Ta je prostřílená samopalem?skritekcrx píše:tak se mi na dilne obevila dalsi renovace tentokrat hoooodne zrezla DItak sem dam par fotek kdyby to nekoho zajimalo nebo by tez uvazoval
Závidím ten zvedák!!!!!
Ta je prostřílená samopalem?skritekcrx píše:tak se mi na dilne obevila dalsi renovace tentokrat hoooodne zrezla DItak sem dam par fotek kdyby to nekoho zajimalo nebo by tez uvazoval
No, tohle ještě není tak zrezlé, já dnes procházel svou, a asi mě to taky čeká, takže za jakékoliv fotky budu vděčen:-)skritekcrx píše:tak se mi na dilne obevila dalsi renovace tentokrat hoooodne zrezla DItak sem dam par fotek kdyby to nekoho zajimalo nebo by tez uvazoval

JJ uz je to lepsieliott píše:Naštěstí není nová podlaha moc drahá, asi počítají s tím, že se bude často měnit

???
 ??? nebo mysliz ze uz jsem sem dlouho nedal fotky jak delam disco
 nebo mysliz ze uz jsem sem dlouho nedal fotky jak delam disco

eliott píše:...a kočkopes je na světě
 konecne nebude mit zena klastrofobi kdyz tam budeme spat a dozatu do toho prostoru prijdou veeeeelky zpatecky
  konecne nebude mit zena klastrofobi kdyz tam budeme spat a dozatu do toho prostoru prijdou veeeeelky zpatecky  

Taky jsem o tom uvazoval ale moooc slozityHonzan píše:nechces tam nasit stan a udelat tu strechu zvedaci, kdyz uz do toho jdes po hlave?
 staci kdyz se ten prostor zvetsi tou strchou
 staci kdyz se ten prostor zvetsi tou strchou 

skritekcrx píše:Tak jsem si hral trosku v malovani i kdyz ten zadni previs bych udelal delsi. jak to jenom prihlasit.

Já zapoměl, že se asi nudíš, kdybych nebyl hlava děravá tak ti napíšu a mohl si snáma jet provozovat greenlanding kolem naší Stráže.....sice sme jezdily jenom po cestách, ale je to jak kdyybsme jeli trial
 Já zapoměl, že se asi nudíš, kdybych nebyl hlava děravá tak ti napíšu a mohl si snáma jet provozovat greenlanding kolem naší Stráže.....sice sme jezdily jenom po cestách, ale je to jak kdyybsme jeli trial  blátíčko je všude
 blátíčko je všude