Béééhovada aneb pojídání Františků 8. listopadu 2008
Moderátor: Rover
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
Béééhovada aneb pojídání Františků 8. listopadu 2008
Tož ogaři,
rok se s rokem sešel, pár kamarádů odešlo, pár kamarádů přišlo, malí fagani rostů jako z vody a kozího mleka a je jich čím dál více, vláda je v řiti jak Baťa s dřevakama, ale jak sa říká u nás: Po všetkem hovno enem po včelách med.
Tož to víde, když sem byl malý ogar, kupovali mě k vánocám hromadu různéch knich a bichlí a všeho možného abych sa dobre šrotil a stal sa doktorem práv, že jako budu si sedět v suchých trenclách, škrábať sa v ušiskách a brát veliké love že jako budu. Ja im sice ríkal, že chcu pásť ovce,ale jako synek mamy poslušný sem sa šrotil uchazejicně, doktorem práv sa stal, na potápaní mám sucháč kerý teče jen občas, v ušiskách je nutné se občas podrbat aby řepa v nich nerostla, s těma lovema je to všelijaké někdy sů a někdy sů vjac a někdy sů měněj.
Tož ale na ovčiska sem nezapoměl. A tak se u nás již podruhé sešlí František s Františkem z dobrého chovu Ajiního z tam ze sudet.
Povím vám synci a dcérky moje zlaté, že už sú všecky růže sežrané, trávy ubývá a co vám budu vykládat, seno je drahé jak sviňa. Tož co jiného s těma ovcama můžeme urobiť než sežrať. Takže dost planýho pindání a pojďme rovnů k věci. Jako obvykle, bo ti co vědí, tak vědí, že než se naperem papuly dobrou krmí, je nutné taky hlavů setnůt.
Setnutí hlavenky: - 1. listopadu 2008
V sobotu 1. listopadu 2008 v 7:00 chytnem barana za ušiska a hrdlo jim podřízneme, kůži stáhneme, nasolíme, napepříme, špeku do nich dáme a vše připravíme.
Ti z vás co chců makat, pomoc, nohy držet, krev míchat, pivka popít, trochu se najíst, zaspívat si a pomoc nám, tož ti sů zvaní a těším se na nich. Možno přijet už v pátek večer a zlehoučka strunu naladit, Františky naposledy po čumáku pohladit a nad jejich radostným žitím zavzpomínat.
Točení, rožnění, smažení a jiné chutnání: - 8. listopadu 2008
V sobotu 8. listopadu 2008 od ranních hodin ste všici zvaní na pořádnou pitku, pijatiku, i prálka bude budete ? li mít chuti. Ovečky se budů od oběda do večera točit na ohňu a ostatní krmi bude taky dosti.
Co sebů si vzít?
Jednoduché:
- půlitr
- Různé drobné pochutiny brambůrky, chipsy, olivy, prostě jako obyčejně
- Spacák spaní bude na zemi v přilehlých nemovitostech
- Hudební nástroje jakéhokoliv druhu
- Vaše oblíbené pitivo víno červené, bíle, růžové (pivo bude)
- No a cokoliv dalšího Vás napadne
Kdo má přijet?
No prostě všici bez rozdílu věku, pohlaví, barvy, náboženského vyznání, sexuální orientace, pohlavních chorob a dalších extravagancí. Pozvánka není omezená jen na vás, kdo by měl pocit, že by rád někoho přivedl sebou, rádi ho poznáme.
Kam?
tady
Tož a sme zase u těch peňazí:
Bo jak sem říkal, růže sežrané, seno drahé a švestek bylo málo, uděláme najaků tu mošničku, tož ale nebojte sa, zas tak hrozné to nebude.
Tož napište přibližně kdo dorazíte ať víme kolik bochánků chlebíka máme koupit. Kdo nenapíše též ať přijede.
Už sa na vás všecky těší Škudlivý skot, žena Anča, Jindřich, svině zrzavá, František a František v té době in memoriam.
J.a.O.
rok se s rokem sešel, pár kamarádů odešlo, pár kamarádů přišlo, malí fagani rostů jako z vody a kozího mleka a je jich čím dál více, vláda je v řiti jak Baťa s dřevakama, ale jak sa říká u nás: Po všetkem hovno enem po včelách med.
