PS: Dnes sa u nas posralo pocasie tiez a riadne. Tiez to vidim ze min... 2 dni si na ryby nevidem. Co sa tyka vlacky nemam sancu v kuse tecie KAKAO

Moderátor: Miky_CZ
HHH jo to jsou onySafraporte píše:http://www.indickybezec.cz/plzak-spanelsky/Davson12 píše:Já slyšel ve zprávách, že si na šneky někdo pořizuje krvelačné kachnyaby je vyžraly, tak nevím
btw: za chvíli bych měl vyrazit na ryby
No pozor, mně přijde ,že tu taky na Moravě jedou jenom kapří. jich tady vysazují tuny a štik a jiných dravců ani h*vno. Jsem byl teďka na řece a ani Ň. Jenom pár menších okounů a nic.fR4Nk píše:Rieka kde chodim je skor samy jalec a mrena. Vela rychlej vody. Po zaplavach ktore u nas boli sa da konecne chytit spominany sumec. U nas stuka nema sancu. Vyzere sa za 1 rok. Na rieky sa stuka nevysadzuje a to smiesne mnozstvo, ktore sa da na stojaky je vysmech pre vsetkych vlackarov. U vas co som postrehol sa vysadzaju aj povodne druhy. U nas len ten poje...y kapor.
PS: Dnes sa u nas posralo pocasie tiez a riadne. Tiez to vidim ze min... 2 dni si na ryby nevidem. Co sa tyka vlacky nemam sancu v kuse tecie KAKAO![]()
Pěkný. Koukám, že i počasíčko se povedlo.jirkas píše:Něco málo z letošního Norska
jojo vyšlo to výborně byl jsem tam v polovině května a bylo snad tepleji než u nás. Až poslední dva dny začalo lehce pršet, ale nic hrozného.Safraporte píše:Pěkný. Koukám, že i počasíčko se povedlo.jirkas píše:Něco málo z letošního Norska
Zubatý je škoda a gratulace k šupíkovifugín píše:V dnešní rybačce jsem neuspěl. Hned z rána jsem pochytal něco málo nástražních rybek a šupem jsem se stěhoval na svou milovanou řeku. Po dvou hodinách přišel záběr z říše snů. Můj starý šestimetrový štikáč nebyl po záseku tak ohnutý už hodně hodně dlouho,bohužel ryba si to nekompromisně namířila do míst kde je na dně utopený strom. Po dvaceti minutách se zázrakem podařilo dravce vymanévrovat na volnou vodu a začala přetahovaná. Když se mi podařilo konečně položit rybu na hladinu bylo mi jasné,že mám tu čest se štikou kolem 90 cm. Po dalších pár minutách měla tato krásná ryba ve svém těle už pramálo sil a já ji pomalu naváděl do podběráku,když byla ani ne metr od hrany podběráku udělala poslední výpad a... vypnula. Neberu to jako prohru,vím kde loví,vím že ráda baští větší oukleje a nejdůležitější je,že montáž zůstala celá a ryba není (sešitá). I když vím,že si dá po dnešním zážitku nějaký ten čas pozor,vím že dlouho hladová nevydrží....a já tam budu
. Malou útěchou mi byl podzimní 57 šupík lapený na feeder v řece plné podzimního listí na 16ku vlas. Ráno jedu zase....co kdyby