kareljas píše: ↑01 srp 2020 13:50
xxx píše: ↑01 srp 2020 07:43
já jsem spíše zvědavý, jak dlouho nás budou ještě obelhávat o nebezpečnosti toho viru a budou neustále vymýšlet nesmysly
Člověk neví, co si o tom všem má myslet, ale jisté je, že pravdu se dozvíme možná až někdy, a nebo taky vůbec.
Ale to, že vlády si v těchto dobách příjmají opatření a zákony jak na běžícím pásu mi docela smrdí. V úterý někoho něco napadne, ve čtvrtek to schválí vláda a v pondělí máme nový zákon, divný né?
Já za tím nic moc složitého nevidím, COVID na začátku všechny neracionálně vyděsil a tak populistické vlády naše, Maďaři atd. atd. začaly konat, aby získaly body.
Méně populistické se snažily chovat racionálně, jenže když počty pozitivních (nikoliv nemocných) rostly, tak je obyvatelstvo taky donutilo konat.
Stejně tak populisticky se chovají všichni teď - lidi chtějí mít od COVIDu pokoj a cestovat. Tak je jim to dovoleno, ale opět jen do populárních zemí = Chorvatsko, Slovensko atd. Byť počty pozitivních jsou tam i u nás větší, než v době epidemie, tak teď to nevadí.
Všichni se vyfotí u moře, daji to na Facebook a na podzim budou volit ANO.
Populistická mapa končí u Chorvatska, třeba Albánie nemá ani barvu, protože tam nejezdí voliči ANO, tak nikoho ani nenapadlo ji barvu dát.
V novinách se pak dočteme, že to Andrej zvládnul nejlépe v Evropě, ale teď mu to lidi kazí.
Na podzim se znovu obnoví jeho proces s EU, která ho viní z jasného střetu zájmů, tak zase dáme COVID na přední stránky novin, aby nebyl prostor řešit jeho problémy.
Tak si tu žijeme
Discovery 4, XLifter, tablet, Wi-Fi hotspot atd.