Auto stale jede bez problemu, ale neco se asi deje. Co muzu vyzkouset? Resp. mate nekdo v rozumne vzdalenosti diagnostiku, na ktere bychom se podivali, co se deje?

Moderátor: Miky_CZ
To bude zase to cidlo vysky...stan píše:A je to tady... Dneska mi odpoledne zacala svitit stale oranzova kontrolka auticka s sipkama na displeji otackomeru doprovazena hlaseni Suspension fault.
Auto stale jede bez problemu, ale neco se asi deje. Co muzu vyzkouset? Resp. mate nekdo v rozumne vzdalenosti diagnostiku, na ktere bychom se podivali, co se deje?
jede to normalne dal, takže v nouzovem režimu asi ne...erik píše: To bude zase to cidlo vysky...
...a je to v nouzovem rezimu?
... na Terain Response ti sviti nejaky program- silnice?
Ja vim, volal jsem tam tedkonc (vcera odpoledne jsem to zjistil pozde), ale nikdo to tam nebere... tak asi budu muset vydrzet az do pondelka...RudaK píše: Nejlépe na diagnostiku,jinak víš prd
p.s. Jestli tě to uklidní,tak mě odešlo za čtyři roky jenom jedno čidlo a to sem se s tím nemazlil ( někteří se dokonce divili co to vydrží )
No ty Víťo asi nejblíž Ostravu ........
Ted se mi už ven nechce, navic je tam tma, tak bych stejně prd viděl. Ten kopresor je přístupný z kufru? Mám dojem, že tam vlevo pod tím deklem neco je... Dá se odpojit a nějak zjistit, jestli fouká tak, jak má?evo828 píše:kompresor je na lavej strane pred zadnym kolesom pod plechovym krytom - pozri sa ci tam nie je bordel/blato. tam aj uvidis ten kompresor - jeho vymena vsak nie je lacna vec (niekto spominal ze okolo 900 libier v UK) a okrem toho vraj nie su na skladoch. neviem presne co chcu cistit na tom systeme - ale ked zistis daj vediet mna by to zaujimalo tiez.
z venku? jako ze spodu auta? aspon ja na strane auta nic nemam... co bych mohl odsroubovat...merlin píše:no, já ho mám před zadním kolem v takovým plastovým futrálu přístupným z venku. Myslím 3 šroubky a plastový klipsny. V plastu je molitanová výplň. Mě se stalo, že blátíčko zateklo a potom ztuhlo. A vibrace se přenášely do celýho auta. Demontáž tak na 10 minut. Jenom nevím jak vypustit tlak ze systému aby to nevystřelilo.
Rover píše:Ty jo, to je ale Startrek, to mně hlava nebere..., zlatý ty starý vykopávky..., ale to jste nechtěli slyšet, omlouvám se, nedalo mi to...
merlin píše:a tady je ten plastovej kindrvajec
ty mne strasis... Necham to asi na odpoledne, ale bojim bojim... mam na takove veci bohuzel leve ruky...RudaK píše:merlin píše:a tady je ten plastovej kindrvajec
Dal bych si pozor na ten šroubek M6 zespodu,co de do obalu kompresoru - mě se utrhl a musel jsem ten šroubek odvrtat a vyříznout nový závit( taky sem ho měl plný bláta - jak se tam dostalo
to nevím ) A to sem ho čistil 3x
teda,je fakt,že v průběhu tří let,ale jak se tam to bláto z asfaltky dostalo