Nože - rada a zkušenosti
Moderátor: Miky_CZ
- Mike III
- tel.: +420777251521
- auto: DIII, L322
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nože - rada a zkušenosti
po předvedení by jsi ho určitě nechtěl protože by bylo použitý, a chtěl by jsi nový nebo slevu
- Criss13
- tel.: 604608791
- auto: Freelander 1
Já používám tenhle (myslím že už tu byl taky inzerovaný): http://www.noze-nuz.com/buck/BU346GYS.php" onclick="window.open(this.href);return false; Akorát že já jsem si udělal zcela nové střenky.Ty původní mi do ruky moc nevyhovovaly.A dodělal jsem si i pouzdro.Vyhovuje mi totiž "vodorovné" nošení.Jinak s tímhle nožem jsem zcela spokojený a po dobroušení se s ním můžu i holit
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
ja som si v poslednej dobe oblubil kershaw blur:
ani neviem, ze je vo vacku a ergonomia je fakt super. uvidime ako znesie leto;-)
ani neviem, ze je vo vacku a ergonomia je fakt super. uvidime ako znesie leto;-)
- visby
- Kontaktovat uživatele:
musim sa pochvalit novym prirastkom:
je to rucna vyroba z ruska, nejaka damaskova ocel a rucka z karelskej brezy;-)
Ta kombinace damaškový oceli a karelský břízy je pěkná
Tady taky jeden přírůstek:
Tady taky jeden přírůstek:
Land Rover Discovery 2 Td5
- lumberjack
- tel.: 732 808 469
- auto: Defender TD5 110 HT
Řikal sem si, že nebudu psát do všech vláken, ale nože patří holt k životu... Jako malej smrad sem našel u dědy bajonet wehrmachtu a tajně sem dělal že je to můj meč... Přes rybičky a jinačí mikovy, jsem se dostal až k legendě mladých Old Shatterhandů lovečák od mikovu, ve dvanácti mi ho děda nepředloženě nabrousil jako správný a poctivý strojař a obtáhnul ho kůží.. Do dneška mám mám na levý ruce parádní jizvu se 4mi stehy... Pak už sem si udělal nějaký nože sám, v primitivní výhni ukoval nějaký pokusy, vybrousil ze starejch pilníků... Blabla, blbosti, prostě se chci jen pochlubit dalším přírůstkem, kterej sem "nutně"! potřeboval do sbírky... a za ty prachy, no nekupte to
Cron2 od Imra (upravil jsem si výbrus ručky, ale jinak je to potcivej kus kovaný ocele 14260, takže sekáč, co nadělá dřevo, nahradí mačetu, nasekáš s nim dřevo a nakonec ukrojí i toho buřta )
Cron2 od Imra (upravil jsem si výbrus ručky, ale jinak je to potcivej kus kovaný ocele 14260, takže sekáč, co nadělá dřevo, nahradí mačetu, nasekáš s nim dřevo a nakonec ukrojí i toho buřta )
- lumberjack
Nejde to moc z fotky poznat, ale neni tam na tom damašku vyražený jako podpis kováře Déčko?visby píše:musim sa pochvalit novym prirastkom:
- visby
- Kontaktovat uživatele:
nie nie, je to znak toho noziara:lumberjack píše:Nejde to moc z fotky poznat, ale neni tam na tom damašku vyražený jako podpis kováře Déčko?
- lumberjack
Tak to jo, pokud je to rus, tak to ani nebude D, ale... No ruštinu sem se učil povinně jen 6 let a podle toho to vypadá Ale nůž je to parádní, ať slouží...
- visby
- Kontaktovat uživatele:
tipujem, ze to bude take umelecke F;-) dik, uz sluzi poslusne...lumberjack píše:Tak to jo, pokud je to rus, tak to ani nebude D, ale... No ruštinu sem se učil povinně jen 6 let a podle toho to vypadá Ale nůž je to parádní, ať slouží...
- BigBang
- auto: 2x břichoplaz
- Kontaktovat uživatele:
jestli to má bejt bukva, tak je to F
- lumberjack
Takže Fjodor Fjodorojovič Fedorov Ne neznám žádný ruský nožíře, ale hodně českých... Kterých je hodně vyhlášených. Hlavně bych rád apeloval na lidi, co si chtějí koupit nůž, ať už na cokoliv, tak proč nepodpořit nějakého českého nožíře a nekoupit nůž u něj? Proč kupovat kvalitní nože od vyhlášených firem, vyráběné v sériích, které jsou sice samozřejmě kvalitní!, (ale) jsou drahé a vlastní je s vámi asi několik tisíc osob, když si můžete koupit ručně vykovaný nůž? Který má svou osobnost a zaplatíte prostě jen člověku, který vám nadělí parádní ručně dělanej originál, co nikdo jinej mít nebude? Takovej nůž se pak předává v rodině po generace dál... Protože je to nůž, kterej vypadá pěkně, ale havně vydrží poplatně kvalitě výrobního procesu. Lidi, nekupujte ty čínský sračky, jasně houbu s tim očistíte, chleba ukrojíte, ale............BigBang píše:jestli to má bejt bukva, tak je to F
- Tungdild
- tel.: 721070078
- auto: D II - 2000-NO LIFT
- Kontaktovat uživatele:
lumberjack píše:Takže Fjodor Fjodorojovič Fedorov Ne neznám žádný ruský nožíře, ale hodně českých... Kterých je hodně vyhlášených. Hlavně bych rád apeloval na lidi, co si chtějí koupit nůž, ať už na cokoliv, tak proč nepodpořit nějakého českého nožíře a nekoupit nůž u něj? Proč kupovat kvalitní nože od vyhlášených firem, vyráběné v sériích, které jsou sice samozřejmě kvalitní!, (ale) jsou drahé a vlastní je s vámi asi několik tisíc osob, když si můžete koupit ručně vykovaný nůž? Který má svou osobnost a zaplatíte prostě jen člověku, který vám nadělí parádní ručně dělanej originál, co nikdo jinej mít nebude? Takovej nůž se pak předává v rodině po generace dál... Protože je to nůž, kterej vypadá pěkně, ale havně vydrží poplatně kvalitě výrobního procesu. Lidi, nekupujte ty čínský sračky, jasně houbu s tim očistíte, chleba ukrojíte, ale............BigBang píše:jestli to má bejt bukva, tak je to F
klidne --- nechce se mi to tady hledat ,hodte sem please nejaky webovky na nejake ty kluky cesky sikovny :-D
Vsichni lezime v kanalech , ale jen nekteri se dokazi z nich koukat na hvezdy.....
