Webasto, Ateso - nezavislá topení
Moderátor: Acon
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Webasto, Ateso - nezavislá topení
Tak na přání Stavrose jsem založil tuto rubriku a přidávám fota s D II a jejích možných prostor k umístnění. Jelikož jsem na posledním srazu v noci cvakal zubama až mi málem vypadly plomby vážne uvažuji o jaho pořízení nehledě k tomu, že v Maroku na jaře a noci to nebude taky žádná sradna. Miloš II
- Přílohy
-
- Čerpadlo nafta.jpg
- Hadice výdechu nádrže DII
- (47.27 KiB) Staženo 6844 x
-
- DII průchodWebasco.jpg
- Levá strana pod kapsou gumová krytka přes podlahu jako nachystaná pro Webasco
- (40.35 KiB) Staženo 6842 x
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Schema zapojení Dálkovýho ovládání
Něco přihazuji do placu co jsem vyštrachal na webu. Miloš II
- Přílohy
-
- Dálkové T70 Webasco 2000.jpg (14.98 KiB) Zobrazeno 26313 x
-
- Webasto-Disco čerpadlo.jpg (20.47 KiB) Zobrazeno 26314 x
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
tak mam topeni hotovy, je to opravdu super. Vrele doporucuju.
- Přílohy
-
- Img_2098.jpg
- (112.72 KiB) Staženo 6735 x
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Hele ty to máš montlý do té kapsy hoď sem foto ještě když to je otevřený. Já myslel že se to vleze do prostoru mezi karoserii a právě tu kapsu a že bude tím pádem volná Miloš IIStavros píše:tak mam topeni hotovy, je to opravdu super. Vrele doporucuju.
ja myslim, ze se to nikam jinam nevejde a je to tady dobry. Pod sedacku to nejde a potrebuje to zespoda vyfuk a sani a naftu. Ze strany musi mit misto na nasavany vzduch, ktery ohriva a vypousti trubkou ven, ta ma prumer 60 mm.
Mam to nastaveny na spani, takze to drzi celou noc urcitou teplotu v aute a nebo si to prepnu a zapinam to dalkacem rano u baraku.
Mam to nastaveny na spani, takze to drzi celou noc urcitou teplotu v aute a nebo si to prepnu a zapinam to dalkacem rano u baraku.
- Přílohy
-
- Img_2092.jpg
- (144.33 KiB) Staženo 6732 x
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
To by ses divil co je za tím ještě místa podle mne by to tam vešlo bez problémů Miloš IIStavros píše:ja myslim, ze se to nikam jinam nevejde a je to tady dobry. Pod sedacku to nejde a potrebuje to zespoda vyfuk a sani a naftu. Ze strany musi mit misto na nasavany vzduch, ktery ohriva a vypousti trubkou ven, ta ma prumer 60 mm.
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
No jestli jsi měl v budce nějakýho kocoura tak bůhví co to vlastně hučelo Miloš IIlow píše:jen bych si dovolil upozornit na digitalni ovaldani u webasta, ktery PRY nedokaze topit celou noc! tedy u webasta je lepsi mit asi jen ten ovladaci koflik. u ceskyho atesa muze byt digital, bo sam umi hlidat teplotu neomezene dlouho
a ateso co jsem tak poslouchal je vyrazne mene hlucne jak webasto
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Co vykládáš dyť jste s Dančou a Bzukem frnkli ještě za světla Miloš IIStavros píše:to je fakt, je pravda, ze u Milose jsme se moc nevyspali, jak tam furt chrapal.