LAND ROVER ZRAZ SLOVENSKY GROB
Moderátor: Miky_CZ
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: LAND ROVER SLOVENSKY GROB POSLEDNE INFO 1 STRAN
Nevím co máte, mě tam nechodí ani jeden žhavič už druhou zimu. V -5st to není poznat, v -15st se muselo motorem o trošku víc otočit a chvilku se to hádalo - dohromady tak 5 sekund.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
nu mne 4 lebo som mal tej 1 dobry zhavicMadTom píše:Nevím co máte, mě tam nechodí ani jeden žhavič už druhou zimu. V -5st to není poznat, v -15st se muselo motorem o trošku víc otočit a chvilku se to hádalo - dohromady tak 5 sekund.

Bmw1150GSA
... no 4 asi tazko to by boli vadne vsetkyRoloaded píše: nu mne 4 lebo som mal tej 1 dobry zhavic

LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
... no 4 asi tazko to by boli vadne vsetkyRoloaded píše: nu mne 4 lebo som mal tej 1 dobry zhavic

LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
nie nie ked sme merali jeden bol dobry(mozno nie dobry ale este funkcny)DanoDEF píše:... no 4 asi tazko to by boli vadne vsetkyRoloaded píše: nu mne 4 lebo som mal tej 1 dobry zhavic

Bmw1150GSA
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Má Disco II - takže TD5.DanoDEF píše:... no 4 asi tazko to by boli vadne vsetkyRoloaded píše: nu mne 4 lebo som mal tej 1 dobry zhavic

Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
Range Rover L322 3,0D Vouge
Myslím, že myslel 4s ( každý dobrý žhavič = 1s k dobruDanoDEF píše:... no 4 asi tazko to by boli vadne vsetkyRoloaded píše: nu mne 4 lebo som mal tej 1 dobry zhavic

Land Rover Discovery 2 Td5
masar píše:
Myslím, že myslel 4s ( každý dobrý žhavič = 1s k dobru)

Bmw1150GSA
- Filip
- tel.: 0948004300
- auto: Discopríbeh 300Tdi
- Kontaktovat uživatele:
A nema TD5 nahodou tiez len 4 zhavice? Proste anglaniKubrtos píše: Má Disco II - takže TD5.Ta pětka za tím TD znamená že to má správně.
Discopríbeh 300TDi, 2" lift, T3
ma, ten jeden je 1s k dobru a tie 3ostatne sa delia po 1,3333333333333333333Filip píše:A nema TD5 nahodou tiez len 4 zhavice? Proste anglaniKubrtos píše: Má Disco II - takže TD5.Ta pětka za tím TD znamená že to má správně.

Bmw1150GSA
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Má, máFilip píše: A nema TD5 nahodou tiez len 4 zhavice? Proste anglani

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- mikulec
- tel.: +421903796413
- auto: Defender 110 SW
taktéš uš mám aj vysílačku, zajtra ráno mosím prichicit anténu, lebo tá mrška magnetická, ňejak nesce držat na tej streche.Filip píše:tak som sa pripravil aj ja.
Namontoval som konecne teplomer a zohnal Audinacky kompresor. Je sice maly, ale prekvapivo vykonny.

http://motoride.sk/?S=autor%3Amikulec" onclick="window.open(this.href);return false; - môj koníček
http://doreal.sk/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Filip
- tel.: 0948004300
- auto: Discopríbeh 300Tdi
- Kontaktovat uživatele:
a to ti nepovedali ze nemas plechovu strechu? Rano ti volam a dohodneme sa kde sa stretneme. Nakoniec nejdem cez laksare.mikulec píše:taktéš uš mám aj vysílačku, zajtra ráno mosím prichicit anténu, lebo tá mrška magnetická, ňejak nesce držat na tej streche.Filip píše:tak som sa pripravil aj ja.
Namontoval som konecne teplomer a zohnal Audinacky kompresor. Je sice maly, ale prekvapivo vykonny.
Discopríbeh 300TDi, 2" lift, T3
- mikulec
- tel.: +421903796413
- auto: Defender 110 SW
kurňa Filipe, zrada sa staua. Fčil dojeua moja skoro manželka s Červeníka, ot mami a cestú sa staviua u sestry. No a tam necháua ceuú kabelku aj s dokladama. Tak mosím ít teda pres Nižnú
No lesci ale sceš, možeš ít s nama, mňe to neva.
Ráno mosím pripojit tú anténu a aj CB na prístrojofku a možem jet.

