilickove lozisko kuva preco su tam neni maznice. prevodovku som zamkol len neviem dokedy to tak bude fungovat a ci nieco neroztrhne pri preradovani to neako kmase
ak neobjednavas casto z ebayu, tak sa mozme nejak dohodnut, jedno lozisko mam doma...
- hrabe
- tel.: 00421903849869
- auto: LR Discovery Td5
- Kontaktovat uživatele:
Ložiska objednej v Litepu nebo u Eliota a je to při tvé zručnosti prace na 3 hodiny.Bacha na to jehličkove ložisko....bahníčko z Partizánského zapracovalo,co?
- petr pp
neviem ci Partizanske alobo ine extremy- mna to proste silno zabava no predny to nnevydrzal a teraz mam smolu lebo som chcel absolvovat aj Mohelnice, no je to 

- petr pp
skusal som selico no zatial mam dohodnute rande vTrencine zajtra dam vediet ci stoho nemaju hlavu v smutku.dava píše:A když to budeš teda mít venku, zamkni mezidif abys byl pojízdnej na zadek než nasněží a pošli to do kardanservisu... Já volal vždy do Ostravy, dodali mi jakýkoliv křížky, i když to byla nějaká kokotina na neznámej kombajn, stačily jim rozměry. Bohužel mi zůstal kontakt ve ztraceným mobilu. Ale pohledej, protože kříže na L200 nebo Patrola stály od nich kolem 250 korun...
- petr pp
z litepom som dnes volal vela krat skusal to zohnat no marne ponukol my len super kardan za 420e bez danehrabe píše:Ložiska objednej v Litepu nebo u Eliota a je to při tvé zručnosti prace na 3 hodiny.Bacha na to jehličkove ložisko....bahníčko z Partizánského zapracovalo,co?

http://www.litep4x4.cz/detail/discovery ... iz-kardanupetr pp píše:z litepom som dnes volal vela krat skusal to zohnat no marne ponukol my len super kardan za 420e bez danehrabe píše:Ložiska objednej v Litepu nebo u Eliota a je to při tvé zručnosti prace na 3 hodiny.Bacha na to jehličkove ložisko....bahníčko z Partizánského zapracovalo,co?
Tady ho normálně má.
- petr pp
http://www.litep4x4.cz/detail/discovery ... iz-kardanu
Tady ho normálně má.[/quote]
Marek dik ale to neni problem on ma problem z ihlic.loziskom vraj sa nedodavaju.
Tady ho normálně má.[/quote]
Marek dik ale to neni problem on ma problem z ihlic.loziskom vraj sa nedodavaju.
- Laci DII
- tel.: 0903155696
- auto: DII TD5 02
Elliott ho má, nedávno som ho kupoval.
Mam otázku: kde mi vyvážia kardan za rozumný peniaz?
D2 Td5
- petr pp
No tak na tuto otazku ti odpoviem zajtra dufamLaci L&K píše:Elliott ho má, nedávno som ho kupoval.

- hrabe
- tel.: 00421903849869
- auto: LR Discovery Td5
- Kontaktovat uživatele:
Ale s tím jehličkovym loziskem nic nebude,je to drbacka ho dat do kupy ale dá se to.Takže kup kříže a a v patek jedeš.
- petr pp
Skoda ze som to nefotil :strucny opis-ihlicky zapletene do pozostatkov strunky ktore som v roznych tvarov a dlzok vyskrabaval z gulicky ktora tiez nieje uplne dobra. Pisal som aj Karolovi S. ci nema a asi on ten kardan nema.hrabe píše:Ale s tím jehličkovym loziskem nic nebude,je to drbacka ho dat do kupy ale dá se to.Takže kup kříže a a v patek jedeš.
to to mas kompletne a za dobru cenu:
http://www.jgs4x4.co.uk/discovery-2-199 ... 2308-p.asp
http://www.jgs4x4.co.uk/discovery-2-199 ... 2308-p.asp
Marek dik ale to neni problem on ma problem z ihlic.loziskom vraj sa nedodavaju.[/quote]
if it ain't broke, don't fix it