Jen hlásím, že zase nedorazil...Hanys_a_Kaca píše:Doufam Karle, zes neschoval ten druhy intercooler nikam hluboko, pacto jsem ten, co jsem od tebe vzal, sveril ceske poste a uz ho mozna nikdo nikdy neuvidi. Tak si asi koupim i ten druhej.
Sem si priplatil za obchodni balik, aby to slo rychle a vysledek je, ze postaci nevedi, kde to je, uz sestej den!
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY na všechny Land Rovery
Moderátor: Miky_CZ
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Re: VRAKOVIŠTĚ na všechny Land Rovery, diagnostika LR
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
Měl by jsi mít podací lístek a na něm číslo pro sledování a zjistit tak kde je, případně řešit náhradu v hodnotě udaný ceny...Hanys_a_Kaca píše:Doufam Karle, zes neschoval ten druhy intercooler nikam hluboko, pacto jsem ten, co jsem od tebe vzal, sveril ceske poste a uz ho mozna nikdo nikdy neuvidi. Tak si asi koupim i ten druhej.
Sem si priplatil za obchodni balik, aby to slo rychle a vysledek je, ze postaci nevedi, kde to je, uz sestej den!
Land Rover Discovery 2 Td5
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Já vždy udávám cenu o 5000,- vyšší, aby to pokrylo ty následné starosti.masar píše:Měl by jsi mít podací lístek a na něm číslo pro sledování a zjistit tak kde je, případně řešit náhradu v hodnotě udaný ceny...Hanys_a_Kaca píše:Doufam Karle, zes neschoval ten druhy intercooler nikam hluboko, pacto jsem ten, co jsem od tebe vzal, sveril ceske poste a uz ho mozna nikdo nikdy neuvidi. Tak si asi koupim i ten druhej.
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Bohužel zkušenost s poštou je taková, že udaná cena je jenom horní limit pojistného plnění, aby věděli, kolik po tobě za pojištění chtít. To kolik ti zaplatí se řídí podle toho, jak dokážeš, co v tom balíku bylo. U doporučeného dopisu je to jinak, tam je to 500Kč automaticky. Na druhou stranu, k dražším balíkům se někde chovají lépe. Bohužel jenom někde.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
No dokáže to jednoduše, mu vystavím účet na danou věc přeci ne?
A žádné kryty na světla ani vyhřívané sedačky do Free nemám.
K

A žádné kryty na světla ani vyhřívané sedačky do Free nemám.

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Já jsem tím chtěl říct jenom to, že to musíš dokazovat ty jako odesílatel. Že ti prostě pošta nevyplatí plnou částku, na kterou jsi si to pojistil, když už to stratili.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Jo, ja volal na postu, udaval jsem jim cislo baliku a rekli mi ze ted nevedi kde je, ze stopa konci na nejake centrale... A ze pry kdyz to budu reklamovat, a on dorazi treba za mesic, tak na nich pry vyreklamuju rozdil ceny obchodniho baliku a normalniho baliku. Pak jsem prastil telefonem, takze zadne dalsi informace nemam...
A cas bezi, mame za dva tydny odjizdet a me putujou casti auta buhvikde
Sorry Karle za zasirani, jen jsem si nejak chtel ulevit. Kombinuju deset veci najednou a posere se to na sluzbe ceske posty, sem to mel do ČB otocit na motorce...

Sorry Karle za zasirani, jen jsem si nejak chtel ulevit. Kombinuju deset veci najednou a posere se to na sluzbe ceske posty, sem to mel do ČB otocit na motorce...
Zdravím.
Sháním zámek zadních dveří na RRC.Raději jsem přiložila fotky,protože údržba RR není moje silná stránka
,mě stačí,když nesvítí žádné kontrolky a funguje plynový pedál
.
Děkuji Zuzana.
Sháním zámek zadních dveří na RRC.Raději jsem přiložila fotky,protože údržba RR není moje silná stránka

Děkuji Zuzana.
- Přílohy
-
- DSC01749.JPG (51.09 KiB) Zobrazeno 3831 x
-
- DSC01748.JPG (50.42 KiB) Zobrazeno 3831 x
horst
A co brzda?horst píše:Zdravím.
Sháním zámek zadních dveří na RRC.Raději jsem přiložila fotky,protože údržba RR není moje silná stránka,mě stačí,když nesvítí žádné kontrolky a funguje plynový pedál
.
Děkuji Zuzana.

