Láďo teť budu bojovat za ty, co maj měchy. Já je mám a musím říct že jsem také spokojený. V předchozím autě jsem měl pružiny a do auta se mi přenášelo cosi jako hučení od pneumatik. Nasadil jsem MT a bylo to ještě horší. Mám měchy a zvedal jsem auto o 2 palce a stačilo jenom prodloužit dáhla na čidlech co hlídají polohu vozu a podložky pod měchy. Dle mého názoru stačí při každé očistě vozu měchy prostříkat hadicí aby nedocházelo k prodření pískem. Nemluvě o tahání těžších nákladů je to super. V těžkém terénu samozřejmě měchy nemají co dělat, větev ti udělá díru ani nevíš jak, ale ruku na srdce, kdo z nás jezdí každý týden někde off.Lád'a P píše:Já jsem měnil péra za měchy a je to super.Je pravda že ty měchy už byli v dosti špatném stavu.Oba byli děravé jako řešeto.Pružiny jsou napořád.Nemusím si lámat hlavu jestli mně někde náhodou prasknou.Nejobyčejnější pružiny stojí i s podložkama ( komplet sada ) asi kolem 10 000 Kč.Musíš s tím ale do servisu kde ti odpojí diagnostiku a vyřadí kompresor.Já jsem si myslel že to bude fungovat bez toho vyřazení,ale spletl jsem se.Pořád to vybíjelo baterii.Takže jsem musel jet do BMW a tam mi pomohli.Jinak to nejde.Co se týká rozdílů pružiny verzus měchy.Je to skoro srovnatelné.