Půjčovna náhradních dílů

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
Tomanus
tel.: 775392424
auto: Disco I, Bmw e46 325

Půjčovna náhradních dílů

#1 Příspěvek od Tomanus » 20 zář 2014 18:13

Možná si bude většina z vás ťukat na čelo co jsem to vyblil za pitomost. Mě to tak hloupý nápad nepřipadá. Jelikož nejsem zámožný člověk a nevlastním tři disco na náhradní díl. Tak mě napadlo jestli by někdo z vás byl ochoten za rozumný poplatek půjčit pár náhradních použitých dílu řekněme při cestě na dovolenou. Třeba čerpadlo, měchy, turbo, startér a alternátor. Pak by i ta cesta byla klidnější. Samozřejmě by se sepsal dluhopis a v případe opravy by se ten náhradní díl zaplatil.
Takovou to půjčovnu by mohl klidně provozovat i :dance Jestli by se někomu chtělo bylo by to lepší i pro něho klidně by i vydělal. :grin:
Co myslíte?

Petr Corwin
tel.: 722 949 240
auto: Land Rover Defender
Kontaktovat uživatele:

Re: Půjčovna náhradních dílů

#2 Příspěvek od Petr Corwin » 20 zář 2014 18:36

Ahoj, napiš Elliotovi. Měl jsem od něho celou bednu ND do Gruzie a fungovalo to tak, jak jsi napsal. Byl to fajn pocit, že se vezu věci, které mohu potřebovat. Takže to zkus u něho. Petr
vše je jenom sen.....jenom Defender je opravdový

Tomanus
tel.: 775392424
auto: Disco I, Bmw e46 325

Re: Půjčovna náhradních dílů

#3 Příspěvek od Tomanus » 20 zář 2014 19:14

Petr Corwin píše:Ahoj, napiš Elliotovi. Měl jsem od něho celou bednu ND do Gruzie a fungovalo to tak, jak jsi napsal. Byl to fajn pocit, že se vezu věci, které mohu potřebovat. Takže to zkus u něho. Petr
Dík za info určitě se spojím. Před měsícem se vrátil bráchanec manželky z Chorvatska ale bez auta jeho Volvo se rozbilo a náhradní díl nikdo neměl a musel čekat prý týden. Končila mu dovolená tak pro něj přijel syn a za čtrnáct dní na otočku do Zadaru :Ja blb:

Odpovědět