Tak to díkymajkro píše:A co brzda?horst píše:Zdravím.
Sháním zámek zadních dveří na RRC.Raději jsem přiložila fotky,protože údržba RR není moje silná stránka,mě stačí,když nesvítí žádné kontrolky a funguje plynový pedál
.
Děkuji Zuzana.(sorry ja musel)

horst
- Petroff
- tel.: 775269030
- auto: Disco II,Free I a II
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Karle, potřeboval bych na Disco I vanu motoru 300tdi a páté dveře v tmavě zelený metalíze. Koupil jsem disco od Hynka Chmelíka a říkal, že máš ty dveře asi troje, tak snad u Tebe pořídim. Pokud to máš, tak prosím o nabídku. Nejspíš bych si přijel a vzal si i nějaký drobnosti z interieru. Díky P.
Zdravím, podělaly se mi zámky na DII r.v. 2004. Nefungujou magnety v obou pravých dveřích a v zadních levých. Zamknout na dálku to jde, ale odemknout ne. Nemáš tam tyhle zámky? Děkuji za odpověď.
DII 2,5TD5 "Aurora" r.v.2004 - Pevnostní nárazník, +2" podvozek
exFreelander 2,0Di "Rover" r.v. 2000 - 42mm lift, kryt motoru
Freelander 2
exFreelander 2,0Di "Rover" r.v. 2000 - 42mm lift, kryt motoru
Freelander 2
Karle máš SZ s dotazem. 

Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Je to 5-ti pinovej konektor na tohle tlačítko. viz. foto
Je to tlačítko tempomatu na Freečku ale stejnej konektor by měl být i na tlačítku zadní mlhovky popř. zadních stěračů.
Je to tlačítko tempomatu na Freečku ale stejnej konektor by měl být i na tlačítku zadní mlhovky popř. zadních stěračů.
- Přílohy
-
- switch cruise control 2.JPG (140.49 KiB) Zobrazeno 3470 x
-
- switch cruise control 1.JPG (133.56 KiB) Zobrazeno 3470 x
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
- macejky1
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Karle, tak jsem ten konektor našel v RAVE. Používá se na Freečku poměrně hodně a v Discu bude asi taky. Jsou to všechno stejný konektory, liší se jen barvou modrá, černá, bílá. Mě je jedno kterej to bude 
Na Freečku je to na zadní mlhovce, spínači HDC, zadním stěrači a na některých tlačítkách na středovým panelu.
Kdybys byl tak hodnej a poslal mi jeden ( třeba v dopisní obálce ) na adresu: Jan Svoboda - DeJong Liften CO s.r.o., provozovna Vidonín 74, Vidonín 594 57.
Předem díky.

Na Freečku je to na zadní mlhovce, spínači HDC, zadním stěrači a na některých tlačítkách na středovým panelu.
Kdybys byl tak hodnej a poslal mi jeden ( třeba v dopisní obálce ) na adresu: Jan Svoboda - DeJong Liften CO s.r.o., provozovna Vidonín 74, Vidonín 594 57.
Předem díky.
- Přílohy
-
- konektor YPC10525.doc
- (87 KiB) Staženo 130 x
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Já myslím, že bude rozdíl v těch dvou kolíčcích aby nešli přehodit, proto ty různé barvy. Přinejhorším si je budeš muset ubrousit.
K
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- macejky1
- Kontaktovat uživatele:
Sláma Karel píše:Já myslím, že bude rozdíl v těch dvou kolíčcích aby nešli přehodit, proto ty různé barvy. Přinejhorším si je budeš muset ubrousit.
K
S TÍM POČÍTÁM - NO PROBLEMO

A DÍKY
- fotosam
- tel.: 603262798
- auto: Freelander TD4
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Zůstala mi v ruce ta plastová věc co kryje kliku a osvětlení SPZ na pátých dveřích u Free I. Všechno v ní funguje, ale ten plast prostě při otevírání dveří praskl (jestli to někdo načal při pokusu o otevření, to nevím, ale připadá mi to tak). Nenašel by se u Tebe tenhle poklad? Myslím, že by to nemuselo být nutně měněné celé za víc než 3 litry, tak to zkouším takhle.
Díky za odpověď.
Díky za odpověď.
Dopadl jsem stejně,scháněl jsem,nesehnal.Možná je to lepší že jsem objednal novou kliku.Ta původní je nějaká křehká,jako sluncem a časem vytvrdlá,lepit to nejde(zkoušel jsem lecos).Je to drahej špás(taky jsem to obrečel)
,ale ta nová snad něco vydrží.Dát za starší polovinu a bát se za to vzít?Nevím,asi věc názoru!! 

Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
Zdravím Karle,potřebuji dva dobré repráky na P38, basák a výšku do předních dveří, pak ještě hadičku rozvodu vzduchu na tempomat. Bylo by to ? Stavil bych se tento pátek ???
„Kdokoliv obeznámený s předmětem uzná, že je to jasné selhání.“