Moderátor: Miky_CZ
keby to malo byť naverimfica,tak to si zrovna zhaňaj nový airbag,v tomto prípade by to bola tutovka,že ti to drbne do xichtu,aj keby si mal baterku odpojenu rokarchanger píše: Nemoze to tam strelit, len tak naverimfica?
Balú píše:keby to malo byť naverimfica,tak to si zrovna zhaňaj nový airbag,v tomto prípade by to bola tutovka,že ti to drbne do xichtu,aj keby si mal baterku odpojenu rokarchanger píše: Nemoze to tam strelit, len tak naverimfica?
suciastka za 480E je v skutocnosti za cca 200libier bez dphtitinius píše:Zdravim Vas,
tych co ste spominali, robia aj RRS ? konkretne 2008. Svieti mi kontrolka ABG, s tym ze treba vo volante menit suciastku za 460e (top auto), tak mi napadlo, ci sa to neda este nejako zrevitalizovat. Plus zamok na soferovych dverach ma tiez nejaky dusevny problem -> 160e. Plus by som potreboval niekoho kto je schopny a kompetentny nakompletku vycistit turba, sania, zvody, agr/egr ventily (pripadne ich bloknut). Viete o niekom kto by sa na to citil s tym ze auto ostane pojazdne aj po "zakroku" ?
memberlist.php?mode=viewprofile&u=6941Ceklis píše: 10 zář 2020 23:04 Hľadám nejakého skúseného mechanika v okolí Bratislavy na Defender ,300tdi
Ďakujem
Mne už tiež niečo robil- a spokojnosťjbizik píše: 11 zář 2020 04:07memberlist.php?mode=viewprofile&u=6941Ceklis píše: 10 zář 2020 23:04 Hľadám nejakého skúseného mechanika v okolí Bratislavy na Defender ,300tdi
Ďakujem
No tak skus specifikpvat co potrebujes a s aakym autom....nech ta vieme niekde nasmerovat.....k nnneakemu miestnemu guruCeklis píše: 11 zář 2020 08:02 Ale od sa špecializuje viac na modernejšie land Rover
Už som u neho bol keď som mal D2.
Tu som písal.Ceklis píše: 10 zář 2020 23:04 Hľadám nejakého skúseného mechanika v okolí Bratislavy na Defender ,300tdi
Ďakujem
Jasneee.....a Teslo by nevedel pomoct s mechanikou??