Hledal jsem na fóru a nic jsem nenašel

Poradil by mi někdo, prosím, jak se dostat k radiátoru topení u Range P38 abych nemusel sundat celou palubku?
Teče mi a čeká mě výměna

Mockrát předem děkuji

Nevím přesně, ale má to cenu rozebírat a zjistit, že je to radiator, který pak budu muset stejně objednat a auto buďto složit anebo bejt nez auta než přijde radiator.Sláma Karel píše:A na 90% ti neteče radiátor, ale jenom ty okroužky mezi radiátorem a trubkami.![]()
K
Nechci bejt chytrej jako vydra, ale to jsi mu mohl napsat SZtkoakrij13 píše:pro Karla Slámu:Ahoj, sháním přepadovou nádobku chladicí kapaliny na Freelander TD4 2002. Mám ji mírně prasklou a musím občas dolívat G12, ale hlavně to při zapnutým topení a ventilátoru smrdí do auta. Nemáš dobrou i s víčkem? Jirka
vymenit radiator oproti vymenit O ring je hodne velka zabavaSkullspiders píše: Nevím přesně, ale má to cenu rozebírat a zjistit, že je to radiator, který pak budu muset stejně objednat a auto buďto složit anebo bejt nez auta než přijde radiator.
kouknu k Eliottovi, jestli jsou k tomu i kroužky a objednám to celý
MH1 píše:Chci se jen zeptat v souvislosti s radiátorem, máme stejný problém a ještě navíc je hodně cítit zápach chladící kapaliny z výdechů ventilace. To už bude asi i netěsný radiátor, nebo se kapalina může dostat z těsnících kroužků někam kde se odpaří do ventilace?
Setkali jste se někdo i s prasklým radiátorem? (RR P38, 2,5 DSE)