Petrr
*** Pojezdeni, pokecani - jen tak - Stredni cechy,Praha ***
Moderátor: Miky_CZ
Re: *** Pojezdeni, pokecani - jen tak - Stredni cechy,Praha
ZLATÉ bláto v Bělé , proti červenému blátu v Mostku . To se musí otloukat kladivem.
Petrr
Petrr
- tomáš štěpnička
Bláto v Bělé... kde by se tam vzalo!!! Za to jemnej píseček, kterej je všude
O víkendu jsem začal dělat přední nárazník a v rámu jsem objevil kila toho z Bělé
je všude
ale to ježdění za to vždy stojí, pěkný den jste si užili
[/quote]
No jo, bláto z Bělé, je všude... Mno, ale u nás i v koupelně
[/quote]
je vidět že jste velcí Gurmáni

O víkendu jsem začal dělat přední nárazník a v rámu jsem objevil kila toho z Bělé
No jo, bláto z Bělé, je všude... Mno, ale u nás i v koupelně
je vidět že jste velcí Gurmáni
Hurá - obuto na AT. Příště už vás nebudu tolik brzdit 
První dojem je že to strašně houpá a přesnost řízení je v tahu, ale poté co jsem přifouk na 2.8 tak už ok a i se na tom jezdit dá (po asfaltu myslím). Nebo už jsem si zvyk.
Teda soudruzi v LR to nemaji moc vymyšlený, ty plasty co mají chránit vejfuk (v D3) to je jako pro srandu
V Bělé asi běhali buldoci jinak si nedovedu vysvětlit proč jsou do půlky okousaný??. Jinak včera jsem si auto odvezl od Voříšků z LR Servisu. Upadlej kryt převodovky spravili, to byl jenom jeden úchyt. Akorát prý zase všude bahno, bahno a bahno. Hm. Nevim no
.
Zbytek přípavy na párdenní Rumunsko se jaksi vymkl kontrole, takže obě ramena, tyčky stabilizátorů brzdy desky, kotouče, obložení ručky... Ale zase mám skoro úplně nový auto
Doufám že po návratu se servis nebude muset opakovat, budeme opatrný!
První dojem je že to strašně houpá a přesnost řízení je v tahu, ale poté co jsem přifouk na 2.8 tak už ok a i se na tom jezdit dá (po asfaltu myslím). Nebo už jsem si zvyk.
Teda soudruzi v LR to nemaji moc vymyšlený, ty plasty co mají chránit vejfuk (v D3) to je jako pro srandu
Zbytek přípavy na párdenní Rumunsko se jaksi vymkl kontrole, takže obě ramena, tyčky stabilizátorů brzdy desky, kotouče, obložení ručky... Ale zase mám skoro úplně nový auto
Doufám že po návratu se servis nebude muset opakovat, budeme opatrný!
Vyrábím XLifter (https://www.xlifter.com) = ovladač vzduchového pérovaní pro D3,4,RRS. (a také http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... =6&t=28825).
Diskoška 3 ve verzi "HST" - předělaná na výletování (a reinkarnovaná Hubertem :D )
Diskoška 3 ve verzi "HST" - předělaná na výletování (a reinkarnovaná Hubertem :D )
- Afterburner
- auto: ex RR Classic
- Kontaktovat uživatele:
A jedeš HST do Jihlavy? Nebo někdo jinej, kdo by jel už v pátek nějak cca kolem 12 h nebo i dřív z Prahy? Že bysme vytvořili formaci a přijeli tam jako delegace z Prahy? 
Tome, nejedu
. Kámoš má svatbu takže jsme o víkendu na severu Čech.
Vyrábím XLifter (https://www.xlifter.com) = ovladač vzduchového pérovaní pro D3,4,RRS. (a také http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... =6&t=28825).
Nechcete někdo zítra, tj ve středu 8.5., někam vyrazit?? Milovice třeba? Bělá?? Co vy na to??
