stabilizator na disco 2

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
patrik
Příspěvky: 2394
Registrován: 05 dub 2007 23:24
Bydliště: slovensky grob

stabilizator na disco 2

#1 Příspěvek od patrik » 03 led 2009 20:49

mam na vas otazku .Mate niekto odpojeny aktivny stabilizator na disco 2? pohravam sa z myslienkou dat ho uplne von - ale co na to pocitac. Dovod demontaze je taky ze mam velmi postlacane trubky od kocky co je pod autom . stale trpnem kedy ich v lese odtrhnem a sposobim ekologicku katastrofu :roll:
tak zacnem . tel 0905532342 bratislavsky kraj mail grobskydvor@grobskydvor.sk

Uživatelský avatar
keso
Příspěvky: 299
Registrován: 29 led 2007 09:40
tel.: 0908706600
Bydliště: STUPAVA

#2 Příspěvek od keso » 04 led 2009 00:29

Patrik, ja ho mam aktualne odpojeny uz cca 5000 km a tak isto som to robil pred mesiacom kamosovi.

Zatial ziadny problem, auto funguje, nefunkcnost stabilizatora citit, ale jazdit sa s tym da uplne v pohode.

Je to robota tak na pol hodinku, vymenis servo za kladku a das novy remen.

Uživatelský avatar
patrik
Příspěvky: 2394
Registrován: 05 dub 2007 23:24
Bydliště: slovensky grob

#3 Příspěvek od patrik » 04 led 2009 17:25

a co na to hovori pocitac - nesvieti ti tam nieco? ja to chcem dat von uplne cele - naco vozit 50kg zbytocne PS. dnes som odtrhol prednu poloos.
tak zacnem . tel 0905532342 bratislavsky kraj mail grobskydvor@grobskydvor.sk

Uživatelský avatar
Miloš II
Příspěvky: 1945
Registrován: 01 lis 2006 09:24
tel.: سوني اريكسون
auto: لاند روفر ديسكفري 2
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Miloš II » 04 led 2009 17:30

patrik píše:a co na to hovori pocitac - nesvieti ti tam nieco? ja to chcem dat von uplne cele - naco vozit 50kg zbytocne PS. dnes som odtrhol prednu poloos.
:idea: Koukám že to máš taky nazbrojené :idea: Už si toho svýho mazla hodil na váhu :?: Miloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park

Uživatelský avatar
patrik
Příspěvky: 2394
Registrován: 05 dub 2007 23:24
Bydliště: slovensky grob

#5 Příspěvek od patrik » 04 led 2009 17:38

na vahe este nebol ale nebude to take kriticke :lol: . idem objednavat pevnostne poloosy do predu aj zadu . britpartovu som dnes odlomil- nekupovat . a chcem aj tie prevody co mas od Ivana . foto z dneska http://www.4x4online.sk/pictures/viewer ... 1ttiwu.jpg http://www.4x4online.sk/pictures/viewer ... shf9yj.jpg http://www.4x4online.sk/pictures/viewer ... uroccu.jpg
tak zacnem . tel 0905532342 bratislavsky kraj mail grobskydvor@grobskydvor.sk

Uživatelský avatar
keso
Příspěvky: 299
Registrován: 29 led 2007 09:40
tel.: 0908706600
Bydliště: STUPAVA

#6 Příspěvek od keso » 04 led 2009 19:08

patrik píše:a co na to hovori pocitac - nesvieti ti tam nieco? ja to chcem dat von uplne cele - naco vozit 50kg zbytocne PS. dnes som odtrhol prednu poloos.
Svieti mi kontrolka stabilizatora.
Ja som vyhodil len cerpadlo, ostatne tam mam. Ked bude cas tak to chcem dat spet.

Uživatelský avatar
patrik
Příspěvky: 2394
Registrován: 05 dub 2007 23:24
Bydliště: slovensky grob

#7 Příspěvek od patrik » 04 led 2009 20:13

to sa asi bude dat odsranit na diagnostike:
tak zacnem . tel 0905532342 bratislavsky kraj mail grobskydvor@grobskydvor.sk

Uživatelský avatar
keso
Příspěvky: 299
Registrován: 29 led 2007 09:40
tel.: 0908706600
Bydliště: STUPAVA

#8 Příspěvek od keso » 04 led 2009 21:08

Len by ma zaujimalo co vsetko je na aute s ACE a bez ACE odlisne. Konkretne na napravach.

Uživatelský avatar
patrik
Příspěvky: 2394
Registrován: 05 dub 2007 23:24
Bydliště: slovensky grob

#9 Příspěvek od patrik » 04 led 2009 21:41

na napravach nic .teda je tam klasicky stabik . a v motore o jednu kladku menej , ale to vies.. kamarat mal disco2 uplne bez stabikov a pohoda - mal tam ale podvozok ironman a ten mam aj ja
tak zacnem . tel 0905532342 bratislavsky kraj mail grobskydvor@grobskydvor.sk

Uživatelský avatar
keso
Příspěvky: 299
Registrován: 29 led 2007 09:40
tel.: 0908706600
Bydliště: STUPAVA

#10 Příspěvek od keso » 04 led 2009 22:23

takze aj D2 original bez ACE ma na napravach tie piesty stabilizatora ? Nikdy som D2 bez ace nevidel, ani motor, ani napravy, takze ak niekto mate foto djte ich pls sem ...

Uživatelský avatar
patrik
Příspěvky: 2394
Registrován: 05 dub 2007 23:24
Bydliště: slovensky grob

#11 Příspěvek od patrik » 04 led 2009 22:53

piesty tam niesu je tam len obycajny stabik - vyzera tak ako na druhej strane kde neni piest. ziadne trubky a olej - a ani problem :lol:
tak zacnem . tel 0905532342 bratislavsky kraj mail grobskydvor@grobskydvor.sk

Odpovědět