smazat prosím, díky

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
Jan Dvořák

smazat prosím, díky

#1 Příspěvek od Jan Dvořák » 21 bře 2013 21:46

Ahoj, vyndal jsem měchy a dal pružiny ( někde mám problém v elektrice, vypalovalo to relé )...spokojenost, žádný problém. Ten ale nastal v okamžiku, kdy jsem demontoval kompresor a zřejmě neuváženě odstřihl kabely k němu vedoucí...rozsvítila se kontrolka zvedání auta na palubce a po rozjetí začne pípat ten bzučák...a ne a ne přestat :-) Já vím, že by se diagnostikou mělo přepnout nastavení z air na pružiny - jenže se nám nedaří se spojit s diagnostikou -pro teď potřebuju nějaké jednodušší řešení... Takže otázka : dá se nějak jednoduše vyřadit ten pípák, aniž bych musel sundat celou palubku a hledat ho...to ale stejně neumím :oops: Pojistka ? Díky za případné rady !

H. jandvorak@email.cz
Naposledy upravil(a) Jan Dvořák dne 02 dub 2013 19:58, celkem upraveno 1 x.

Mrky DII
tel.: 605517364
auto: Už jen Free I 3x

Re: Poradíte jak vyřadit otravné pípání ?

#2 Příspěvek od Mrky DII » 23 bře 2013 08:05

Čau, mělo by stačit vyndat pojistku, která je v pojistkovém bloku vedle ŘJ pod kapotou. Mě to stačilo.
To se pěkně vezem, se špínou a rezem ...

Jan Dvořák

#3 Příspěvek od Jan Dvořák » 23 bře 2013 16:30

Mrky DII píše:Čau, mělo by stačit vyndat pojistku, která je v pojistkovém bloku vedle ŘJ pod kapotou. Mě to stačilo.

No, to je právě ta záhada...kvůli tomu relátku v motorovém prostoru, které se mi pořád vypalovalo, jsem koupil pružiny...takže relátko vypálený, dal jsem pružiny, nic se diagnostikou neměnilo, ale taky nic nikde nesignalizovalo chybu - pohoda. Jenže pak jsem prodal kompresor a s ním i konektory. Prostě jsem ustřihl kablíky s tím, že když už to nejde od relátka, tak by to nemělo vadit. No, a vadí :Ja blb: Tak jsem se snažil ty dráty odizolovat, nakonec jsem je zasilikonoval do takovýho plastovýho čudlíku - rádoby vodotěsný a je to lepší - už to píská jen občas. v tomhle počasí venku bez dílny jsem zatím nic lepšího nevymyslel. H.

Wojto
auto: D II

#4 Příspěvek od Wojto » 23 bře 2013 17:54

Mrky DII píše:Čau, mělo by stačit vyndat pojistku, která je v pojistkovém bloku vedle ŘJ pod kapotou. Mě to stačilo.
Ktorú poistku si vybral? ABS ti funguje?
Nie každý kto blúdi, je stratený...

Mrky DII
tel.: 605517364
auto: Už jen Free I 3x

#5 Příspěvek od Mrky DII » 24 bře 2013 17:51

Nějak mě to u LR nepřekvapuje :grin: .
Já jsem to z měchů dal taky na péra, na diag jsem taky nebyl, no a pojistku jsem vyndal a nic na mě nehouká. Ale konektory jsou volně pod autem, na zaizolování počkají asi do jara, jestli letos bude ...
To se pěkně vezem, se špínou a rezem ...

Odpovědět