Jak jsou na tom DISCOVERY 3 s kvalitou, rezavi???

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
petr_p
Příspěvky: 186
Registrován: 31 črc 2008 11:13
auto: D3 TDV6 HSE Manual
Bydliště: Hranice

Jak jsou na tom DISCOVERY 3 s kvalitou, rezavi???

#1 Příspěvek od petr_p » 21 úno 2009 20:42

Cau Panove, jak jsou na tom ty Vase trojkove krasavice? Ja vim, ze jsou to jeste v podstate mladatka, ale presto - je kvalita pouzitych materialu a povrchova uprava porad tak dobra jako drive.
Odvolavam se timto na naseho RR P38 z roku 97, ktery sice po strance spolehlivosti elektroniky je hotovy pruser ale co se tyce materialu-karoserie a podvozek je ve vic nez prefektni kondici. No a vyfukove potrubi z nerezu je i po tech x-letech jezdenych v soli-jako nove.

Tuhle jsem jsem koukal na jednu 2006-ku a ten nosnik nad taznym zarizenim (tam co je to oko na tahani) byl na hranach uz tak akorat zraly na vystrikani nejakym tim asfaltovym blivajzem, no a pak jsem se jeste sehnul kouknout na podvozek a ty vyfukove tlumice uz meli taky sem tam rezave fleky. To uz se v nerezi jako nedela?
No a jakasi ta trubku v motorovem prostoru vlevo-takovy ten vlnovec co vede do toho predehrevu motoru ci co to tam je, tak ta uz byla taky nakvetla :( :(

Uživatelský avatar
RudaK
Příspěvky: 8487
Registrován: 24 lis 2006 18:09
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1
Bydliště: Raygern - Sud mahren

#2 Příspěvek od RudaK » 21 úno 2009 22:38

Na podvozku klasicky odřený od terajnu. Kdyby to jezdilo jen po silnici,tak si myslím bez problému.Ale jak píšeš mladéj stroj : 3 roky a cca 90 000 km. Je to celý Fe,akorát přední haupna a zadní dveře Al. Ten vlnovec od ohřevu motoru by měl být sání na ten předehřev,ale na to to nejede. :wink: Auto buď rezaví nebo koroduje,maximálně oxiduje.Nerezaví jen nafukovací,ale to se může píchnout. :wink: Tak že " Nejlepší auto na protirezavění je to co nemáš " :lol:
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

Odpovědět