Tomáš
- injaaa
- tel.: 724334303
- auto: Def 90, D3
Me by se to i libilo, jen mam defa v Koline a musim zjistit v jakem stavuBebop píše:Nechcete někdo zítra, tj ve středu 8.5., někam vyrazit?? Milovice třeba? Bělá?? Co vy na to??
- jirka116
- tel.: 776670047
- auto: Defender 300a130 TD5
Určitě v pojízdnéminjaaa píše:Me by se to i libilo, jen mam defa v Koline a musim zjistit v jakem stavuBebop píše:Nechcete někdo zítra, tj ve středu 8.5., někam vyrazit?? Milovice třeba? Bělá?? Co vy na to??
Defender 110 300tdi, 130 td5
- The Siki
- auto: RL Defender 110 Td5
Ahooj noo zejtra to nedám bo jsem pryč ale zakravil bych o weekendu......
Siki
- Afterburner
- Kontaktovat uživatele:
Já bych možná i jel. Ale ne hned ráno, bo dneska jdu pít
Ideální by to bylo odpoledne aby návrat vyšel tak na 18h do Prahy. A preferoval bych tentokrár Milovice, protože dálnice jsem si do Jihlavy užil až až 
no zase aby bylo chvíli času jezdit. co tak někdy kolem 11 - 12 na Mladoboleslavský zase?? Nebo v Nehvizdech a můžeme jet Bigiho greenlane trasou přes pole a kolem trati..
Tomáš
- injaaa
Me by Milovice nevadily.. Sice bch musel pres Kolin ale to bych asi dal.. Jak to nakonec vypada s ucasti??Bebop píše:no zase aby bylo chvíli času jezdit. co tak někdy kolem 11 - 12 na Mladoboleslavský zase?? Nebo v Nehvizdech a můžeme jet Bigiho greenlane trasou přes pole a kolem trati..
P.
Popravdě netuším, ale Milovice budou fajn. Vyhlašuju sraz v Nehvizdech na benzínce v 11 hodin. Šlo by to?
Tomáš
- injaaa
u mě je to dáno tím, jestli se vzbudím zítra nějak rozumně, jaké bude počasí a jestli chytnu Adama v Kolíně - tj já bych stejně dorazil až za váma do milovic, protože to mám z kolína rozumnějšíBebop píše:Popravdě netuším, ale Milovice budou fajn. Vyhlašuju sraz v Nehvizdech na benzínce v 11 hodin. Šlo by to?
P.
Hmm.. tak si budeme asi volat, protože já asi přesně netrefím. Tak uvidíš, kdyžtak počkáme v Milovicich na návsi..
Tomáš
- Afterburner
- Kontaktovat uživatele:
Já se teď vrátil z pivka, takže bych taky prosil dopol na telefon, ideálně sms. Zúčastnění mají moje číslo
Tom
Tak pokud se nebudete zlobit, tak posunu sraz na 12:00 na benzince v Nehvizdech. To by pro všechny mělo být lepší, ne?
Tomáš
- Afterburner
- Kontaktovat uživatele:
Bebop píše:Tak pokud se nebudete zlobit, tak posunu sraz na 12:00 na benzince v Nehvizdech. To by pro všechny mělo být lepší, ne?
Ok, budu tam, čas vyhovuje.
Lidi zdravím, pro naladění posílám pár fotek z Rumunska. Chytli jsme supr počasí, takže "no problem".
https://www.dropbox.com/sh/yegqwljkfxh41my/rEqbU0M4N8" onclick="window.open(this.href);return false;
Hon.
https://www.dropbox.com/sh/yegqwljkfxh41my/rEqbU0M4N8" onclick="window.open(this.href);return false;
Hon.
- The Siki
- auto: RL Defender 110 Td5
Herr Gott pěkný fotky, to musel být super vejlítek!! Zavist!!
Siki