Moderátor: Miky_CZ
Tohle bylo dokonce přihlášený v Lucembursku, škoda, že se hned objevila závada, stav jinak velice slušnej. Nejhorší je, že se to tátovi na tom líbí a nevím, jak mu to mám vysvětlitKubrtos píše:Fešák!!Že ti Helmuti z toho dycky těma ptákovinama udělaj SUV.
Když se mu to tam líbí, tak mu ukaž rock slidy, je to podobný, ale praktický- a požaduj sponzoring.Mylda píše:Tohle bylo dokonce přihlášený v Lucembursku, škoda, že se hned objevila závada, stav jinak velice slušnej. Nejhorší je, že se to tátovi na tom líbí a nevím, jak mu to mám vysvětlitKubrtos píše:Fešák!!Že ti Helmuti z toho dycky těma ptákovinama udělaj SUV.
Nášlapy se mu líbily taky, říkal jsem mu, že za to hned chytnem a ejhle, první vyjíždka už to o ně dřelo lehce, už je tam neche
. Naštěstí je to moje auto, tak už si do toho kecat nenechám moc.
Já myslím, že i tak bude nějaký sponzoring třebaKubrtos píše:Když se mu to tam líbí, tak mu ukaž rock slidy, je to podobný, ale praktický- a požaduj sponzoring.
Co se pokazilo?
Tungdild píše:Ahoj jsme taky uz "postizenej" a ani nevim kde sem to uhnal ...
zatim je to "lestenka" na nezpevnene a delsi cesty s prately ...
Benjamin píše:Tungdild píše:Ahoj jsme taky uz "postizenej" a ani nevim kde sem to uhnal ...
zatim je to "lestenka" na nezpevnene a delsi cesty s prately ...
Krasavec, přesně takhle jak přes kopírák vypadala moje, když jsem ji koupil...jsem zvědav jestli se nakonec necháš strhnout do nějakých úprav jako já![]()
![]()
Pružiny jsem měl už v základu. Nárazník ořež nebo ho utrneš a rozmlátíš jako jáTungdild píše:
no zatim uvazuji ze vyhodim mechy a dam pruziny
a mozna zkusim popremyslet nad nejakym "orezem" predniho narazniku kvuli uhlu....je moc dolu a ubira drahocene centimetry![]()
stylový dortmasar píše:...
Souhlasím s Benjou. Jen nevím co máte furt fšeci proti těm měchům. Mě vcelku vyhovujou. Jen se nesměj zapomenout napustit když jedeš do svinstva a možná by to chtělo vyhodit ten bazmek kterej je při 30km/h vyfoukne. V terénu docela nepraktický - z tohodle víkendu mám mozol na prstě jak jsem furt mačkal čudl. Stačí třeba když se ti střídaj úseky pevnější cesty s cestou s vyjetejma kolejema-na pevným můžeš jet, na kolejích bys mohl taky ale musíš nahoru.Benjamin píše:Pružiny jsem měl už v základu. Nárazník ořež nebo ho utrneš a rozmlátíš jako jáTungdild píše:
no zatim uvazuji ze vyhodim mechy a dam pruziny
a mozna zkusim popremyslet nad nejakym "orezem" predniho narazniku kvuli uhlu....je moc dolu a ubira drahocene centimetry![]()
Anebo ho nejlépe sundej, prodej a nech si udělat pevnostňák. To je nejlepší řešení, ke kterému ale většinou dojde člověk až po čase kdy už je pozdě
![]()
Ajé, Kubrt šel na bříškoKubrtos píše: Radši to zvedni - já se tomu taky bránil, ale tento víkend mě přesvědčil - stačí jen jet za Defem po cestě s kolejema a pověšíš to na břicho.![]()
Jojo, v bělé, ale řídil kolega - poprvé. Dal si dvakrát bříško, tak se s Drobkem seznámili a už to šlo.MadTom píše:Taky jsem dřív měchy furt nafukoval, ale přišel jsem postupně na to, že ve standardní výšce je to dobrá rezerva. Když jedu sám, a nemá mě případně kdo vytáhnout, tak pokud zůstanu viset, tak to přifouknu, vycouvám a jedu jinudy. Jinak v plánu (a ve skříni) jsou podložky a delší pružiny dopředu.
Nárazním jsem nejzdřív olámal já, pak jsem ho ořezal a pak ho olámala ještě lepší polovička, takže je podloženej plechem v patřičných místech a zvenku chybějící věci dotmelené, vypadá to sice hrozně, ale funguje.
Hezké, tobě to aspoň neoplácali chromemTungdild píše:---