Tak se předveďte se svým LR.
Moderátor: Miky_CZ
Re: Tak se předveďte se svým LR.
Nejako mi to blbne... nie a nie do toho niečo dopísať...
Kašlem na to.

Range Rover Classic 300Tdi , Range Rover Classic vogue s 2,5TD
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Jacko píše:... A Acon asi sedí stále za netom a hladá inšpiráciu - to odkedy má to nové auto

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Aj ja som už podla všetkých "závislák"... 

- Acon
No, to asi neminie žiadneho majiteľa LR.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Acon,ak sa nudíš,tak mi môžeš pohladať nejaké nejaké obrázky nárazníkov na DI - ale nie ARB
Niečo som už posnoril,ale nič ma nejako nezaujalo... 

- Acon
No,netreba chodiť ďaleko, ja som už takmer podlahol tomuto

je za dobrú cenu (16,5 českých aj s hmlovkami) a celkom sa mi páčil. No nechcel som veľmi vzbudzovať pozornosť, tak som zvolil nenápadnejšiu cestu.

je za dobrú cenu (16,5 českých aj s hmlovkami) a celkom sa mi páčil. No nechcel som veľmi vzbudzovať pozornosť, tak som zvolil nenápadnejšiu cestu.
- ROMOMAN
- tel.: 0907081468
- auto: Momentálne bez...ale
Nádherný kúsok - aj ten upravený - dokonca vo farbe tvojho
Na jar bol v Martine na predaj presne taký istý P38,ako máš ty,len to bol manuál-skoro som sa na to namotal... A Acon asi sedí stále za netom a hladá inšpiráciu - to odkedy má to nové auto
[/quote]
TAK TO MI UŠLO,CELKOM RÁD POZERÁM AUTÁ NA PREDAJ STÁLE DOOKOLA,AJ KEĎ NIČ NEPLÁNUJEM KÚPIŤ.............A TAK TO BOLO AJ S TÝMTO PRÍRASTKOM.

TAK TO MI UŠLO,CELKOM RÁD POZERÁM AUTÁ NA PREDAJ STÁLE DOOKOLA,AJ KEĎ NIČ NEPLÁNUJEM KÚPIŤ.............A TAK TO BOLO AJ S TÝMTO PRÍRASTKOM.
Bolo P38 4.6 HSE+LPG a P38 4.6 LPG Autobiography....momentálne bez miláčika
- ROMOMAN
- tel.: 0907081468
- auto: Momentálne bez...ale
ACON VYZERÁ TO DOBRE.........MOOOOC DOBRE. MIESTO HMLOVIEK BY SOM SI TAM VEDEL PREDSTAVIŤ AJ LED SVETLÁ PRE DENNÉ SVIETENIE 

Bolo P38 4.6 HSE+LPG a P38 4.6 LPG Autobiography....momentálne bez miláčika
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Teslo super...teslo píše:Nove papucky a disky

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
No tak ty si iný pracháč,ked je pre teba 16,5 tisíč CZK málo...To si ho radšej vyrobím sám - ja z mojimi 500e na mesiac + "alimenty" a nájom si moc vyskakovať nemôžem... Nechcem tu robiť zlú krv,ale budem musieť šetriť - jednoducho naň nemám.Mám v pláne s "bull bar" ,ale demontovatelným.Nechcem,aby moc prečnieval cez auto - aby to nevyzeralo ako ARB... No skúsim sa s tým radšej pohrať. Nemám moc času,ale zima sa blíži a po včerajšom jazdení v blate som si istý,že bude potrebný nielen pevnosťák,ale aj navijak - asi si budem musieť požičať...Acon píše:No,netreba chodiť ďaleko, ja som už takmer podlahol tomuto

