Tel: 608454158Marťas píše:Ahoj ve spolek, právě sháním Defendera a tak se chci vás zkušených borců zeptat na co si dát při jeho koupi pozor, případně jestli máte typ kde ho koupit. Přemýšlel jsem si ho dovézd ze SRN..Předem dík za odpovědi.
Kde to je v té Itálii k viděníLand Jirka píše:Napiš kolik seš ochotnej investovat a jakej motor by měl mít.
Kámoš teďka dovezl z Itálie Toyotu a pár defíků tam stálo. Převážně ale dvoulitr benzín po místních carabinierech
Nehaň ho hned Ellote, my chceme dalšího Td5kaře do klubueliott píše:Ááá, pán je masochista. Uvažuju o jednom z těch Italských na příští rok, jsou tam fakt za babku, neříkal kamarád v jakým tak bývaj stavu? Z fotek není nic poznat a na výlet je to trochu z ruky
Ty se máš, taky bych hned někam jelZítra tam frčím
Jsou tam i nějaký v naftě.MOPADŽI píše:
Kde to je v té Itálii k viděníZítra tam frčím, tak bych na to pro zajímavost mrknul
. (Neboj, neživím se prodejem a dovozem aut, takže jako hrob, Kelišová, jako hrob
![]()
![]()
)
Něco najdeš tady:Marťas píše:Díky RB, koukal jsem na tvojí nabídku, ale představoval bych si něco novějšího, tak od 03. Chtěl jsem se vás hlavně zeptat, jaký u Defenderů bývaj nejčastější vady. Na co si dát pozor při koupi, abych nepořídil blbě rozumíte![]()
Na mladé auto, čím mladší, tím horší, zeptej se JendyMarťas píše: Na co si dát pozor při koupi, abych nepořídil blbě rozumíte![]()
...ja to nevzdavam ale davam ti eliotte za pravdu.Neco je jinakeliott píše:Na mladé auto, čím mladší, tím horší, zeptej se JendyMarťas píše: Na co si dát pozor při koupi, abych nepořídil blbě rozumíte![]()
Prodal jsem 110ku jednomu pánovi co žije kyvadlově v CZ a v Anglii.Po půl roce zavolal že nemůže nastartovat auto a že stojí v Č Krumlově.Marťas píše:Díky RB, koukal jsem na tvojí nabídku, ale představoval bych si něco novějšího, tak od 03. Chtěl jsem se vás hlavně zeptat, jaký u Defenderů bývaj nejčastější vady. Na co si dát pozor při koupi, abych nepořídil blbě rozumíte![]()