jenom půlce? Šťastný to člověkKubrtos píše:To bych půlce zákazníků musel rozlouskat lebky...moon13 píše:Ahoj, zeptám se tady nebudu zakládat vlákno:
nemáte někdo k dispozici piliny? Předpokládám tak 6 tun?

Moderátor: Miky_CZ
jenom půlce? Šťastný to člověkKubrtos píše:To bych půlce zákazníků musel rozlouskat lebky...moon13 píše:Ahoj, zeptám se tady nebudu zakládat vlákno:
Budeš dělat buřty pro Lídl????moon13 píše:Ahoj, zeptám se tady nebudu zakládat vlákno:
Dík, něco už se našlo a naštěstí jen 60 km od provozutagr píše:Jáký chceš a kamMožná by se mokré od katru sehnat dali .Ale bylo by to od Prahy ...
Hospodu jsem mel a vybod jsem se na to, nebo by me zavreli. Co pingl, to zlodej, co kuchar, to lempl.diskous píše:Mám hospodu a hotel.Je to ale jen na sezonu od jara do podzimu.viz odkaz v podpisu.Přez zimu přežívám a čekám na jaro
Dnes je všeobecně těžký najít někoho dobrýho a je jedno v jakém odvětví, to bych kolikrátKubrtos píše:Hospodu jsem mel a vybod jsem se na to, nebo by me zavreli. Co pingl, to zlodej, co kuchar, to lempl.diskous píše:Mám hospodu a hotel.Je to ale jen na sezonu od jara do podzimu.viz odkaz v podpisu.Přez zimu přežívám a čekám na jaro
Tak aspoň máme kde dělat nějaké OFF akce,třeba na jaře.Kubrtos píše:Hospodu jsem mel a vybod jsem se na to, nebo by me zavreli. Co pingl, to zlodej, co kuchar, to lempl.diskous píše:Mám hospodu a hotel.Je to ale jen na sezonu od jara do podzimu.viz odkaz v podpisu.Přez zimu přežívám a čekám na jaro
a prace pro geodeta by nebyla??lukes píše:já dělám u větší stavební firmy jako stavbyvedoucí, nyní v Ústí nad Labem stavím Kaufland
Není (nebyl) tam už jeden?lukes píše:...nyní v Ústí nad Labem stavím Kaufland
...až budu kolem mikulova dam vědět...Jindra píše:a prace pro geodeta by nebyla??lukes píše:já dělám u větší stavební firmy jako stavbyvedoucí, nyní v Ústí nad Labem stavím Kaufland
....ano i ten jsem stavěl já před cca 10 lety...masar píše:Není (nebyl) tam už jeden?lukes píše:...nyní v Ústí nad Labem stavím Kaufland