Moderátor: Miky_CZ
Lightweight...Tonny píše:dneska brzo ráno mávačka na jižní spojce s dědkama... oranžová serie a zelenej Leightwei (nebo jak se to píše) a pak kolem Chuchle defulda
To je pana majitele....Benjamin píše:Ahoj, v létě jsem 2x již potkal na chatě Rovina na Šumavě nad Hartmanicemi dvě moc krásné serie.....někdo místní? Ta dlouhá bledě modrá je opravdu jak sen!![]()
![]()
Jojo, díky. K té info už jsem se dopídil, ale doufal jsem, že chodí na forum...Honza_offroad píše:To je pana majitele....Benjamin píše:Ahoj, v létě jsem 2x již potkal na chatě Rovina na Šumavě nad Hartmanicemi dvě moc krásné serie.....někdo místní? Ta dlouhá bledě modrá je opravdu jak sen!![]()
![]()
H.
To mi povídej, my mazali v koloně motorek a já jel první a najednou jsem to ustřihl doprava na parkoviště - všichni čučeli a hučeli co se děje...a já říkám počkat počkat, musím se na něco podívat!Carlos píše:Tak tu bleděmodrou jsem loni nadšeně fotil. Fakt pěkná!
On je problem v tom, ze oproti Discovery, RR nebo Defiku je Free okus nizsi a aerodynamicky prizpusobenemiki1 píše:Já si koupila Freelandera před rokem, jednou mě pozdravil protijedoucí LR, automaticky jsem zdravila také.
A když jsem asi po měsíci potkala dalšího, zdravila jsem a řidič na mě koukal,jak na blázna.
Za celý rok mě již žádný nepozdravil a to jich tu už potkávám docela dost. Zkusím to tedy, třeba je naučím zdravit.![]()
Takže lanďáci v okolí Chrudimi, počínaje dnešním dnem koukejte zdravit.![]()
Zrovna jsem chtěl napsat totéž.Od té doby co mám RR tak nikdo nezdraví.pan klobouk píše:Tak s DII mě odpovídal každej,ale co mám RR tak už mám zřejmě cejch a nikdo nezdravíAč zuřivě mávám a blikám,tak si každej akorát kontroluje jestli svítí,nebo čumí jak puk...Nicméně to nevzdávám