Disco 3 - hák tažného zařízení
Moderátor: Miky_CZ
-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Disco 3 - hák tažného zařízení
Mám na D3 tažné zařízení, chtěl jsem zapojit vlek, ale zjistil jsem, že hák taž.zařízení je asi zamčený a klíček samozřejmě nemám. Hák je zablokovaný a nejde nikterak nasadit. Dá se to opravit, uměl by mi někdo pomoct a vyměnit zámek nebo alespoň hák odblokovat? Předem děkuji. S
Naposledy upravil(a) discover dne 12 dub 2015 19:22, celkem upraveno 1 x.
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
Re: disco 3 - hák tažného zařízení
zavolej karlovi, ten tam ma hak tazneho urcite na prodej.
Nebo jestli nějaký zámečník bude umět vyrobit klíč dle zámku.
Další možnost je zajít na land rover, co vím tak klíčky k origo střešním nosičům umí nechat poslat z fabriky podle kódu, třeba to půjde i s tažným.
Nebo jestli nějaký zámečník bude umět vyrobit klíč dle zámku.
Další možnost je zajít na land rover, co vím tak klíčky k origo střešním nosičům umí nechat poslat z fabriky podle kódu, třeba to půjde i s tažným.
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: disco 3 - hák tažného zařízení
Tak mi to nedalo a rozhýbal jsem ho, zřejmě nepoužíváním byl zarezlý a zatuhlý. Nicméně hodilo by se mi vyměnit zámeček a mít funkční klíček. Kdyby to někdo uměl, budu moc rád. Děkuji S
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Re: Disco 3 - hák tažného zařízení
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky Miky za tip a Karle za příspěvek. Jak jsem na to koukal, tak se nechá povolit šroubek na madle a kdo chce odnese si ho se zámečkem i s hákem. Zapřahám vozík jednou za pár let, tak to může být hák bez zámečku a pak ho pěkně sundám a schovám.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Žádný šroubek tam není, je tam závlačka zkrz. Ale každopádně to přesně jak říkáš jde. Stačí ji vyrazit.
K
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Chlapi - nepiste sem verejne navody, ako sa tie haky daju demontovat bez kluca. 

Diagnostika na LR: diagnostika, aktivacie pridavnych funkcii, upravy konfiguracie auta
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =12&t=8896
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =12&t=8896
- desmosedici-rr
- auto: free
řešení: 65kč ,10minut času
dneska jsem sehnal bez menšího problému klíček k zámku na tažný v klíčovém centru v Plzni ,donesl jsem zámek na něm je nějaký kod a podle něj vybrousili klíč vše funguje jak má,když nemůžeš sundat tažný z auta tak bych přijel s autem k obchodu, mělo by to být stejný akorád bude muset prodavač ven zjistit typ
dneska jsem sehnal bez menšího problému klíček k zámku na tažný v klíčovém centru v Plzni ,donesl jsem zámek na něm je nějaký kod a podle něj vybrousili klíč vše funguje jak má,když nemůžeš sundat tažný z auta tak bych přijel s autem k obchodu, mělo by to být stejný akorád bude muset prodavač ven zjistit typ
- Přílohy
-
- klíč.jpg (49.96 KiB) Zobrazeno 5218 x
-
- klíč1.jpg (45.52 KiB) Zobrazeno 5218 x
-
- klič2.jpg (49.59 KiB) Zobrazeno 5218 x
-
- Kontaktovat uživatele:
No, to zní slibně, budu to muset zkusit. Hák mám dole, ale nenapadlo mě, že bude tak snadné obnovit funkci zámku. Moc děkuji za zkušenost. St
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak, zámeček má vylámaná stavítka, nejde opravit, škoda.