Tož to víde, když sem byl malý ogar, kupovali mě k vánocám hromadu různéch knich a bichlí a všeho možného abych sa dobre šrotil a stal sa doktorem práv, že jako budu si sedět v suchých trenclách, škrábať sa v ušiskách a brát veliké love že jako budu. Ja im sice ríkal, že chcu pásť ovce,ale jako synek mamy poslušný sem sa šrotil uchazejicně, doktorem práv sa stal, na potápaní mám sucháč kerý teče jen občas, v ušiskách je nutné se občas podrbat aby řepa v nich nerostla, s těma lovema je to všelijaké někdy sů a někdy sů vjac a někdy sů měněj.
Tož ale na ovčiska sem nezapoměl. A tak se u nás již podruhé sešlí František s Františkem z dobrého chovu Ajiního z tam ze sudet.
Povím vám synci a dcérky moje zlaté, že už sú všecky růže sežrané, trávy ubývá a co vám budu vykládat, seno je drahé jak sviňa. Tož co jiného s těma ovcama můžeme urobiť než sežrať. Takže dost planýho pindání a pojďme rovnů k věci. Jako obvykle, bo ti co vědí, tak vědí, že než se naperem papuly dobrou krmí, je nutné taky hlavů setnůt.
Setnutí hlavenky: - 1. listopadu 2008
V sobotu 1. listopadu 2008 v 7:00 chytnem barana za ušiska a hrdlo jim podřízneme, kůži stáhneme, nasolíme, napepříme, špeku do nich dáme a vše připravíme.
Ti z vás co chců makat, pomoc, nohy držet, krev míchat, pivka popít, trochu se najíst, zaspívat si a pomoc nám, tož ti sů zvaní a těším se na nich. Možno přijet už v pátek večer a zlehoučka strunu naladit, Františky naposledy po čumáku pohladit a nad jejich radostným žitím zavzpomínat.
Točení, rožnění, smažení a jiné chutnání: - 8. listopadu 2008
V sobotu 8. listopadu 2008 od ranních hodin ste všici zvaní na pořádnou pitku, pijatiku, i prálka bude budete ? li mít chuti. Ovečky se budů od oběda do večera točit na ohňu a ostatní krmi bude taky dosti.
Co sebů si vzít?
Jednoduché:
- půlitr
- Různé drobné pochutiny brambůrky, chipsy, olivy, prostě jako obyčejně
- Spacák spaní bude na zemi v přilehlých nemovitostech
- Hudební nástroje jakéhokoliv druhu
- Vaše oblíbené pitivo víno červené, bíle, růžové (pivo bude)
- No a cokoliv dalšího Vás napadne
Kdo má přijet?
No prostě všici bez rozdílu věku, pohlaví, barvy, náboženského vyznání, sexuální orientace, pohlavních chorob a dalších extravagancí. Pozvánka není omezená jen na vás, kdo by měl pocit, že by rád někoho přivedl sebou, rádi ho poznáme.
Kam?
tady
Tož a sme zase u těch peňazí:
Bo jak sem říkal, růže sežrané, seno drahé a švestek bylo málo, uděláme najaků tu mošničku, tož ale nebojte sa, zas tak hrozné to nebude.
Tož napište přibližně kdo dorazíte ať víme kolik bochánků chlebíka máme koupit. Kdo nenapíše též ať přijede.
Už sa na vás všecky těší Škudlivý skot, žena Anča, Jindřich, svině zrzavá, František a František v té době in memoriam.
J.a.O.
- Přílohy
-
- František.jpg (46.31 KiB) Zobrazeno 6081 x
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Moc hezky napsané, zní to skoro jako nějaký ten hantec...
A nešlo by takovou hezkou akcičku udělat tak, že by se ty zviřátka nezabíjeli, ale naopak by se té akce spolu s námi zúčastnili? Popili, poklábosili, vlnu bysme jim ostříhali, na svetr by bylo, zima na krku... Dala by se nějak vykoupit jejich smrt? Vím jsem divný, čím starší tím větší pacifista...
P.S.: koupím ovečky, bude na seno, na slivku, ...
A nešlo by takovou hezkou akcičku udělat tak, že by se ty zviřátka nezabíjeli, ale naopak by se té akce spolu s námi zúčastnili? Popili, poklábosili, vlnu bysme jim ostříhali, na svetr by bylo, zima na krku... Dala by se nějak vykoupit jejich smrt? Vím jsem divný, čím starší tím větší pacifista...
P.S.: koupím ovečky, bude na seno, na slivku, ...

