low píše:tak se na to divam znova a znova a pokud chces moje pripominky tak tady jsou
zakladnim dojmem, jakym to auto pusobi je, ze by to melo byt do pouste (napis Kalahari) a nabaleno na vylet.
- pokud na poust, tak jsou tam nerozumne gumy
- naklad na strese bude po prvni hodine naprosto nepouzitelny (prach a pisek) - jak tam maji ty batuzky a spacaky. nafta by nejlepe mela prijit dolu, aby se nezvysovalo teziste
- na pousti navijak zrovna moc nevyuzijes spise mu pomuzes do brzkeho duchodu (pisek a pisecny prach se dostane vsude)
- velka svetla pred celym chladicem - auto se bude hure chladit coz v teplych krajich muze byt zasadnim problemem
- do pouste patri cyklon na snorchl
- obecne - snorchl by mohl mit problem s dostatecnym prisunem vzduchu (tenka trubka a kobra otocena po smeru)
- vyfuk a hilift jak psal karel slama
OK, Takže ak to nepôjde do púšte ale napr. RO, UKR.. nafta niekde dolu kvôli ťažisku, batožina na rozumné miesto (tiež si nemyslím, že by niekto spacáky a ruksaky vozil takto na streche kamkoľvek nie len do púšte), tak isto hilift, výfuk do blatníku. Tak by to vlastne mohlo byť OK?
Na prvý pohľad je jasné, niekto neznalý (aktívny reportér nejakého motočasáku, alebo ešte viac aktívny predajca lešteniek) si auto naštylizoval na autosalón ako pútač a na pár fotiek akože v prírode. Za to už ten, kto to auto postavil asi nemôže. Ide o to, či sú tam nejaké zásadné, povedal by som diletanské riešenia.
Napríklad k tej nafte. Predávajú sa origo držiaky kanistrov na záhradky, na záhradkách sa vozia aj rezervy, takže s tým ťažiskom si človek niekedy nevyberie. Hlavne ak musí byť nabalený. Čo som tu videl záberi s RO tak tiež tie záhradky nebývajú prázdne.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.