NEVÁŽNĚ
Moderátor: Miky_CZ
Re: NEVÁŽNĚ
skvělé 

Tenhle způsob humoru zdá se mi poněkud zvláštní
Ale každej má rád něco jinýho no...

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
Asi někde v Čechách
: Zima jako když praští,u lesa domeček, z komína se kouří.
Uvnitř domku v teplíčku sedí babička a plete šálu.
V tu chvíli na dveře buchy buch!
„Babi, potřebujete dřevo!?“
„Kdepak synku!“
Ráno babka vyjde ven a dřevo je v prdeli...

Uvnitř domku v teplíčku sedí babička a plete šálu.
V tu chvíli na dveře buchy buch!
„Babi, potřebujete dřevo!?“
„Kdepak synku!“
Ráno babka vyjde ven a dřevo je v prdeli...
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Zvláštní to je, o to nic... Možná se to hodilo spíše do kuriozit. Nicméně pořád přemýšlím nad tím, jak bych zareagoval jámoon13 píše:Tenhle způsob humoru zdá se mi poněkud zvláštní![]()

No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- KENY
- tel.: +420725929400
- auto: Nějaký ten LR
V Rusku umírá babička.
Děda obíhá každého lékaře, o kterém předpokládá, že dokáže babičku vyléčit.
Nakonec sa dostane i k alternativnímu léčiteli, který mu radí,
aby babičku co nejdříve sexuálně uspokojil.
Děda se vymlouvá: "Ale vždyť už jsem na to starý, dávno už to nedělám,
v mých rukou umřel i soudruh Lenin, už to není pro mne !"
Ale léčitel byl neúprosný a trval na svém.
Nakonec děda souhlasil...
Šel domů a umírající babičku řádně přefiknul, potom usnul.
Když se ráno probudil, vidí, že babička není v posteli,
ale v kuchyni peče palačinky, usmívá se, vesele si zpívá, div že netancuje.
Děda znechuceně bije hlavou do stěny:"Jakej jsem já osel !
Mohl jsem zachránit i soudruha Lenina.
Děda obíhá každého lékaře, o kterém předpokládá, že dokáže babičku vyléčit.
Nakonec sa dostane i k alternativnímu léčiteli, který mu radí,
aby babičku co nejdříve sexuálně uspokojil.
Děda se vymlouvá: "Ale vždyť už jsem na to starý, dávno už to nedělám,
v mých rukou umřel i soudruh Lenin, už to není pro mne !"
Ale léčitel byl neúprosný a trval na svém.
Nakonec děda souhlasil...
Šel domů a umírající babičku řádně přefiknul, potom usnul.
Když se ráno probudil, vidí, že babička není v posteli,
ale v kuchyni peče palačinky, usmívá se, vesele si zpívá, div že netancuje.
Děda znechuceně bije hlavou do stěny:"Jakej jsem já osel !
Mohl jsem zachránit i soudruha Lenina.
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
To není blbá sranda to je reklama na film
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Já se docela divím, že jim ho nikdo nerozstřílel...fugín píše:To není blbá sranda to je reklama na film