No lesci ale sceš, možeš ít s nama, mňe to neva.
Ráno mosím pripojit tú anténu a aj CB na prístrojofku a možem jet.
http://motoride.sk/?S=autor%3Amikulec" onclick="window.open(this.href);return false; - môj koníček
Ahoj přátelé,
tak už jsme v Grobu dneska o den dřív, jelikož jsme jeli ještě navštívit přátele cca 20 km od Grobu dnes.
Jeli jsme Ústí nad Orlicí - Brno - Hodonín - Grob, cesta bezproblémová, vše ok, žádné uzavírky.
Kamarád, taky tak trochu offroaďák (zvedlý zrezlý samurai a všade na plný knédl
), povídal, že prý se pojedem trochu projet nahoru k jeho vinohradu. Krásné poježdění, naše sériovka na zimácích zvládala vše na pohodu, až na posledních 200 metrů před výjezdem na asfaltku jsme zajeli do strouhy plné vody a bahna schované pod sněhem a zabořili se jak se sluší a patří. Pak už to znáte....jede traktor jede do hor je to Zetor
Holt Patrik měl asi pravdu s tím podmáčením trošku
A tak chci říct, dneska už jsem taky na sraz připraven!! Urazili jsme celý přední nárazník i s mlhovkama a už se nemám vepředu čeho bát až pojedem zítra na kopečky
V garáži u kamaráda jsme to ještě nějako přinýtovali, aby se neřeklo, ale asi je jasno - budu to zřejmě řešit jako Kubrtoš a budu okukovat zítra všechny Vaše pevnostňáky
No asi to byla jen otázka času. (Někde tam vzadu ve skrytu duše jsem i rád, že už mě tam ten hluboký plast nebude sr**)
Jinak tady v Grobu pěkný a už se těším na zítrejší ježdění a husačinku.
Šťasnou cestu vám všem zítra.
Ahoj Benjamin
tak už jsme v Grobu dneska o den dřív, jelikož jsme jeli ještě navštívit přátele cca 20 km od Grobu dnes.
Jeli jsme Ústí nad Orlicí - Brno - Hodonín - Grob, cesta bezproblémová, vše ok, žádné uzavírky.
Kamarád, taky tak trochu offroaďák (zvedlý zrezlý samurai a všade na plný knédl

A tak chci říct, dneska už jsem taky na sraz připraven!! Urazili jsme celý přední nárazník i s mlhovkama a už se nemám vepředu čeho bát až pojedem zítra na kopečky

Jinak tady v Grobu pěkný a už se těším na zítrejší ježdění a husačinku.
Šťasnou cestu vám všem zítra.
Ahoj Benjamin

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
masar píše: Myslím, že myslel![]()

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Tak chlapci altik vyměněny v minus 7 paráda každopádně je v prdeli asi napinacia kladka takže ja ostavam v brne ale niekto by mi mohol doniest husacinku .... Patrik dufam ze tam nezamrznete... Držím palce a těším s na fotky matooo
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Já bych to nevzdávalmatooo píše:Tak chlapci altik vyměněny v minus 7 paráda každopádně je v prdeli asi napinacia kladka

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
tak skoda Matooo...mohli jsme pri husacinke pokecat... ja dojdem len s D3, bo defa mam este u Peslika...
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
tesil som sa jak male decko
este som chcel s Ivanom jezerbanom prebrat tlmice uz som ho otravoval po telefone a zase nic... Mr...t