vzduchovy podvozok
vzduchovy podvozok
ahoj chlapi,
skusam sa dopatrat k podobnemu problemu ale asi to tu este nebolo.
P38 my nafukne len zadne mechy na aku kolvek poziciu aku mu zadam ale predok nic.Nehlasi to ziadnu chybu a sem tam to nafukne aj predok.Prosim surne o radu nakolko su vianoce a nemam to kde napichnut.Dakujem a prijemne sviatky
skusam sa dopatrat k podobnemu problemu ale asi to tu este nebolo.
P38 my nafukne len zadne mechy na aku kolvek poziciu aku mu zadam ale predok nic.Nehlasi to ziadnu chybu a sem tam to nafukne aj predok.Prosim surne o radu nakolko su vianoce a nemam to kde napichnut.Dakujem a prijemne sviatky
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Re: vzduchovy podvozok
V takovem pripade zavestime z koule. V prve rade ovlivnuji vysku cidla to znamena ze pokud neni chyba a predni cidla se chovaji podobne spatne pak to muze byt ta pricina. Potom bych hledal v jednotce v eas boxu ta co ovlada selenoidy. Pokud je vadna vetsinou to je taky bez chyby a auto se zveda kam chce a kdy chce. No a pak popripade selenoidy ale to az naposled, protoze je velmi malo pravdepodobne aby oba odesli zaroven a pak zase sli.
Podle me cidla a jednotka jsou jako favoriti.
Podle me cidla a jednotka jsou jako favoriti.
tak som to dnes presiel cele este raz vzduch neunika nikde, ale zaujimave je ze ak dam prec filter z kompresora tak to nafukne aj predok.nie extra rychlo,ale nafukne cca 15 sekund.moze byt tym padom zly kompresor ze nedokaze natlacit vzduch na tazsi predok??
- Kokesek
- Kontaktovat uživatele:
urcite muze, tuhle variantu sem bral za vyresenou. Je treba zmerit kolik tlaci do mrtva. Novej da i 18atm. repas aspon 16atm. pokud bude lenivej neutlaci to predek. Jinak auto se nafukuje cca 10min od nuly. kdyz je neco v nadobe. jinak i 15min.danielsk píše:tak som to dnes presiel cele este raz vzduch neunika nikde, ale zaujimave je ze ak dam prec filter z kompresora tak to nafukne aj predok.nie extra rychlo,ale nafukne cca 15 sekund.moze byt tym padom zly kompresor ze nedokaze natlacit vzduch na tazsi predok??
tak dnes som to dal na PC a tu je vysledok:
1.brake switch failure - inak funguje super
2.no voltage at ECU Pin 1 when ignition off - neviem v ktorej to tam nenapisalo
3.rear right wheel sensor airgap too large
Prosim o pomoc ak ste niekto mali uz taky problem

- Kokesek
- Kontaktovat uživatele:
danielsk píše:tak dnes som to dal na PC a tu je vysledok:
a kterou jednotku mas prectenou me to pripada jak ABS..
no vlastne ze aj ja som prisiel k tomu zaveru ze je to pravy zadny snimac, takze zajtra ho skusim precistit a uvidime. no neviem ci to ma nieco spolocne s podvozkom ;(
- Kokesek
- Kontaktovat uživatele:
danielsk píše:no vlastne ze aj ja som prisiel k tomu zaveru ze je to pravy zadny snimac, takze zajtra ho skusim precistit a uvidime. no neviem ci to ma nieco spolocne s podvozkom ;(
sak je vyhakni vsechny a pres diagnozu si nacti do grafu prubeh, s kazdym pomalu pomalinku projed celou drahu od 0 do 255 a uvidis jestli se nektere zapomene nebo udela spicku.
takze vysledky:
1.zadny snimac ABS casom vynechava
2.co sa tyka vzduch.podvozku tak som vymenil filter na kompresore a podotlacal vsetky hadicky aje to ok
3.kontrolka SRSa hlasenie Airbag fault urobili predne ziarovky .namiesto 55W som tam dal 100wat a tie urobili vacsi odber prudu, a to rangi nema rad
Dakujem vsetkym za radu.
1.zadny snimac ABS casom vynechava
2.co sa tyka vzduch.podvozku tak som vymenil filter na kompresore a podotlacal vsetky hadicky aje to ok
3.kontrolka SRSa hlasenie Airbag fault urobili predne ziarovky .namiesto 55W som tam dal 100wat a tie urobili vacsi odber prudu, a to rangi nema rad
Dakujem vsetkym za radu.