Doufám, že se uvidíme na stejném místě i příští rok

Moderátor: Miky_CZ
Miky, nase dohoda, probehne priste. Nejak jseme to nezvladliMiky_CZ píše:Patriku dekujem za super akci, pojezdeni bylo paradni, husacinka nemela chybu a aji pivo bylo luxusni, doufam ze pristi rok bude znova:-)
omlouvam se ze sem se ani nerozloucil, meli jsme dneska jeste dalsi program, tak jsme odjizdeli tak na rychlo
Srouby vydrzeli. Byl jsem rad, ze jsi dojel, a ze jsme trochu pokecali. Na hlubsi debatu nebyl cas, protoze nam ho Elsa neposkytla. Uz vim, proc Marticku nebereserik píše:V 6PM jsem tam jako na koni a uz se tesim, jak ti potrapim tvoje sroubyMOPADŽI píše:No vidis to eriku, vymluvy se neberou![]()
Skoda, ze nedorazi i Ivan J., tak snad priste.
My jsme prave dorazili do Grobu, kde se nas hned panimama ujala.
Skoda ze nemuzu jezdit![]()
Cekame tedy na skupinku na Grobske zakladne
To si nedovedes ani predstavitknedlousek píše:Pravda je že ráno byla kosa jak sviňa, ale pak sme si to skvěle užily. Co ste měli za problémy s ubytováním a cateringem?MOPADŽI píše:Aktualni info z Grobu.
Mistni uz povetsinou odjeli a ozraty cechuni, jdou pomalu spat, i s zopar slovenskymi bratami, kteri nestacili odjet a ozrali se take.
Akce super, co se tedy tyka cateringoveho a ubytovaciho servisu.
Pojezdeni hodnotit nemohu, protoze jezdit jsem nemohl, bohuzel.
Probehl i konferencni video - hovor mezi ucastniky a MilosemII ktery se zase ulil a doma se sam nalil. RudaK asi nekde umrzl na baiku, protoze nedojel.
Ostatni z fora, mrznou na Jihlave...