Batoh na rezervu Land Rover
Moderátoři: Miky_CZ, Acon, Sláma Karel
- marsant
- tel.: 731 158 337
- auto: LR Discovery 4
Batoh na rezervu Land Rover
Ahoj,
loni jsem si pro sebe a ještě pár kamarádu tady na fóru navrhl a ušil batoh na rezervu. Jelikož jsem nedávno prodal auto i
včetně batohu, tak si chci v brzké době ušít pro sebe další kus.
A tak mě napadlo, zda by neměl o takový batoh zájem ještě někdo další, že by se mohlo rovnou udělat i více kusů .. ?!
Pár fotek níže pod textem!
Pár technických parametrů:
- velikost vnitřkem je cca šířka 400 x hloubka 200 x výška 530 mm (cca 42 litrů)
- 1x hlavní vnitřní kapsa, 2x menší boční kapsa, 1x větší boční kapsa, (kapsa v horní klopě co je na fotkách nebude)
- mole vazba vepředu pro přichycení dalších kapsiček, karabin, apod.
- vodotěsné zipy
- všechny stěny a dno vyztuženy plastem pro držení pěkného tvaru i když je batoh prázdný
- systém přichycení ke kolu je stejný, jako u batohu ARB Track Pack II, tedy 1x horní poruh a 2x popruh do kříže
- kvalitní plastové spony
- venkovní materiál je Polyester PVC Spong, velmi odolná, houževnatá, nepromokavá látka, vnitřek je z Nylonu PVC 200D, vše rip-stop
- ve dně jsou odtokové otvory pro případně odvod vody/vlhkosti
- logo LR samozřejmostí
Použití batohu: primárně navrhnuto pro odpadky, dřevo, popřípadě vyprošťovací výbavu
Zatékání do batohu: v předešlé variantě se do batohu dostávala voda přes klasický zip malé kapsy ve víku (kapsa je nyní odstraněna), a
dále pak přes klasické zipy použité na zbytku kapes a hlavním víku, tyto jsou nyní nahrazeny vodotěsnými zipy.
I přesto se čas od času (za silných dešťů) trocha vody dovnitř dostane, proto jsou v batohu udělány ty odtokové otvory v dně.
Vzhledem k mému použití (dřevo, odpadky) mi občas trochu vody nevadí, ale píši to tady proto, aby o tom případný budoucí majitel věděl a
nebyl z toho pak třeba nemile překvapen.
Osobní zkušenosti s tímto batohem (původní "neutěsněnou" verzí) mají kluci tady z fóra Renne a Kaligula, takže mohou případně poreferovat.
Já s ním asi taky cca 6 měsíců jezdil.
Cena za 1 ks je 3 000 Kč včetně DPH.
Objednávky bych poprosil na email martinsantarius@spboarding.com, napsat vždy jméno, adresu, kontakt.
Vystaví se zálohová faktura a ta se pošle. Po obdržení platby se zařadí do výrobního seznamu.
Objednávky bych uzavřel 14.06.2023, s tím že batohy by mohly být dodány někde kolem 14.07.2023.
Pokud jsou dotazy piště.
Díky!
Martin
loni jsem si pro sebe a ještě pár kamarádu tady na fóru navrhl a ušil batoh na rezervu. Jelikož jsem nedávno prodal auto i
včetně batohu, tak si chci v brzké době ušít pro sebe další kus.
A tak mě napadlo, zda by neměl o takový batoh zájem ještě někdo další, že by se mohlo rovnou udělat i více kusů .. ?!
Pár fotek níže pod textem!
Pár technických parametrů:
- velikost vnitřkem je cca šířka 400 x hloubka 200 x výška 530 mm (cca 42 litrů)
- 1x hlavní vnitřní kapsa, 2x menší boční kapsa, 1x větší boční kapsa, (kapsa v horní klopě co je na fotkách nebude)
- mole vazba vepředu pro přichycení dalších kapsiček, karabin, apod.
- vodotěsné zipy
- všechny stěny a dno vyztuženy plastem pro držení pěkného tvaru i když je batoh prázdný
- systém přichycení ke kolu je stejný, jako u batohu ARB Track Pack II, tedy 1x horní poruh a 2x popruh do kříže
- kvalitní plastové spony
- venkovní materiál je Polyester PVC Spong, velmi odolná, houževnatá, nepromokavá látka, vnitřek je z Nylonu PVC 200D, vše rip-stop
- ve dně jsou odtokové otvory pro případně odvod vody/vlhkosti
- logo LR samozřejmostí
Použití batohu: primárně navrhnuto pro odpadky, dřevo, popřípadě vyprošťovací výbavu
Zatékání do batohu: v předešlé variantě se do batohu dostávala voda přes klasický zip malé kapsy ve víku (kapsa je nyní odstraněna), a
dále pak přes klasické zipy použité na zbytku kapes a hlavním víku, tyto jsou nyní nahrazeny vodotěsnými zipy.
I přesto se čas od času (za silných dešťů) trocha vody dovnitř dostane, proto jsou v batohu udělány ty odtokové otvory v dně.
