Vychylenie zadnych kolies.
Moderátor: Safraporte
Vychylenie zadnych kolies.
Zdravim. Minule som si dal prestavku v jazde na mojom Free 1,1999 , a tak som kopal do kolies ,ako to robia skuseni vodici,ked si zapalia a smejdia okolo auta, a zistil som taku vec na zadnych kolesach, ze ked zatlacim nohou zboku na prednu cast zadneho kolesa, tak sa vychyluje, je to na oboch stranach. Skuste si to, ci to robi niekomu a dajte vediet. Alebo niekto sikovny mi poradi,ci sa nieco chysta v zadnej naprave,napr. diferencial zacal odchadzat,alebo ci to je v norme. Ide o viditelne vychylenie,ale kolko,to tazko povedat. Pneumatiky vyzeraju rovnako opotrebene na vsetkych kolesach,teda nie su viditelne nepravidelnosti v opotrebeni. Dik.
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
-
- tel.: +420603474419
- auto: Discovery Td5,Rover
Re: Vychylenie zadnych kolies.
Pokud se ti dobře sjíždí pneumatiky tak to neřeš. Je to normální vůle v gumovém uložení ramen. Ale jestli chceš nápravu zpevnit tak použij polybush silentbloky. Pak se to nehne.
mulder
Tak toto som potreboval pocut.Ze to je gumove ulozenie ramien. To by odpovedalo.Dik.
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
Ahoj... a ak mi žerie gumy z vnútornej strany, čím to je? vďaka
No ja ti bohuzial neporadim.Moznosti je spusta. Logicky by to mohlo byt odklonom kolies. Ale u Freelanderu je moznosti plna kešeň.