Zaseknute zadne sedadlo DII
Moderátor: Miky_CZ
- miwota
- auto: Discovery II
- Kontaktovat uživatele:
Zaseknute zadne sedadlo DII
Zdravim vas Landaci, neviete mi niekto poradit s mojim problemom? Nejde mi sklopit zadne sedadlo, opierku sklopim, ale sedak mam zaseknuty. Aj ked taham za tu slucku, nejde to, nejde mi to nijako odsprajcovat a neviem sa tam dostat ani zospodu. nemali ste niekto podobny problem?
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Zaseknute zadne sedadlo DII
A máš ten horní díl až nadoraz sklopený dopředu? Mám takovej dojem, že dokud se to nesklopí úplně, tak je spodek blokovanej. Případně zkus ten spodní díl s hadrovým okem nejdřív zmáčknout dolů, než ho budeš tahat nahoru, třeba se uvolní.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- vladob8
- tel.: +421905582959
- auto: D2 Td5
Mne to islo na oboch stranach tazko aj otvaranie aj zatvaranie, bolo s tym terba trieskat. Strekol som to otvorene mazadlom na retaze a teraz to ide lahucko. Treba sa s tym pohrat, otvorit a namazat...
Zdravim Vlado.
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Nevím, jestli to má DII stejný jako friťák, ale mě to dělalo také. Byly tam takový dva zobáčky a pružinka a jeden z těch zobáčků v určitý poloze pohnul tím druhým a tím se to odblokovalo. Jenže to bylo zatuhlý a hýbal se jen jeden z nich. Chvíli mi trvalo, než jsem na to přišel. Zkus sklopit druhou půlku sedadel, sundat ten dekl a pořádně to rozhýbat - přesně jak píše vladob8 -pořádně promáznout a mohlo by to fungovat.
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
-
- tel.: 602129312
- auto: Discavery 2
Nazdar.Mě pomohlo,při sklopené opěrce-sedákem zacukat nahoru a dolu apotom stlačit do podlahy a zatáhnout za popruh.2)demontáž plastu amanuální odblokování háčku. lapkyn
- miwota
- auto: Discovery II
- Kontaktovat uživatele:
Diky za rady, idem poskusat. Vzdy som nadseny tymto forom, ked mam nejaky problem, ako rychlo sa najde niekto kto sem hodi svoju skusenost. Uzasne, este raz vdaka.