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
- KENY
- tel.: +420725929400
- auto: Nějaký ten LR
Pokud už bylo tak se omlouvám
Ukázka jak fungují (jiná než toto!!!!!) fóra:
Jak funguje fórum
__1 uživatel vymění žárovku a napíše příspěvek o tom, že vyměnil žárovku.
_14 uživatelů na to, aby napsali o podobných zkušenostech o výměně žárovky a o tom, jak různě mohou být žárovky vyměňovány.
__7 uživatelů k upozornění na to, jak nebezpečné může vyměňování žárovky být.
__1 uživatel k tomu, aby přesunul téma do sekce "Světlo".
__2 uživatelé na obhajobu toho, že téma mělo být přesunuto do sekce "Elektrické spotřebiče".
__7 uživatelů, aby poukázali na gramatické chyby v příspěvcích, týkajících se předchozích příspěvků o výměně žárovky.
__5 uživatelů na flame s těmi, kdo poukazují na gramatické chyby v předchozích příspěvcích.
__3 uživatele na nápravu flamů ohledně gramatiky.
__5 uživatelů na to, aby se dohadovali, jestli se má říkat "žárovka" nebo "výbojka".
__2 uživatele "průmyslové profesionály", kteří budou všechny informovat o tom, že správný termín je "světlo".
_15 uživatelů tzv. "vševědů", kteří o sobě budou prohlašovat, že jsou také odborníci z průmyslu a že výraz "žárovka" je naprosto správný.
_19 uživatelů na to, aby všechny ostatní informovali o tom, že tohle fórum není o žárovkách a ať ostatní laskavě pokračují v diskuzi ve fóru o žárovkách.
_11 uživatelů k obraně příspěvků tohoto fóra, kteří budou říkat že všichni používáme žárovky a proto jsou ty příspěvky vlastně relevantní.
_36 uživatelů na diskuzi o tom, která z metod výměny žárovky je nejlepší, kde nakoupit nejlepší žárovky, která značka žárovek funguje nejlépe pro jakou techniku výměny a která značka žárovek je nejchybovější.
__7 uživatelů ke vkládání příspěvků s odkazy, kde mohou ostatní uživatelé vidět různé druhy žárovek.
__4 uživatele, kteří napíšou příspěvky se správnými odkazy.
_13 uživatelů, kteří budou odkazovat na všechny příspěvky napsané do současnosti, kompletně je citovat a to včetně všech hlaviček a podpisů, a nakonec svého příspěvku přidají "Já taky".
__5 uživatelů, kteří budou psát skupině uživatelů, která dlouho nepsala, že nepíšou, protože nemůžou oponovat jejich názorům.
__4 uživatelé, kteří budou říkat "A neřešilo se tady tohle před chvílí?".
_13 uživatelů, kteří budou říkat "nejdřív hledej, než se tady budeš ptát na něco o žárovkách".
__1 uživatel, který se zeptá, jak vyměnit kolo u auta.
__1 uživatel, který byl doposud skrytý a bude reagovat na prapůvodní první příspěvek, který byl napsán před půl rokem, takže všechen ten cirkus se bude opakovat.

Ukázka jak fungují (jiná než toto!!!!!) fóra:
Jak funguje fórum
__1 uživatel vymění žárovku a napíše příspěvek o tom, že vyměnil žárovku.
_14 uživatelů na to, aby napsali o podobných zkušenostech o výměně žárovky a o tom, jak různě mohou být žárovky vyměňovány.
__7 uživatelů k upozornění na to, jak nebezpečné může vyměňování žárovky být.
__1 uživatel k tomu, aby přesunul téma do sekce "Světlo".
__2 uživatelé na obhajobu toho, že téma mělo být přesunuto do sekce "Elektrické spotřebiče".
__7 uživatelů, aby poukázali na gramatické chyby v příspěvcích, týkajících se předchozích příspěvků o výměně žárovky.
__5 uživatelů na flame s těmi, kdo poukazují na gramatické chyby v předchozích příspěvcích.
__3 uživatele na nápravu flamů ohledně gramatiky.
__5 uživatelů na to, aby se dohadovali, jestli se má říkat "žárovka" nebo "výbojka".
__2 uživatele "průmyslové profesionály", kteří budou všechny informovat o tom, že správný termín je "světlo".
_15 uživatelů tzv. "vševědů", kteří o sobě budou prohlašovat, že jsou také odborníci z průmyslu a že výraz "žárovka" je naprosto správný.
_19 uživatelů na to, aby všechny ostatní informovali o tom, že tohle fórum není o žárovkách a ať ostatní laskavě pokračují v diskuzi ve fóru o žárovkách.
_11 uživatelů k obraně příspěvků tohoto fóra, kteří budou říkat že všichni používáme žárovky a proto jsou ty příspěvky vlastně relevantní.
_36 uživatelů na diskuzi o tom, která z metod výměny žárovky je nejlepší, kde nakoupit nejlepší žárovky, která značka žárovek funguje nejlépe pro jakou techniku výměny a která značka žárovek je nejchybovější.
__7 uživatelů ke vkládání příspěvků s odkazy, kde mohou ostatní uživatelé vidět různé druhy žárovek.
__4 uživatele, kteří napíšou příspěvky se správnými odkazy.
_13 uživatelů, kteří budou odkazovat na všechny příspěvky napsané do současnosti, kompletně je citovat a to včetně všech hlaviček a podpisů, a nakonec svého příspěvku přidají "Já taky".
__5 uživatelů, kteří budou psát skupině uživatelů, která dlouho nepsala, že nepíšou, protože nemůžou oponovat jejich názorům.
__4 uživatelé, kteří budou říkat "A neřešilo se tady tohle před chvílí?".
_13 uživatelů, kteří budou říkat "nejdřív hledej, než se tady budeš ptát na něco o žárovkách".
__1 uživatel, který se zeptá, jak vyměnit kolo u auta.
__1 uživatel, který byl doposud skrytý a bude reagovat na prapůvodní první příspěvek, který byl napsán před půl rokem, takže všechen ten cirkus se bude opakovat.
- Tim
No to jsem z toho nakonec poznal, ale stejně...fugín píše:To není blbá sranda to je reklama na film
Jako vtip nepovedený,ale jestli to myslí vážně,napadá mi ,jestli není nejvyšší čas se začít sbalit a hledat jiný místo pro život a výchovu svých dětí? http://frantiseksmutny.blog.idnes.cz/c/ ... ku.html#t2 

Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
- Tim
To nemůžou myslet vážně
Já rasista nejsem, chraň bůh, ale s těma cikánama už se to trochu přehání né
Kdo že je ta utlačovaná menšina?

- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
A vidíš myslej to smrtelně vážně !!!!! Ty vlajky asi před rokem visely někde v Praze na nábřeží, tuším po Stalinem. Byla i podána žaloba na hanobení státních symbolů, ale nějak to vyčpělo. Jako vše v tomto státě prohnilém 

ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
- Tim
Kam jsme to dojeli??? Velebnosti, jdu blejt...
- DjALF
- auto: Toyota LC 100
- Kontaktovat uživatele:
Už zase se mi chce
Já rasista nejsem,ale vadí mi cikáni jak se stále zvýhodňují

Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
To já jsem, zkus být taky rasista a uvidíš, jak ti to odstraní vnitřní pnutíDjALF píše:Už zase se mi chce![]()
![]()
Já rasista nejsem,ale vadí mi cikáni jak se stále zvýhodňují
![]()
![]()

Na rasismu - pokud není spojen s násilím, nevidím nic špatného. Hrdost na vlastní smečku, národ, kulturu je naprosto přirozená, stejně jako ochrana toho a snaha o předání dědictví vlastním potomkům. Daleko větší rasisti jsou Cikáni, Asiati, černoši i Arabové a nikdo to nekritizuje. Jen nám bílým se všeliké lidskoprávní pijavice (jejichž jedinou pracovní náplní a kvalifikací, je studium hovna přistěhovalce) snaží vsugerovat neustálý pocit viny. Ale co si myslí pijavice, přece není podstatné

To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
No tak chlapcí, trocha politické korektnosti
. Navíc ta akcička s vlajkami byla štědře dotována z našich daní. Takže na tom máme každej svůj penízek. Raději na to nemyslet, je mi zle. Doháje proč jste to připomínali, už je mi zase zle 

ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
Nechtěl jsem rozfoukávat nějaký proti...,anti... atd,jen jsem si myslel že to nemyslí vážně(proto v "nevážně) a ouha,žádná recese,hokulia píše:.. nejak to tu houstne. jeste ze je tohle tema "nevazne".

- Tim
To že je Ti zle je za to, že nám připomínáš, že to platíme z daníBeerRudolf píše: Navíc ta akcička s vlajkami byla štědře dotována z našich daní. Takže na tom máme každej svůj penízek. Raději na to nemyslet, je mi zle. Doháje proč jste to připomínali, už je mi zase zle

favore: bohužel... zachvíli budeme muset přehodnotit i hymnu a prezidentem taky ještě cikán nebyl - to je jasnej rasismus