Kolik uveze DISCO II v kufru ?
Moderátor: Miky_CZ
-
- tel.: +420604712936
- auto: Discovery II
- Kontaktovat uživatele:
Kolik uveze DISCO II v kufru ?
Potřebuju navozit trochu materialu ( betonovy poter, maltu v pytlích ). Kolik toho tak můžu do Disco II naložit aby mi neklekla. Asi to bude trochu víc než udávají tech.parametry výrobce. Kolik jste kdo vezl v kufru, měřeno v kg.
- hrabe
- tel.: 00421903849869
- auto: LR Discovery Td5
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kolik uveze DISCO II v kufru ?
Vozím pelety, max 450kg a je to tak akorát. Mám pružiny ne vzduch...
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
mám mechy a mal som tam 12x 50kg vriec s cementom. Chlapík v stavebninách sa uškŕňal keď videl ako šla k zemi, no po naštartovaní mu úsmev zmrzol keď sa to zrovnalo. Aby to nemal jednoduché, stlačil som ešte dofuk a zdvihol som to úplne. To už volal ďalších robošov zo skladu a čumeli ako som odchádzal.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
uveze fakt dost, u nas v bauhausu mi řikali, že už neodjedu, když jsem tam narovnal 35 pytlu cementu po 25kg, než jsem dojel ke kase tak se dofoukla a ptali se mě kde jsem to vyložil

Začíná to být zajímavý, jsem zvědavý kdo překoná hranici 1000kg 

Land Rover Discovery 2 Td5
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem stavěl, tak jsem v D1 vozil 500kg normálně.
Nejvíc asi 20 pytlů pytlů s cementem, dva 100 kg chlapi a 24 metrů palubky na zahrádce.
Nejvíc asi 20 pytlů pytlů s cementem, dva 100 kg chlapi a 24 metrů palubky na zahrádce.
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
Keď som staval dom, tak som mal skoro stále sklopené sedačky. Raz som DII do plna naložil YTONG tvárnicami nasiaknutými vodou, mechy si ani neprdli
, proste to bolo kľaknuté a gumy dreli o vnútorné blatníky. Bol som na váhe a ručička sa zastavila na 1238kg, pamätám si to ako dnes, bál somsa na to pozrieť
. Po vyložení tvárnic sa mechy bez problémov dofúkali a držia, chvála bohu, dodnes
. Ale od vtedy už radšej zapínam vozík. Mám ju rád (DII) a chcem, aby mi čo najdlhšie vydržala
. Teraz preťažujem radšej vozík (do 750kg) už som na ňom viezol paletu šalovačiek (cca1600kg), DII to ani necítila, že niečo ťahá
.

- WOYTA
- tel.: +420 606 854 519
- auto: Discovery ll td5
Takhle dávat autu záhul mi přijde zbytečný
..... skoro každý auto má závěs - vozejk je lepší a rozhodně praktičtější řešení na vykládání
Jinak jsem taky v autě vezl asi 650 kg,ale jen asi 5km a vypadal jsem jak citroen.
Takže už jedině vozík a 

Koklko do kufru sa da nalozit to neviem ale tahali sme za nou 4500kg velky motorovy cln do talianska 1500km a vpohodke. Pretazenie bolo 1 tonu ppolicajti nas nastastie nechytili ani nevazili. Dico je proste Monster
neviem si predstavit pajerko ako by sa tvarilo s takym nakladom...

niekde som cital ze manik na D2 vozil casti formy o vahe 1000 kg a v pohode, udajne kvoli tomu si vlastne aj kupil disco. Neviem ale kde to bolo...