Já to neoddělávám,řek to mechošvisby píše: bud to nemas poriadne utiahnute, ale je nieco ine zle....

p.s. taky jsem imitace bajkéra

Moderátor: Miky_CZ
Já to neoddělávám,řek to mechošvisby píše: bud to nemas poriadne utiahnute, ale je nieco ine zle....
Zbytečně ostrá slova, "mechoš" má pravdu, u levnějších typů kotoučovek je to bohužel tak.Johny R píše:Tak k tomu mechanikovi bych už nechodil. Jak psal kolega, když je třmen správně dotažen a nedostane nějakou významnou ránu, tak se nic nastavovat nemusí.
nesuhlasim! brzda sa sama od seba nerozladi!Ken píše:Zbytečně ostrá slova, "mechoš" má pravdu, u levnějších typů kotoučovek je to bohužel tak.
Brzda sama o sobě možná ne, ale ten "papírovej" kotouč resp. osa náby nikdy dvakrát stejně nesedne. Opravdu vím, o čem mluvím. Samozřejmě na mých XT brzdách, XT nábách, matts rámu se toto neděje, ale u těch levnějších merid je to opakující se problém.visby píše:nesuhlasim! brzda sa sama od seba nerozladi!Ken píše:Zbytečně ostrá slova, "mechoš" má pravdu, u levnějších typů kotoučovek je to bohužel tak.
Mám MERIDA Matts TFS XC 800-D . Není to nic drahého,ale podle mě střed - tz. není to z nejlevnějších ( tím nechci říct,že jsem se cenou neorientovalKen píše: Samozřejmě na mých XT brzdách, XT nábách, matts rámu se toto neděje, ale u těch levnějších merid je to opakující se problém.
problem bude medzi rajdami a pedalmi, nie v brzde;-)Ken píše:Brzda sama o sobě možná ne, ale ten "papírovej" kotouč resp. osa náby nikdy dvakrát stejně nesedne. Opravdu vím, o čem mluvím. Samozřejmě na mých XT brzdách, XT nábách, matts rámu se toto neděje, ale u těch levnějších merid je to opakující se problém.
Takže zdravím pana NEJservisáka na světěvisby píše:odrobil som si nejaky piatok v bike servise a ziadna brzda, ani taka co stala 30e sa sama nedokazala rozladit...
dokonalost je kliatba, nie dar!Ken píše:Takže zdravím pana NEJservisáka na světěa za mou osobu končím diskuzi k tématu brzdy
Taky končím debaty o bajcích,bo já jsem turista,příležitostný jezdec a extrémy nejezdím ( taky v mých rocích,když jsem na kole nejezdil od školních let po loni ...Ken píše:Takže zdravím pana NEJservisáka na světěvisby píše:odrobil som si nejaky piatok v bike servise a ziadna brzda, ani taka co stala 30e sa sama nedokazala rozladit...a za mou osobu končím diskuzi k tématu brzdy