Classic meets...4
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Re: Classic meets...4
Zveme Vás na čtvrtý ročník srazu pro RRC "Classic Meets..."
Dovolím si pro představu vložit odkaz na Neklanovo album z posledních 3 ročníků:
http://rangerover.rajce.idnes.cz/Classic_Meets/" onclick="window.open(this.href);return false;
Letos se nám podařilo domluvit změnu v podobě ranního srazu přímo na nádvoří lysického zámku. Couvání na dvorek restaurace tím odpadne a bude, doufám, vynahrazeno hezkými záběry hojného počtu vozů Range Rover Classic před barokní fasádou lysického zámku.
Zajištěné bude opět ranní občerstvení v podobě rautu, "greenlane"-vyjížďka v okolí Lysic se zakončením v blízkém pískovém lomu, občerstvení během vyjížďky a vstup na rozhlednu. Všechny cesty jako každoročně prostříháme a zprůjezdníme i pro leštěnky, nemusíte se bát o lak. Den zakončíme v restauraci "Zámecké Panství" naproti lysickému zámku.
Vstupné bude letos činit 400 Kč. Kdo bude mít zájem o video, může si ho zarezervovat a zaplatit přímo na sraze.
Podrobnější organizační pokyny budou následovat. Při dotazech k ubytování, příjezdu atd. se na mě můžete obrátit kdykoliv na výše uvedených kontaktech nebo přes SZ.
Celý organizační tým se na vaší účast těší.
Mirko
Dovolím si pro představu vložit odkaz na Neklanovo album z posledních 3 ročníků:
http://rangerover.rajce.idnes.cz/Classic_Meets/" onclick="window.open(this.href);return false;
Letos se nám podařilo domluvit změnu v podobě ranního srazu přímo na nádvoří lysického zámku. Couvání na dvorek restaurace tím odpadne a bude, doufám, vynahrazeno hezkými záběry hojného počtu vozů Range Rover Classic před barokní fasádou lysického zámku.
Zajištěné bude opět ranní občerstvení v podobě rautu, "greenlane"-vyjížďka v okolí Lysic se zakončením v blízkém pískovém lomu, občerstvení během vyjížďky a vstup na rozhlednu. Všechny cesty jako každoročně prostříháme a zprůjezdníme i pro leštěnky, nemusíte se bát o lak. Den zakončíme v restauraci "Zámecké Panství" naproti lysickému zámku.
Vstupné bude letos činit 400 Kč. Kdo bude mít zájem o video, může si ho zarezervovat a zaplatit přímo na sraze.
Podrobnější organizační pokyny budou následovat. Při dotazech k ubytování, příjezdu atd. se na mě můžete obrátit kdykoliv na výše uvedených kontaktech nebo přes SZ.
Celý organizační tým se na vaší účast těší.
Mirko
- wilt
- auto: RRClassic LSE
- Kontaktovat uživatele:
My se samozřejmě hlásíme a už se těšíme.
They hung a sign up in our town "If you live it up, you won't live it down"
- merlin
- tel.: 602620817
- auto: RRC 2door, RR 4,4
Už finišuju a při svém tempu bych měl termín zvládnout a jako prvnička na srazu se s Panem Kloboukem ukázat.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD
RRC 2 door, RR L322 4.4 V8 JAG
Tailored & powered by Merlin
Tailored & powered by Merlin
Já jsem také připraven dát i letos přednost Classic Meets před Podzimním listím, protože, jak jsem už psal, s členy Czech Land Rover Series Clubu se vidím poměrně často a Rangieho je potřeba protáhnout, letos toho ještě moc nenajezdil.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
Těšíme se
snad vydrží technika v provozuschopném stavu 

- skritekcrx
- tel.: 777 27 35 35
- auto: RRC
Dostal jsem doma povoleni tak letos snad zase dorazim když jsem to loni nezvladl 

- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
To už se rýsuje slibná účast, na to, že máme konec června.
jen tak dál.
...a jestli vydrží technika, o tom nejvíc rozhoduje její šofér

jen tak dál.

