Ladenie podvozku
To je prave vyhoda tych starsich rocnikov LR...teslo píše:
Nemal som ani len najmensi problem s napravami. Diferaky maju "standardnu" volu. Poloosy dokonca maju drazkovanie skoro ako nove.
...je otazkou casu kedy ta T3 a pod zlaka a neodolas ( viem o com pisem...

LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
Sme tu od toho aby sme diskutovali a vyjadrovali svoje nazory. Kolko ludi tolko nazorov.karel píše:Vysvětlil jsi to jasně Teslo, je vidět že víš o čem mluvíš a máš to zmáklé.Já jsem svým příspěvkem nenarážel vůbec na nic, doufám, že to tak bereš!
A suhlasim s Tebou ohladom toho narastu vysky pneu. Nemyslim, ze keby som dal BFG MT 35, tak by to bolo lepsie resp. hodne tej prace. Ale take Simex Extrem Trekker 35

Este ma napadla jedna vec ohladom tych naprav. Tu Simexu 35 ma kamarat na Defiku 90 200TDi. Tzn. ma take iste napravy ako ja( 10-drazkove). Za cely cas znicil iba jednu zadnu poloos. Aj to takym sposobom, ze si o to koledoval.
Este taka tabulecka porovnania pevnosti poloosi:
10 SPLINE: 5635 Nm
24 SPLINE: 7835 Nm
23 SPLINE: 7450 Nm( iba ako vnutorna poloos ku homokinetaku)
32 SPLINE: 5095 Nm( iba ako vnutorna poloos ku homokinetaku)
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
talbulecka je to pekna ale prax je prax a kazdy ti potvrdi, ze starsie su na tom lepsie...ja som na Defiku r.v. 1998 neukrutil ani jednu a na Defiku r.v. 2004 uz tri...teslo píše: Este taka tabulecka porovnania pevnosti poloosi:

... to som bol JA.Anonymous píše:talbulecka je to pekna ale prax je prax a kazdy ti potvrdi, ze starsie su na tom lepsie...ja som na Defiku r.v. 1998 neukrutil ani jednu a na Defiku r.v. 2004 uz tri...teslo píše: Este taka tabulecka porovnania pevnosti poloosi:
Toto je to miesto, ktore som spominal. Tiez som tam zostal visiet, ale netieklo mi permanentne do kabiny ako tomu cheerokee-mu. Jedine auto, ktore tam preslo bez pomoci navijaku bol Patrikov Defender 90 na 35 Simexoch.teslo píše: A co sa tyka vysky, tak moj nazor je, ze kto chce argumenty si najde. Len taka blbost a nahoda zaroven...Nedavno som zostal visiet v nenapadnom( no nie az tak nenapadnom) bahnovom potociku akurat po prahy. Bolo to uplne na hrane. Keby co i len niekto hodil kamen do vody, tak mi natecie do kabiny. Tam keby som bol nizsi, tak mam plny interier vody.
- Přílohy
-
- saigon20075_20070709_1812760854.jpg (96.91 KiB) Zobrazeno 3905 x
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
Pasca to bola dokonala. Dost hlboke, a prudke svahy. Trosku som tam vytopil kufor. Chvilu som tam postal( ale naozaj iba chvilocku kym som pochopil, ze je to zbytocne) s prdelou pod vodou( nad zadne svetla), tak mi "trosku" bahienka dovnutra natieklo a ked som to vyrovnal, tak nestihlo vsetko odtiect a nieco sa mi rozlialo po kabine. 

Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
Co myslite o kolko sa zdeformuje doraz ked nanho dosadne naprava. Berme ten najvacsi extrem, ked je na nom cela vaha auta, resp. vsak viete co myslim...
Ja len tak od brucha strelim 1.5cm...vela, malo?
Dik za akykolvek nazor.
Dik za akykolvek nazor.
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
rozhodne to zalezi od viacerych faktorov...material dorazu, vaha auta, sila dosadnutia...viem co tym sledujes ale fakt nemam ani potuchy lebo ma to nikdy nenapadlo...mne sa najprv opre pneu o vnutorny blatnik...teslo píše:Co myslite o kolko sa zdeformuje doraz ked nanho dosadne naprava. Berme ten najvacsi extrem, ked je na nom cela vaha auta, resp. vsak viete co myslim...
Dik za akykolvek nazor.

este podla mna je aj dolezita vyska dorazu teda mnozstvo gumy ale podla mna viac ako 30% to asi nebude maximalne 50%