Moderátor: Acon
K lidem je přátelský,pokud je u toho páneček. Samozřejmě mi nikoho nenapadá,např. na procházce,ale jsou zvědavý. Když jsem absolvoval s Amy TAN test,kde jsem nesměl psa ovlivňovat hlasem,byl jsem figurantem napaden holí a čubina ho ke mně nepustila ani na krok,jen odložil hůl nechala se bez problému od něho pohladit. Po celou dobu testu jsem nesměl psa ovlivňovat,byl tam sám za sebe. Za plotem hlídají jako blázni,ale jakmile páneček pustí dovnitř tak jsou kamarádi. plot mám 150 cm a v pohodě,pes ho přeskočil pouze když se čubička hárala,jinak ho respektuje. Jsou velmi chytří a učenlivý. Starý pes se štěnětem trochu omládne a hlavně ho něčemu přiučí.stan píše:Jakej je k lidem - i k cizím? Jak to má s plotem (přeskok apod.)Václaf píše:Jojo,bosík je nádhernej,mám tady ještě dva pejsky kdyby jste měl někdo zájem. Jsou s PP,v inzerci je nabízím už jen za 5 tis.,ale nechám i levněji jen když seženu páníčky pro kluky. Jsou zvyklý spát venku,přivolání na píšťalku,jsou v kontaktu s dětmi,se zvířaty(koně ovečky ostatní psy,...) Safraporte potvrdí,že se mnou je domluva ohledně ceny,tak se nestyďte a nabídněte domov šlechtici z Francouzkého venkova
Zatím se ptám, mám už starého psa, tak možná v budoucnu...
no pěkně mne vábíš...Václaf píše:K lidem je přátelský,pokud je u toho páneček. Samozřejmě mi nikoho nenapadá,např. na procházce,ale jsou zvědavý. Když jsem absolvoval s Amy TAN test,kde jsem nesměl psa ovlivňovat hlasem,byl jsem figurantem napaden holí a čubina ho ke mně nepustila ani na krok,jen odložil hůl nechala se baz problému od něho pohladit. Po celou dobu testu jsem nesměl psa ovlivňovat,byl tam sám za sebe. Za plotem hlídají jako blázni,ale jakmile páneček pustí dovnitř tak jsou kamarádi. plot mám 150 cm a v pohodě,pes ho přeskočil pouze když se čubička hárala,jinak ho respektuje. Jsou velmi chytří a učenlivý. Starý pes se štěnětem trochu omládne a hlavně ho něčemu přiučí.
ech, asi budu za vola, ale co je to za rasu?zbol píše:Já se teda taky musim s Andym pochlubit.
Krom manželky ti závidím ještě toho pejskazbol píše:Já se teda taky musim s Andym pochlubit.
No Atrey dneska se bavil takhleVáclaf píše:Hlavně pokud nemají pravidelné vybití,začnou si činost vyhledávat a to by jsi teprve viděl ten mazec,před pár dny mi tu (sice jen štěňata),jezdila po stání na auto s plastovou popelnicí(práznou) a děsná zábava![]()
![]()
To je prosím pěkně roční VELKÝ Švýcarský salašnický pes. TASafraporte píše:ech, asi budu za vola, ale co je to za rasu?zbol píše:Já se teda taky musim s Andym pochlubit.
mě přijde jako bernský salašnický křížený s dogou ... ale parádní je, to jo
Hmm, tak to ještě v tuhle chvíli není pro mne, musím počkat, až budu mít více času, teď se přece jen vracím většinou domů pozdě... S tím mým starým psem nemusím každý den, je malý, stačí mu zahrada... Ale když to jde, tak s ním jdeme ven...Václaf píše:Hlavně pokud nemají pravidelné vybití,začnou si činost vyhledávat a to by jsi teprve viděl ten mazec,před pár dny mi tu (sice jen štěňata),jezdila po stání na auto s plastovou popelnicí(práznou) a děsná zábava![]()
![]()
No zahrada by mu také samozřejmě stačila,ale je lepší vzít ho někam ven kde se může vylítat bez toho,že by to vzal přes Tvé oblíbené záhonky apod. Ale dá se vše naučit,je to na Tobě,klidně bych ho i přivezl třeba na půl cesty,vše je o domluvěstan píše:Hmm, tak to ještě v tuhle chvíli není pro mne, musím počkat, až budu mít více času, teď se přece jen vracím většinou domů pozdě... S tím mým starým psem nemusím každý den, je malý, stačí mu zahrada... Ale když to jde, tak s ním jdeme ven...Václaf píše:Hlavně pokud nemají pravidelné vybití,začnou si činost vyhledávat a to by jsi teprve viděl ten mazec,před pár dny mi tu (sice jen štěňata),jezdila po stání na auto s plastovou popelnicí(práznou) a děsná zábava![]()
![]()
Ty jsi úplná SirénaVáclaf píše: No zahrada by mu také samozřejmě stačila,ale je lepší vzít ho někam ven kde se může vylítat bez toho,že by to vzal přes Tvé oblíbené záhonky apod. Ale dá se vše naučit,je to na Tobě,klidně bych ho i přivezl třeba na půl cesty,vše je o domluvě