- Acon
no ja tú cenu porovnávam z väčšinou čo je na trhu. Jasné, občas sa nájde niečo jazdené, napr K Sláma tu nedávno niečo predal, ale ak pozeráme nové... No ak si vieš spraviť, tak nie je čo riešiť. Ja, čo som doteraz pozeral, prípadne by som si dal spraviť, všetko je to okolo 500€ a viac. Ak to teda má za niečo stáť. A keď už si investoval do navijaku a pod, tak do terénu s plastovou bradou...
ahojte všichni
tak jsem si pořídil discovery, teda ne sám spolu s mojí ženou Editou (gespenst)... měli jsme oba spadeno na defendra, ale po svezení v něm jsem usoudil, že je to až moc velký traktor na naše poježdění, primárně nám má sloužit jako dopravní prostředek do práce pro Editu a až v další, nikoliv však poslední řadě, jako moje hračka nejen do terénu... doufám že to skloubíme tak, aby nám to na obě aktivity dobře sloužilo.... tímto se omlouvám Cyrilovi, za to že jsem jej nejdříve otravoval ať mi pomůže sehnat defendra a pak během několika minut, po svezení v discošce po poli se rozhodl jinak...
takže discovery, kterou upravil Cyril, se kterým se znám už několik roků přes motorky BMW, parkuje u nás doma v Háji ve Slezsku a už se těšíme až se sejdeme někde na srazu nebo na výletu za hranice všedních dní....
tak jsem si pořídil discovery, teda ne sám spolu s mojí ženou Editou (gespenst)... měli jsme oba spadeno na defendra, ale po svezení v něm jsem usoudil, že je to až moc velký traktor na naše poježdění, primárně nám má sloužit jako dopravní prostředek do práce pro Editu a až v další, nikoliv však poslední řadě, jako moje hračka nejen do terénu... doufám že to skloubíme tak, aby nám to na obě aktivity dobře sloužilo.... tímto se omlouvám Cyrilovi, za to že jsem jej nejdříve otravoval ať mi pomůže sehnat defendra a pak během několika minut, po svezení v discošce po poli se rozhodl jinak...
takže discovery, kterou upravil Cyril, se kterým se znám už několik roků přes motorky BMW, parkuje u nás doma v Háji ve Slezsku a už se těšíme až se sejdeme někde na srazu nebo na výletu za hranice všedních dní....
...take it easy....
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
paraada, ja ted mam svoji rozdelanou ale urcite nekam vyrazime, nejpozdeji jak budem uklizet strz po zavodech po 15 rijnulukes píše:ahojte všichni
a ukazte se s diskarnou v kyjovicich pokecame
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
teslo píše:Nove papucky a disky

101FC GS
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
Lubos Lubos preco mi to robiiis...? preco???Luboš M. píše:Před odjezdem na RRC
Bmw1150GSA
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
nelehké loučení v Budějicích - moje ex a Beru3ka
a druhá jmenovaná na prvním velkém výletě po Itálii
a druhá jmenovaná na prvním velkém výletě po Itálii
- Přílohy
-
- P1180140.JPG (130.27 KiB) Zobrazeno 3236 x
-
- P1180289.JPG (194.4 KiB) Zobrazeno 3234 x
-
- P1180250.JPG (88.54 KiB) Zobrazeno 3236 x
"I pád na držku je pohyb dopředu"
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
Koukám, že moje bývalka má i přes jednoho majitele mezi námi, pořád samolepky ještě po mně. Sympatické. 

Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
...jojo...plně jsem s nimi souhlasil a na tu SII šetřil a měl ji vyhlídnutou, abych splnil to co ta pěkná zelená hlásala..bohužel člověk míní a osud mění..nu ale život jde dál a aťNeklan píše:Koukám, že moje bývalka má i přes jednoho majitele mezi námi, pořád samolepky ještě po mně. Sympatické.

...a promiň Honzo, ale Tvé jsem sundal, přece jenom na motorkách nejezdím (když nemám kolem sebe aspoň 2tuny železa nemám na těch dnešních silnicích dobrý pocit

DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
myslim že to přežiju 

"I pád na držku je pohyb dopředu"
- vladob8
- tel.: +421905582959
- auto: D2 Td5
Tak som dnes predal svojho milacika:
http://picasaweb.google.sk/vladob8/FREE" onclick="window.open(this.href);return false;
Namiesto neho mam uz nahradu, dostojneho nastupcu, vid. foto:
Na fore som sa docital dost o typickych zavadach tak to postupne cekujem.
http://picasaweb.google.sk/vladob8/FREE" onclick="window.open(this.href);return false;
Namiesto neho mam uz nahradu, dostojneho nastupcu, vid. foto:
Na fore som sa docital dost o typickych zavadach tak to postupne cekujem.
- Přílohy
-
- 2
- DII_2.jpg (126.78 KiB) Zobrazeno 3962 x
-
- 1
- DII_1.jpg (142.29 KiB) Zobrazeno 3967 x
Zdravim Vlado.
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion