Čo som sa chcel ale spýtať - má tu niekto skúsenosti s opravou displeja - kilometrovníka? Totiž, nemám vypadané pixely - a ked displej ukazuje, tak ukazuje celý displej tak ako má. Lenže nefunguje stále. Po dlhšej trase - z ničoho nič začne zase ukazovať všetky údaje. Som trochu zručný typ, tak som dnes zhodil palubku a vybral budíky. Tie som komplet rozobral, tak že zostal iba plošák, proste do bodky. Nikde som nenašiel žiadny studený spoj, nič. Všetky žiarovky svietia, ale proste displej nič neukazuje. Žiadne nečistoty nič.
Mám pocit že s displejom to nebude mať nič spoločné - pretože fakt niekedy proste funguje. Celý. Preto si myslím že chyba bude niekde v kabeláži, alebo možno v nejakej riadiacej jednotke. Neviete mi povedať kde by som mohol hladať nejakú riadiačku? alebo proste iba poradiť.
Auto má viacero chýb - ale prečítal som celé toto forum.. a opravil som "kodovanie kľúča" - už funguje odomykanie a zamykanie, opravil som ovládanie volantu (výmena servomotorčeka). Vyhrievanie volantu nešlo zapnúť, iba zasvietila kontrolka a zhasla - to sa opravilo nejako samo

NO a nefunguje zamykanie šoférových dverí. Zamkne a odomkne všetky okrem šoférových - to ma tiež ešte čaká riešiť. Dajú sa iba kľúčom zamknúť.
Ešte by som sa spýtal či neviete kde na týchto autách zateká - v kufri - na strane vodiča - tam kde je všetka elektronika - navi a pod. tak sa tam objavuje voda. Predchádzajúci majiteľ to vyriešil tak, že tieto komponenty obalil do folie. ALE rád by som našiel príčinu toho zatekania. Preto by ma zaujímalo či to nesúvisí s oknom nad navigáčným modulom. By som ho potom vyrezal a nanovo nalepil, ale neviem či je to problém okna.
Ja si veľa týchto vecí viem spraviť aj sám, vedel som čo kupujem a zatiaľ tomu autu odpúšťam všetky nedostatky a budem sa snažiť ho dostať do normálneho stavu. Len by som potreboval dobré rady od vás skúsenejších. Ešte k autu dodám že je po servise prevodovky a komplet vzduchového podvozku, takže to všetko na počudovanie funguje super

Dakujem za rady. Dúfam že po čase budem vedieť aj ja poradiť vám.