UMŘEL MI MOTOR TDV6
Moderátor: Miky_CZ
Re: UMŘEL MI MOTOR TDV6
Kam ten svet speje
Asi budu jezdit trikilem az do duchodu

Nežli čekat na šediny, lepší je dělat kraviny
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
Land Jirka píše:Dnes mi volal kamarád, že mu včera v Alpách na jeho DIII vyletěla ojnice blokem
ranaway?;-)
Nebudeš sám...powl píše:Kam ten svet spejeAsi budu jezdit trikilem az do duchodu

Country boy...
Nooo,to ja asi taky,akorat casem nahodim kastly z DIII na podvozek DIpowl píše:Kam ten svet spejeAsi budu jezdit trikilem az do duchodu

tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
brudr píše: casem nahodim kastly z DIII na podvozek DI

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- Mahatma
- tel.: jedině Xperia Z1c
- auto: Disco 3
Mayové měli pravdu! Konec světa se blíží!
Já už týden stojím v servise kvůli jedné pitomé hadičce.
Já už týden stojím v servise kvůli jedné pitomé hadičce.
už chápu proč se tu tak houfně dovažejí dědci 

ten dedek ti nepojede 140km/h v kuse s desetilitrovou spotrebou a pohodlim mercedesu. Kazdopadne dnesni auta jsou takovy rekneme min spolehlivy. je nutny se risit heslem bud na to mas nebo ne. Ja bych si D3 nebo D4 koupil pokud bych na to finance mel.
Doprava zboží a doplňků z a do Evropy - http://www.complexcargo.cz
tel:603145905
complexcargo@razdva.cz
tel:603145905
complexcargo@razdva.cz
- RudaK
To bejvávalo,že byla D III pro majetňákyStavros píše: Ja bych si D3 nebo D4 koupil pokud bych na to finance mel.

Jo, jo, vypadá to, že ojeté DIII, najeto lehce nad 200 000km se budou brzy prodávat velice levně...RudaK píše:To bejvávalo,že byla D III pro majetňáky- dnes je ojetá už dostupná širší veřejnosti

Country boy...
- RudaK
No už se prodávajíRover píše: Jo, jo, vypadá to, že ojeté DIII, najeto lehce nad 200 000km se budou brzy prodávat velice levně...

-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Nešiřte paniku, ten motor je spolehlivej. V Německu se již prodávají auta co mají najeto 380tis km a stále jedou. 270tis km je skoro průměr aut vyrobených v roce 2005. Osobně dělám na každém autě prohlídku, výměnu oleje a fitrů po 15 tis.km (klidně doma a 4x za rok) a vyjde to lépe než nový motor kde se dělá prohlídka po 25-30 tis.km. Když mi doveda ve VW řekl že na passatu se dělá výměna po 50 tis.km tak jsem si zaťukal na čelo.RudaK píše:No už se prodávajíRover píše: Jo, jo, vypadá to, že ojeté DIII, najeto lehce nad 200 000km se budou brzy prodávat velice levně...vzhledem k pořizovací ceně a nemusí mít ani najeté přes 200 tisíc
aby vydržel motour ... ( za čtvrtinovou cenu maximálně
)
Přiznal že po takové době už olej není olej ale mazut, který nechce ani téct.

Moje DIII má najeto také přes 200 a doufám že mi motor teť nepodá ruku (za pochvalná slova

Pro Stavrose: moje stála nová 1.825.000,-, za dobu 5 let na ní majitel najel 200 tis.km, uděla opravy za 300tis a ve finále jí prodal za o 1.400.000,-levněji. Tak nevím, do kdy bude ještě tak levný auto ještě jezdit

PS: kupuju jenom dobře zajetý auta

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
-
- Kontaktovat uživatele:
...dalším řešením bude dát do DIII můj motor z defíka 300TDI
Obávám se že by pěkně klesla na ceně

Obávám se že by pěkně klesla na ceně

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
- Radek D3
- tel.: 603427700
- auto: LR Discovery 3
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes zaplatil za ten motor a čekám kdy přijde.Předpokládám, že koncem příštího týdne budu opět jezdit. No a ten starý motor pak dám někomu tady s fóra samozřejmě odborníkovi opravit tedy pokud se do toho někdo vrhne a pak ho třeba prodám a nebo si počkám dalších 200 tis než mi zase klekne motor.Ale sám jsme zvědavý co tomu motoru nakonec je. Jestli je to dole nebo nahoře a co bylo příčinou.Protože se mi nechce věřit, že by jinak tak velký motor nevydržel alespoň 500 tis km.Určitě za tím stála závad ana čerpadle, nebo prostě únava materiálu.mohl se přetočit šálek a bylo vymalováno.Stáva se to tak i nákladních aut což vlastně má D3 je:-)
Sranda by byla ,kdyby se to třeba stalo uprostřed vysočiny na Islandu.To by byla fakt mnohem horší záležitost.
Loni jsem zase s Lowem neodjel do Albánie protože jsem nacouval s střešním stanem pod stříšku, kde normálně neparkuji a trochu jsem si ho rozbil,a udělal jsem dobře protože mi po 900km odešla spojka, takže bych do té Albánie taky nedojel
Prostě to tak má být.
Akorát ty prachy mě fakt serou.
Chtěl jsem si za ně koupit Sérii I co je k mání ve Švýcarsku a zase nic
Zdar Radek a moc děkuji za pomoc Stavrosovi!!!
Sranda by byla ,kdyby se to třeba stalo uprostřed vysočiny na Islandu.To by byla fakt mnohem horší záležitost.
Loni jsem zase s Lowem neodjel do Albánie protože jsem nacouval s střešním stanem pod stříšku, kde normálně neparkuji a trochu jsem si ho rozbil,a udělal jsem dobře protože mi po 900km odešla spojka, takže bych do té Albánie taky nedojel

Prostě to tak má být.
Akorát ty prachy mě fakt serou.
Chtěl jsem si za ně koupit Sérii I co je k mání ve Švýcarsku a zase nic

Zdar Radek a moc děkuji za pomoc Stavrosovi!!!

- RudaK
Luboš M. píše:...dalším řešením bude dát do DIII můj motor z defíka 300TDI![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
A co 2x 300TDIRudaK píše:Luboš M. píše:...dalším řešením bude dát do DIII můj motor z defíka 300TDI![]()
Luboši,to ji raděj prodej,než bys ji tak zmršil

Radku asi bych se do motoru nejdříve podíval než kupovat hned nový, co když tam bude nějaká lehce opravitelná záležitost a ušetřil bys prachy. (tedy pokud bys auto nějaký čas nepotřeboval)
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
S tímhle názorem se plně ztotožňuji!!!Luboš M. píše:
Radku asi bych se do motoru nejdříve podíval než kupovat hned nový, co když tam bude nějaká lehce opravitelná záležitost a ušetřil bys prachy. (tedy pokud bys auto nějaký čas nepotřeboval)
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
- RudaK
TO beru jako vtip .....Luboš M. píše: A co 2x 300TDI![]()

No ono je to jeste trochu horsi, ten motor delal Ford(UK) a sekundovali jim u toho zabozrouti z PSAeliott píše:Esli vono to nebude tým, že ten motor dělali u Forda.

D3 TDV6 HSE Manual
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Já vímpetr_p píše:No ono je to jeste trochu horsi, ten motor delal Ford(UK) a sekundovali jim u toho zabozrouti z PSAeliott píše:Esli vono to nebude tým, že ten motor dělali u Forda.

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com