...a jestli vydrží technika, o tom nejvíc rozhoduje její šofér

Já letos samozřejmě přijedu (ne jako minule, ale jako před a před před minule). Posouvátko už mám taky nachystaný.
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš, stojí u mě na zahradě a čeká na tvůj pokyn k opravě 

A kdo říkal, že pojedu popelnicí?Mirko píše:Nemáš, stojí u mě na zahradě a čeká na tvůj pokyn k opravě

- Afterburner
- auto: ex RR Classic
- Kontaktovat uživatele:
Tak předběžně hlásím také účast, rasově čisté srazy mam nejradši
Jen doufam, že mě nevyloučíte, anžto muj RRC je lehce obouchán takřka ze všech stran, ale rád se necham inspirovat k nápravě 

jaký posouvátko? něco mi ušlo? nebo jsi překopal frytezu na rrc ?moon13 píše:Já letos samozřejmě přijedu (ne jako minule, ale jako před a před před minule). Posouvátko už mám taky nachystaný.

jo a taky zvažuji že bych přijel ale zatím je to za dlouho tak uvidíme
will.26 píše:jaký posouvátko? něco mi ušlo? nebo jsi překopal frytezu na rrc ?![]()
jo a taky zvažuji že bych přijel ale zatím je to za dlouho tak uvidíme

Mirko píše: ...a jestli vydrží technika, o tom nejvíc rozhoduje její šofér![]()
No právě

- Mišák
- tel.: 777234710
- auto: Classic LSEi, Mini
Ahoj Mirko,
taky se hlásím. Longa jsem po dvou letech vytáhnul ze stodoly a pustil se do leštění. Termín už mám v kalendáři. Neklane rád se opět k tobě přidám na cestě z Prahy a tantokrát už nebudu také závislý na LPG. Už jen na E95
taky se hlásím. Longa jsem po dvou letech vytáhnul ze stodoly a pustil se do leštění. Termín už mám v kalendáři. Neklane rád se opět k tobě přidám na cestě z Prahy a tantokrát už nebudu také závislý na LPG. Už jen na E95

- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
@Míšák: Už jsem si říkal, co se s tvým Longem děje. Skvělý že se hlásíš.
@ káfič: Už jsi zpět z Rumunska? Jak to dopadlo s tím čerpadlem?
Máme ještě dva měsíce do srazu a pomalu začínáme plánovat trasu, která by se opět měla trochu lišit od loňské. Jako obvykle nemám před srazem pojízdného mého hlavního Range, ale i tuhle tradici už zvládáme
Zatím tedy účast Rangů vypadá velmi dobře a doufám, že se bude dál takto vyvíjet. Proto taky za jména a nicky nebudu psát žádný "možná" nebo "uvidíme"
1. wilt
2. merlin
3. Neklan
4. káfič
5. skritekcrx
6. afterburner
7. will26
8. Mišák
9. wolfee
10. Bedřich L.
11. Phil
12. Alex
13. p. Vacek
14. Norbert
15. Deichchief
16. Carsten
17. Jarda S.
18. Mum
19. Mirko
Přijet mohou samozřejmě RRC v jakémkoliv stavu. Akorát mě paní kastelánka poprosila, aby z aut nepadali hroudy bahna na nádvoří zámku. Tímto tuto prosbu předávám dál. Odpoledne už to bude jedno, to zas budeme na nádvoří restaurace.
@ káfič: Už jsi zpět z Rumunska? Jak to dopadlo s tím čerpadlem?
Máme ještě dva měsíce do srazu a pomalu začínáme plánovat trasu, která by se opět měla trochu lišit od loňské. Jako obvykle nemám před srazem pojízdného mého hlavního Range, ale i tuhle tradici už zvládáme

Zatím tedy účast Rangů vypadá velmi dobře a doufám, že se bude dál takto vyvíjet. Proto taky za jména a nicky nebudu psát žádný "možná" nebo "uvidíme"

1. wilt
2. merlin
3. Neklan
4. káfič
5. skritekcrx
6. afterburner
7. will26
8. Mišák
9. wolfee
10. Bedřich L.
11. Phil
12. Alex
13. p. Vacek
14. Norbert
15. Deichchief
16. Carsten
17. Jarda S.
18. Mum
19. Mirko
Přijet mohou samozřejmě RRC v jakémkoliv stavu. Akorát mě paní kastelánka poprosila, aby z aut nepadali hroudy bahna na nádvoří zámku. Tímto tuto prosbu předávám dál. Odpoledne už to bude jedno, to zas budeme na nádvoří restaurace.
Uf, s tymto sa budem musiet popasovat, ale hadam to nejako zvladnem...Mirko píše: Přijet mohou samozřejmě RRC v jakémkoliv stavu. Akorát mě paní kastelánka poprosila, aby z aut nepadali hroudy bahna na nádvoří zámku. Tímto tuto prosbu předávám dál. Odpoledne už to bude jedno, to zas budeme na nádvoří restaurace.
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Vlastní lopata a koště na úklid ssebou? 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo