Ahoj
mate nekdo zkusenost zda-li utahne Freelander 1,8 karavan cca 1,2t. Uvazuji o koupi a rad bych znal vase zkusennosti.
a take jaky je popřípadě motor 73Kw diesel?
díky
Castor
Freelander 1,8 utahne karavan?
Moderátor: Safraporte
Re: Freelander 1,8 utahne karavan?
... a pripocitaj dva kone po cca 550kg... len ked budes niekde cuvat do kopca, tak sa to spojke nebude pacit.
- Přílohy
-
- 10102009463.jpg (87.7 KiB) Zobrazeno 2348 x
Freelander 2.0 Di, 2" lift a 30" Yokohama Geolandar A/T-S
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Tak to couvani, to je fakt, to spojka trpi vic nez dost. Ale nejen to, pri tazeni tezkeho privesu je potreba radne prifouknout zadni kola, aby nedochazelo k nadmernemu zatezovani viskospojky a IRD diky rozdilnemu polomeru otaceni pneu (zadni pri zatizeni a normalnim nahusteni maji rozdilny polomer nez predni a staci pry rozdil 5mm v prumeru a muze nastat problem).
Free Td4 2004 HSE automat
diky za odpoveď
vsiml jsem si ze oba mate diesly ja jsem mel na mysli 1,8i benzin prijde mi to slabe, nebo se jen milim
vsiml jsem si ze oba mate diesly ja jsem mel na mysli 1,8i benzin prijde mi to slabe, nebo se jen milim
ahoj chlape, já mam občas za svym fríčkem podval cca 500KG a na tom auto a jede to ,mam 1.8 benzín. akorat do kopců musim déle držet spojku , ale jinak pohoda.
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
No ta TD4ka bude asi na to tahani lepsi, to plati obecne nafta v. benzin co se tahani tyka (pokud tedy nemas 2,5l benzin ).
Free Td4 2004 HSE automat