Moderátor: Miky_CZ
Kubrtos píše:Nějaká zelená DI na mě včera mávala na 17. Lisopadu v Ol. u křižovatky s Masaryčkou - já odbočoval z Masaryčky a kolega stál na proti mě.Zareagoval jsem na poslední moment, protože jsem byl po dovolené, poprvé na cestě do práce a v polospánku.
V to pondělí? To jsem byl poprvé v práci a zaspal jsem, tak jsem se řítil do kšeftu.Dobrák píše:Kubrtos píše:Nějaká zelená DI na mě včera mávala na 17. Lisopadu v Ol. u křižovatky s Masaryčkou - já odbočoval z Masaryčky a kolega stál na proti mě.Zareagoval jsem na poslední moment, protože jsem byl po dovolené, poprvé na cestě do práce a v polospánku.
Sem byl tisknout neco u tebe v krámě a koukal jsem ze disco není venku, si byl na tom severu ?
Jo tááák, tak v pátek jsem byl ještě na cestách. No nevím, byla zelená, trochu světlejší než moje a myslím bez výzbroje. Ale jen jsem ji zalíd, míjeli jsme se v křižovatce.Dobrák píše:Nene právě že jsem tam byl v pátek. A neměla ta zelená DI světylka (malinky) na střeše a ATčka ? Vidivam takovou v olomouci a je to jedna z nejhezscich DI co jsem kdy videl. (zelená metla bilý blinkry)
Kubrtos píše:Jo tááák, tak v pátek jsem byl ještě na cestách. No nevím, byla zelená, trochu světlejší než moje a myslím bez výzbroje. Ale jen jsem ji zalíd, míjeli jsme se v křižovatce.Dobrák píše:Nene právě že jsem tam byl v pátek. A neměla ta zelená DI světylka (malinky) na střeše a ATčka ? Vidivam takovou v olomouci a je to jedna z nejhezscich DI co jsem kdy videl. (zelená metla bilý blinkry)
A nejhezčí jsou Camelky.
Kubrtos píše:Nevím čím jezdí, ale v Diskárně jsem ho ještě nepotkal. Vždycky jenom v hospodě.
Beztak tím k tomu motorestu přjela tvoja.DjALF píše:Kubrtos píše:Nevím čím jezdí, ale v Diskárně jsem ho ještě nepotkal. Vždycky jenom v hospodě.
Tak zase o mě a beze mězase nekecej,jednou jsme vedle sebe u té hospody parkovaly " u Motorestu " a párkrát jsem viděl Drobka zaparkovanýho u baráku,ale nikdo v něm
a náhodou s Užovkou jezdím každej den,ale na pracovní pojíždění mám břichoplaza. Taky je mi to dosti podivné,že jsme se ještě nepotkali. Asi máme jiné trasy městem,protože ted o víkendu jsem potkal Marka s modrou DI,ty zelený potkávám asi 3 z toho jedna je kámoša a jedna je ta s těma světýlkama na střeše. a ráno když fičím do kanclu tak pravidelně potkávám D3, ale ta je nekomunikativní
já takhle mával z Defendra na Defendra v Berouně a pán taky naprosto ignoroval... a přitom viděl...Swedmann píše:že mě ignorují nové leštěnky sem si už zvykl,ale dnes poprvé i starší model