http://hugofucker.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/user/Tungdild" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hugofucker.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/user/Tungdild" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Přesně tak. Už dlouho přemýšlím o noži od Libora Toboláka. Neskutečně krásná práce...lumberjack píše:Takže Fjodor Fjodorojovič Fedorov Ne neznám žádný ruský nožíře, ale hodně českých... Kterých je hodně vyhlášených. Hlavně bych rád apeloval na lidi, co si chtějí koupit nůž, ať už na cokoliv, tak proč nepodpořit nějakého českého nožíře a nekoupit nůž u něj? Proč kupovat kvalitní nože od vyhlášených firem, vyráběné v sériích, které jsou sice samozřejmě kvalitní!, (ale) jsou drahé a vlastní je s vámi asi několik tisíc osob, když si můžete koupit ručně vykovaný nůž? Který má svou osobnost a zaplatíte prostě jen člověku, který vám nadělí parádní ručně dělanej originál, co nikdo jinej mít nebude? Takovej nůž se pak předává v rodině po generace dál... Protože je to nůž, kterej vypadá pěkně, ale havně vydrží poplatně kvalitě výrobního procesu. Lidi, nekupujte ty čínský sračky, jasně houbu s tim očistíte, chleba ukrojíte, ale............BigBang píše:jestli to má bejt bukva, tak je to F
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- lumberjack
http://www.knife.cz/Tungdild píše: klidne --- nechce se mi to tady hledat ,hodte sem please nejaky webovky na nejake ty kluky cesky sikovny :-D
zkus to prozatím tady, tam se dá narazit na všemožný zajímavý věcičky
-
- tel.: 720355414
- auto: Discovery Td5
Kéž by uvažovala většina lidí jako ty a nejen u nožů.lumberjack píše:Takže Fjodor Fjodorojovič Fedorov Ne neznám žádný ruský nožíře, ale hodně českých... Kterých je hodně vyhlášených. Hlavně bych rád apeloval na lidi, co si chtějí koupit nůž, ať už na cokoliv, tak proč nepodpořit nějakého českého nožíře a nekoupit nůž u něj? Proč kupovat kvalitní nože od vyhlášených firem, vyráběné v sériích, které jsou sice samozřejmě kvalitní!, (ale) jsou drahé a vlastní je s vámi asi několik tisíc osob, když si můžete koupit ručně vykovaný nůž? Který má svou osobnost a zaplatíte prostě jen člověku, který vám nadělí parádní ručně dělanej originál, co nikdo jinej mít nebude? Takovej nůž se pak předává v rodině po generace dál... Protože je to nůž, kterej vypadá pěkně, ale havně vydrží poplatně kvalitě výrobního procesu. Lidi, nekupujte ty čínský sračky, jasně houbu s tim očistíte, chleba ukrojíte, ale............BigBang píše:jestli to má bejt bukva, tak je to F
- visby
- Kontaktovat uživatele:
black robi velmi pekne kusky: http://lovime.eu/viewforum.php?f=46&sid ... 763e08ecedTungdild píše:klidne --- nechce se mi to tady hledat ,hodte sem please nejaky webovky na nejake ty kluky cesky sikovny :-D
- Criss13
- tel.: 604608791
- auto: Freelander 1
Tak tady je jeden ručně kovaný "sendvič" podle mého návrhu od pana Bolfa.Ohromná výhoda byla,že jsem byl přímo při jeho výrobě a na místě jsme se domlouvali jak na materiálu,tak i na ostatních detailech tak,aby byl přímo dle mých požadavků a představ.Pana Bolfa vřele doporučuji a na jeře se k němu chystám pro další kousek.Rukojeť a pouzdro je má osobní práce.Celková délka je 33cm.lumberjack píše:Takže Fjodor Fjodorojovič Fedorov Ne neznám žádný ruský nožíře, ale hodně českých... Kterých je hodně vyhlášených. Hlavně bych rád apeloval na lidi, co si chtějí koupit nůž, ať už na cokoliv, tak proč nepodpořit nějakého českého nožíře a nekoupit nůž u něj? Proč kupovat kvalitní nože od vyhlášených firem, vyráběné v sériích, které jsou sice samozřejmě kvalitní!, (ale) jsou drahé a vlastní je s vámi asi několik tisíc osob, když si můžete koupit ručně vykovaný nůž? Který má svou osobnost a zaplatíte prostě jen člověku, který vám nadělí parádní ručně dělanej originál, co nikdo jinej mít nebude? Takovej nůž se pak předává v rodině po generace dál... Protože je to nůž, kterej vypadá pěkně, ale havně vydrží poplatně kvalitě výrobního procesu. Lidi, nekupujte ty čínský sračky, jasně houbu s tim očistíte, chleba ukrojíte, ale............BigBang píše:jestli to má bejt bukva, tak je to F
http://www.jswords.com/kprodeji.php
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
To vypadá fakt dobře. Jestli to není tajné, na kolik to vyšlo?
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!