Tak se předveďte se svým LR.
Moderátor: Miky_CZ
- vizos
- tel.: 739266781
- auto: D3 ala G4 a S1
Re: Tak se předveďte se svým LR.
Ted uz to pripomina auto ala "ISLAND"
.

Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.
Při policejní kontrole se na tebe myslím budou dívat dalekohledem ne?! 

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
to je nádhera...ja mám prostě uchylku na velké kola 

- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
jo nojo hezké to je , ale jak to jezdí ?? po silnici a jak se na to tváří pomáhat a chránit

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Patrik,to máš v zadu na zahradke cúvacie svetlá? Neviem,či sa mi to zdá,ale nie sú náhodou diodové?
Range Rover Classic 300Tdi , Range Rover Classic vogue s 2,5TD
- ROMOMAN
- tel.: 0907081468
- auto: Momentálne bez...ale
TAK A TU JE NIEČO PRE TÝCH ,,LEŠTENKÁROV" AKO SOM JA.........TROCHU LUXUSU NA DLHÉ TRATE 

- Přílohy
-
- P1020274.JPG (27.18 KiB) Zobrazeno 2709 x
-
- P1020294.JPG (24.36 KiB) Zobrazeno 2702 x
Bolo P38 4.6 HSE+LPG a P38 4.6 LPG Autobiography....momentálne bez miláčika
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Pekný, doslova si pýta podobný upgradeROMOMAN píše:TAK A TU JE NIEČO PRE TÝCH ,,LEŠTENKÁROV" AKO SOM JA.........TROCHU LUXUSU NA DLHÉ TRATE
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
co to je za rozmer tech simexu? Vypada to pekne, nevyskube ti to ty lemy? Vejska je to uz pekna.
35"Stavros píše:co to je za rozmer tech simexu?
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
vypada to fakt pekne, tak akorat
..mi to hlásí trojskýho koně v tom tvým odkazuAcon píše: Pekný, doslova si pýta podobný upgrade

Defender 90 200Tdi "ZEBRA" / Range Rover L322 V8 4.4 / Series III 109" 2.25l exMOD "VOJÁK" + Sankey Trailer Narrow Track
servisuje http://www.OWR.cz
servisuje http://www.OWR.cz
Gumy niesu pre tie lemy nebezpecne. Nikde sa ich nedotknu. Ovela vacsie nebezpecenstvo im hrozi od stromov a skal...Stavros píše:co to je za rozmer tech simexu? Vypada to pekne, nevyskube ti to ty lemy? Vejska je to uz pekna.

Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
Na cestu pouzivam primarne moje cestne gumy 33*10.5 BFG MT. S 35-tkami samozrejme klesa trochu dynamika. Ale niesom pretekar. Na druhu stranu da sa s nimi ist bez problemov 120. Rychlesie nepotrebujem skusat aj keby to bez problemov islo, ale je to ich max. rychlostny index...Su to terenne gumy a treba s nimi aj tak jazdit. Ovela opatrnejsie. Hlucne su len o velmi malo viac ako Jungle trekker co som mal predtym. Takze v skratke...mne sa s nimi jazdi v pohode.tagr píše:jo nojo hezké to je , ale jak to jezdí ?? po silnici a jak se na to tváří pomáhat a chránit![]()
Zatial sa mi vyplatilo byt voci prislusnikovi slusny a aj on sa choval slusne.
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Teslo

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- ROMOMAN
- tel.: 0907081468
- auto: Momentálne bez...ale
Acon píše:
Pekný, doslova si pýta podobný upgrade[/quote]
NO MUSÍM UZNAŤ,ŽE SÚ TAM VEĽMI PEKNÉ A DECENTNÉ VYLEPŠENIA.ZATIAĽ S TOHO VŠETKÉHO MÁM NOSIČ NA STRECHU
ALE NIEČO DO BUDÚCNA BY SOM CHCEL PORIEŠIŤ........ALE NAJPRV MUSÍM PREDAŤ EŠTE STARŠIEHO /na ktorom sa momentálne v servise pracuje/.
V PRVOM RADE STOJAN REZERVY NA ZADNÚ ČASŤ.MÁM PONUKU,TAK TERAZ MUSÍM LEN NÁJSŤ TIE ,,€"
ACON KAŽDOPÁDNE DÍK ZA MOTIVAČNÉ.....KDE TY NA TO CHODÍŠ
Pekný, doslova si pýta podobný upgrade[/quote]
NO MUSÍM UZNAŤ,ŽE SÚ TAM VEĽMI PEKNÉ A DECENTNÉ VYLEPŠENIA.ZATIAĽ S TOHO VŠETKÉHO MÁM NOSIČ NA STRECHU

ALE NIEČO DO BUDÚCNA BY SOM CHCEL PORIEŠIŤ........ALE NAJPRV MUSÍM PREDAŤ EŠTE STARŠIEHO /na ktorom sa momentálne v servise pracuje/.
V PRVOM RADE STOJAN REZERVY NA ZADNÚ ČASŤ.MÁM PONUKU,TAK TERAZ MUSÍM LEN NÁJSŤ TIE ,,€"

Bolo P38 4.6 HSE+LPG a P38 4.6 LPG Autobiography....momentálne bez miláčika
... presne tak. Ak prislusnika uputaju kolesa trciace spod blatnika vtedy to mozno riesi.teslo píše: Zatial sa mi vyplatilo byt voci prislusnikovi slusny a aj on sa choval slusne.
... pred vcerom ma kontrolovali prislusnici a pri spolocnej debate zaznelo "ale Vy mate väcsie kolesa ako My" ... no a ja "viete to je o vybave" (205R16 - 285/75R16) a tym debata skoncila.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
NO MUSÍM UZNAŤ,ŽE SÚ TAM VEĽMI PEKNÉ A DECENTNÉ VYLEPŠENIA.ZATIAĽ S TOHO VŠETKÉHO MÁM NOSIČ NA STRECHUROMOMAN píše:Acon píše:
Pekný, doslova si pýta podobný upgrade

No, ja mám za sebou dlhé obdobie nerozhodnosti. Či upraviť čiernu leštenku, ktorú som mal pred tým, alebo kúpiť niečo staršie a obúchané. Keď som dospel k rozhodnutiu vymeniť, zasa som sa trápil nerozhodnosťou, či P38, alebo Disco. Po zvezení sa ná nejakých dieslových RR som jednoznačne vylúčil diesel ale stále to bolo nerozhodne RR:Disco. Ale ako sa hovorí, stará láska nehrdzavie, Predsa len zvíťazila Disco, žial v živote sa to zvrtlo tak, že zasa nafta. No a počas toho celého obdobia som hladal inšpirácie ako s tým naložiť. Teraz už je jasno a omeciac snáď aj ja budem môcť prispieť do vlákna "pred tým a potom" no neviem ho nájsť a tam bolo inšpirácie až až.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
NO MUSÍM UZNAŤ,ŽE SÚ TAM VEĽMI PEKNÉ A DECENTNÉ VYLEPŠENIA.ZATIAĽ S TOHO VŠETKÉHO MÁM NOSIČ NA STRECHUROMOMAN píše:Acon píše:
Pekný, doslova si pýta podobný upgrade

Nádherný kúsok - aj ten upravený - dokonca vo farbe tvojho

Range Rover Classic 300Tdi , Range Rover Classic vogue s 2,5TD