můj kamarád si z cesty do Itálie přivezl tohoto těžce nemocného Itala a požádal mě o jeho renovaci Dle výrobního čísla to je Series II. r.v. 1967. Renovací vozidel už mám za sebou několik, ale LR jsem ještě nikdy nedělal a tak jsem tady a doufám že mě vezmete mezi sebe a svými cennými zkušenostmi přispějete k renovaci tohoto stroje do původní podoby. Po rozebrání jsem zjistil, že škody napáchané kutilem na chassis jsou stejně veliké jako škody od hnědého moru, nicméně se renovace rámu po skoro dvou spotřebovaných tabulí plechu již blíží do finále a já začínám mít otázky

Na různých webech jsem se snažil najít jaká byla originální barva rámu a motoru, dozvěděl jsem se, že to bylo odvislé od typu a roku výroby. Rád bych aby v budoucnu tento dědek vypadal tak, jako když vyjel z fabriky a tudíž se ptám jestli myslíte, že s černou barvou udělám chybu, popř. kde bych tuto informaci k tomuto konkrétnímu kusu získal? Nevíte jakou mohly mít původní barvu kola? Tipuju že asi tu béžovou co je na střeše, ale jistý si nejsem.
A další otázka (z mnoha co ještě přijdou

Předem díky za rady
Jarda