V piatok mi prisli postou.... v sobotu som nevydrzal a namontoval vianocny darcek na auto. Vylepsene panty kapoty od nemeckych sudruhov...
Pripajam tu zopar fotiek pre ostatnych.

Zaverecne stanovisko...vyskusane zatial OK. Vrelo odporucam.
DanoDEF píše:Takze este raz. Podakovanie patri Adminovy a Erikovy.
V piatok mi prisli postou.... v sobotu som nevydrzal a namontoval vianocny darcek na auto. Vylepsene panty kapoty od nemeckych sudruhov...
Takze si neodolal ani ty.....erik píše: Aj moj ´Defender si uziva Vanocneho darceku a dnes v terene vobec predna kapota netĺkla.
Dano vymyslel perfektni trmeny a tento darek mel muj Def pod stromeckem. Skoda, ze mam vjezd z garaze do obyvcky jen 210 cm vysoky. Urcite by si pro darek prijel sam...Admin píše:Vánoční dárky se nedostanou ani pod stromeček![]()
Horší než malý kluci![]()
Dano, dej mně sem ty fotky uchycení plynových vzpěr přední kapoty, jak jsme se bavili. DíkyDanoDEF píše:Tak pridaj nejke fotky ak si to uz namontoval....erik píše: Dano vymyslel perfektni trmeny a tento darek mel muj Def pod stromeckem.
... dobre, ze si pripomenul. Idem hladat v "archive".MOPADŽI píše:Dano, dej mně sem ty fotky uchycení plynových vzpěr přední kapoty, jak jsme se bavili. DíkyDanoDEF píše: Tak pridaj nejke fotky ak si to uz namontoval....
... a k comu ti bude dobre davat dole kapotu ?Jenda píše:...no hezke to je ale prakticnost je tak 50/50.Krom toho ze to dobre vypada,mi schazi moznost jednoduse kapotu sundat.Coz mi prijde prakticke.Na ,,klepani"kapoty jsem zatim nenarazil![]()
H.
v tomto pripade nie je potrebne vobec kapotu demontovat otvara sa podstatne viac ako ked je tam povodna "tycka"PavelU píše:Dano měl jsem na mysli demontáž vzpěr, proto jsem se ho ptal co mu brání k jednoduchému sundání kapoty, ale asi to budou ty panty