Díky Pavel. Ale z náhradnými dielami na moje RRCčko si mi pomohol Ty a som spokojný z našou spoluprácou a verím,že bude pokračovať aj do budúcnosti (máme v "rodine" ešte Diskošku,ktorú treba dať do super stavuPavelU píše:Ahoj Jacko, po delší době jsem se dostal sem na fórum a nestačím se divit, jak jsi se svým miláčkem pěkně pohnul dopředu. Prošel jsem si celé vlákno a musím smeknout, zvlášť když vím, že ta tvoje cesta není zrovna jednoduchá. Držím ti pěsti a přeju hodně sil do cílové čáry.
Peťo,radšej sa "potráp" s prácou,aby to bolo aj funkčné aj aby to dobre vyzeralo,ako to len "nejako dopasovať z niečoho"petr pp píše:No parada uz som zacal aj ja a zase zaklad pred.nar. tatra 148 vcera som ho zohnal tak mozno stoho nieco bude.
Tak to sa vôbec nemusíš báť,že to skončím,lebo už teraz mám na práci strešný nosič na D2 a potom by som chcel zreparovať a troška vylepšiť moju bývalú - teraz synovu D1Tim píše:Já možná ani nechci, aby jsi to auto někdy dodělal... Baví mne tohle vlákno sledovat a až to skončí, bude mi smutnoNezbývá mi než opakovat: MOC DOBRÁ PRÁCE
A vedel by si mi dať nejaké foto? A niečo podobné nieje na D1? Dík.Mirko píše:Chybí ti tam tvarovaný plast, který tu díru zakrývá k držáku tlumiče.