Country boy...
- Gobey
- Kontaktovat uživatele:

Tož hantec né, trochu na sever ... tam kam sem hanebně nedojel
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Klucííí, já tomu nerozumííím

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je parádní pozvánka
Tož to o tem řeknu dneska doma a
(uvidíme)

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- Gobey
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, kamarádi,
vše se povedlo a František s Františkem jsou již v česneku naložení a čekají na sobotní grilování. Ilustrační foto přikládám
H.
vše se povedlo a František s Františkem jsou již v česneku naložení a čekají na sobotní grilování. Ilustrační foto přikládám

H.
-
- Kontaktovat uživatele:
To máte namočené ve vodě? Nechci prudit ale bude to jako rozmočená houba. Ideální je proložit zeleninou a kořením pak zalejt olejem. Tekhle děláme vepřové, které ještě nasekáme na kusy do loden to jak se momentálně dělají. V žádném případě k tomu nesmí vzduch!!!Gobey píše:Přátelé, kamarádi,
H.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
- Gobey
- Kontaktovat uživatele:
není to voda, ale nálev se solí, kořením, česnekem a jinými tajnými přísadami 
H.

H.
-
- Kontaktovat uživatele:
AhaGobey píše:není to voda, ale nálev se solí, kořením, česnekem a jinými tajnými přísadami
H.

- Gobey
- Kontaktovat uživatele:
přijeď okoštovat
-
- Kontaktovat uživatele:
Moc rád bych přijel a nemám to ani moc daleko jenže už jsem musel zrušit i poježdění kvůli hokeji. Malej koupil lístky na nějaký dorost Česko-Švícarsko tak musím.Gobey píše:přijeď okoštovat

- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Tak jaké asi bylo opékání Františků u Gobeye
Chtěl jsem přijed, alespoň, kóknout a seznámit se s další partyjou, bo choroba byla rychlejší
Takže příště, budu za pozvání zase rád
Akcia byla určitě super

Akcia byla určitě super

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- Gobey
- Kontaktovat uživatele:
Z obou oveček zbyly jenom kosti, sudy piva jsou náležitě duté a slivovice nikdy dojít nesmí, takže vykopeme nové zásoby z tajných skrýší.
Díky klukům za účast z řad Fora, dorazili krásně upravenou malou zelenou na pikápka
H.
PS: ženě vyřídím
Díky klukům za účast z řad Fora, dorazili krásně upravenou malou zelenou na pikápka

H.
PS: ženě vyřídím
- Gobey
- Kontaktovat uživatele:
Kdo by se chtěl podívat, jak se zabíjejí ovečky v praxi, tak zde
PS: jen pro otrlé a zcela nevhodné pro Rovera
PS: jen pro otrlé a zcela nevhodné pro Rovera

Dodatečně co psal Kryten - poděkovani Gobeymu a jeho pani (baječné kuchařce) za kulinařské zažitky a pěkny večer
. Diky

LR SII (František), LRD90/200Tdi - prodaná, TLC HZJ78, BMW R100GS, HYENA EVO 3
http://www.cpro.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cpro.cz" onclick="window.open(this.href);return false;