Vzhledem k mému použití (dřevo, odpadky) mi občas trochu vody nevadí, ale píši to tady proto, aby o tom případný budoucí majitel věděl a
nebyl z toho pak třeba nemile překvapen.
Osobní zkušenosti s tímto batohem (původní "neutěsněnou" verzí) mají kluci tady z fóra Renne a Kaligula, takže mohou případně poreferovat.
Já s ním asi taky cca 6 měsíců jezdil.
Cena za 1 ks je 3 000 Kč včetně DPH.
Objednávky bych poprosil na email martinsantarius@spboarding.com, napsat vždy jméno, adresu, kontakt.
Vystaví se zálohová faktura a ta se pošle. Po obdržení platby se zařadí do výrobního seznamu.
Objednávky bych uzavřel 14.06.2023, s tím že batohy by mohly být dodány někde kolem 14.07.2023.
Pokud jsou dotazy piště.
Díky!
Martin
Re: Batoh na rezervu Land Rover
Moc hezký, kdybych neměl už koupený od ARBčka, tak jdu do toho...
Jedině kdyby snad chtěl někdo ARB, za 3 tisíce včetně DPH je jeho a já si koupím tady ten :-D
Jedině kdyby snad chtěl někdo ARB, za 3 tisíce včetně DPH je jeho a já si koupím tady ten :-D
Discovery 4, XLifter, tablet, Wi-Fi hotspot atd.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
To jsem měl vidět dřív, neřešil bych hliníkovej.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Já si jeden kus vezmu, zítra pošlu mail.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
- kaligula
- auto: Def110, F150, ex D3
Ja mam s logem ford, a je to pecka, poradny kus materialu, platno je velmi pevne vysoka gramaz a zpracovani je excelentni, preci jen sijou to profici v tovarne mohu jedine doporucit
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Jak se taková věc myje od špíny z cest ?
Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
-
- tel.: 776179179
- auto: LR D3 V8 4,4 HSE
Wapkou samotnou po větší cestě mi úplně nestačilo. Zkusil jsem striknout čističem na motory a pak wapem a super.
Teď na overland batoh dovezl plno štípaného tvrdého dřeva úplně v klidu. Já jsem z něj nadšený. Když nevozí dříví tak kotlík, pánev nebo smetí. Ve velké boční kapse lana sekly a v malých kanystr benzínu k vařiči a další ficury
Teď na overland batoh dovezl plno štípaného tvrdého dřeva úplně v klidu. Já jsem z něj nadšený. Když nevozí dříví tak kotlík, pánev nebo smetí. Ve velké boční kapse lana sekly a v malých kanystr benzínu k vařiči a další ficury
LR Discovery 3, 4,4 V8, 2006, sporák pohon, ARB atd
- kaligula
- auto: Def110, F150, ex D3
Ja do wapky liju orginal chemii od karcher, nejaky ultracistic co umyje vsechno, jsem se spatne vyjadril, cistou vodou to nebylo
Ahoj, farba je len jedna?
- marsant
Ano jen jedna [emoji846]steyr píše:Ahoj, farba je len jedna?
Odesláno z mého SM-G980F pomocí Tapatalk
- Not-0-rick
- tel.: 734-756-0 dva dva
- auto: 4xD1, 1xSIII
- Kontaktovat uživatele:
To já bych se toho arb klidně ujal... [emoji16]Vladicek píše:Moc hezký, kdybych neměl už koupený od ARBčka, tak jdu do toho...
Odesláno z mého Redmi Note 9 Pro pomocí Tapatalk
Co nespravíš urvi, co neurveš zkurvi...
https://www.instagram.com/martin.becku/
https://g.page/beck-autoservis?share
https://www.instagram.com/martin.becku/
https://g.page/beck-autoservis?share
- marsant
Tak první kousky z nove várky jdou dnes do světa... [emoji3]
Odesláno z mého SM-G980F pomocí Tapatalk- marsant
...
Odesláno z mého SM-G980F pomocí Tapatalk- Luckmeister
- tel.: 732772916
- auto: LR Discovery II TD5
Je ještě nějaký k mání?
- marsant
Bohužel .. vše co se vyrobilo se i prodalo .. je možné, že budu v budoucnu dělat ještě jednu edici, nyní bych však chtěl počkat na postřehy těch co batoh nyní mají, ať případně můžeme dále vylepšit. Díky!
Jestli to je jako s barakem ze ten 3. v poradi uz je OK, tak bych se pro tu dalsi edici taky prihlasil:)
-
- tel.: 732832116
- auto: Defender 110 300Tdi
Kdyby se to náhodou konalo, moc rád se přidám! Vypadají moc hezky
Defender 110 - 300Tdi 1998
- K.r.y.š.t.o.f
- tel.: +420603562024
- auto: Land Rover Defender
Také bych měl zájem o kus z snad další várky
Land Rover Defender 110 300TDI
Land Rover Serie 2A 109
Land Rover Serie 2A 109
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Tak se přidám také, asi i 2ks. Aby nás bylo víc, a vyplatilo se to zase udělat.
K
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe